Patricija

2015-01-21 10:01

na va, prasideda... Bites nemoralu zudyti... O man grubiai tariant nusisvilpt i morale jei zinociau kad pasveiksiu ir tikeciau....

Vicka

Sveiki.Daug čia perskaičiau nuomonių apie gydymasį bitemis.Jus man atleiskyt,bet man atrodo nemoralu,kad kitą žudai norėdamas pats išsigelbėti.Juk bitės irgi miršta,vienintelis gyvas padaras(po žmogaus).

suduvis

Diskusijose gimsta tiesa-tad diskutuokim,kalbėkimės ir sužinosim tiesa.Aš skaitau forumiečiu pasisakymus,mintis ir t.t. Mano kuklia nuomone tai betkokia hemija ja ir palieka,jei ji jum padeda atminkit kad poveikis bus laikinas,kad ji viena gydo bet du gadina.Interferonas tai vienas iš rimčiausiu vaistu,bet po jo kauliukai labai gražiai lūžinėja ir apie jo poveiki psihikai yra nutylima.Ar žinot kad pabadavimas nors penktadieniais duoda ženklu teigiama poveiki,ar žinot kad ponios Balvočiūtės žoliu arbatos kuriu pilnos kauno vaistinės yra geresnis vaistas už betkokį medikamenta.Ar žinot kad geriausia arbata tai "Gyvasis" vanduo.Aparatukas kainuos bet gerdami "Gyvaji" vandeni imsit sveikt.Dabar visi gieda-sunki ir nepagydoma liga,nesamonė į išsėtine skleroze žiūrėkit kaip į eilini likimo siūsta išbandyma.Ir tegul jūs ir nepagysit bet nenustokit kovot su šita liga ir tiek.Sėkmės visiem kas tiki pasveiksia,o netikintiem patikėt:)))

lina

2015-01-21 09:01

Suduvi,su tom savo bitem gali zmones ir i kapus nuvaryti.Juk daugelis net nezino,kad yra alergiski biciu nuodams.
Tik nereikia cia vaidint erudito...

Vita

sutinku, neurorubinas geras daiktas. rudeni irgi visa kursa susileidau, profilaktiskai.

rima

Ksena,jei tau nesunku,parasyk apie kokias naujas lengvatas tu suzinajai?

suduvis

2015-01-21 08:01

Sveiki visi forumieciai.Keles dienas nesilankes matau kad apie mano kuklia persona diskutuojate.Zinoma vieni vertinat vienaip-kiti kitaip.Bet kaip sakydavo senoves graikai-mano nuomone kitokia,bet pasiruoses mirti kad tu savaja galetum issakyti.Na labiausiai man patinka-tai dalijimasis savo patirtimi ir pojuciais sergant sia liga.O Edita esat teisi-zmones ir zmonem lieka.As cia propogavai gydymasi biciu igelimais ir nevienam jis padejo,keli zmones ir padekojo.Brangieji forumieciai-nesibarkit,jei barates tai nesimuskit,jei susimuset(virtualiai) netaikykit i smilkini(virtualiai.Manau supratote:)))Arteje rinkimai,vel rinkimu dienai nusipirksiu buteli rdquo;Kagorordquo; ir vel dziaugsmingai nebalsuosiu.Kaip valdzia su mum-taip mes su ja:)))Gerbiamieji fofumieciai-mastantiem zmonem sis gyvenimas komedija o jausmingiem jis tragedija.Tad gyvenkit komedijoj

Patricija

2015-01-21 08:01

Labas rytas:)) Ziuriu musates vis:)) Na graziai cia prirasyta visko... O kas yra MEIKE? :))

reda

2015-01-21 07:01

Atidžiai perskaičiau bendravimo žinutes tuo laiko tarpu , kada laikėsi sūduvis duoto garbės žodžio čia nedalyvauti. Ir malonu - nei žmonių dergimo,nei įgrisusių rdquo;paterimųrdquo;, nei tarpusavio nesusikalbėjimų nesimato... Sūduvi, daryk išvadas

as

2015-01-21 07:01

sveiki Rasykit apie mane !neliksiu nuosaleja ir as as as:mano viena koja medine ,ranka plasmasine,ausis blekine,nagai papieriniai ir akis fanera uzkalta :) visai nieko,ti as kitoks cha visada apsuptas varnu mano perukas:) na pavariau ,o dabar susijimkit ir pradedam,... geros nuotaikos neuzgauliokim vieni kitu,... o gal tai meike:) geros dienos

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių