egle

2015-01-25 13:01

Priklauso 20 d. nemokamai, bet aisku reikia ligonineje paguleti, cia viskas nuo neurologo ligonije priklauso , reabilitologe is poliklinikos vien tiktai netas pats

Vytas

2015-01-25 12:01

erai, kai susirgau IS , tai man nutirpo pirstai ( ir koju ), o po to puse kuno bet tai neilgai laikesi...gal puse metu
Kas del ranku - tai ismokau del to kompu dirbti be ziurejimo i klaviatura, nes nejauciau ar paspaudziau klavisa.:)))))))

loreta

2015-01-25 11:01

na gerai,daugiau nieko neklausinesiu,nes matau kazkam neptinka,iki

dalia

2015-01-25 11:01

Patarkite,ką galiu vartoti nuo raumenų spastikos,sustingimo? Baclofen ir Mydocalm ligą aštrina.Ko griebtis? Būsiu dėkinga už atsakymą.

suduvis

2015-01-25 09:01

Ju esat teisus šimta kartu,žolelės padeda bet ramybė ir stresu nebuvimas taippat padeda.Dar vienas svarbus dalykas-gerbiamiji sergantieji IS,nepasiduokit šiai ligai,kovokit su ja.Dar mano neprietėliui noriu pasakyti iš manes tokia Čiuplevičienė gydytoja-atsiprašant invalida darė tris metus,bet mano užsispyrimas ir nenoras būt kitiem našta-mane gelbėjo.Dabar takelį kaip pagyt esu rudes pusmeti su trupučiu.Lai tas takelis ir bus klaidingas,- bet aš si liga kovojau ir jei nepasidaviau.Dėl savo šlapimo palaikyme savaite laiko tamsiam kampe,tai tik tam kad pamatytyumėt antkiek mes save esam užterše.Bet jei kam patinka būt neygaliu,būkit jūsų reikalas-būkit.Tik pas mus kai pensija tolygu pasityšiojimui kažin ar kas to norėtu.Mano elekteroninis paštas <suduvis@marinet.lt> arba <suduvis@info.lt>.Stiprybės norintiems pagyti:)))

suduvis

2015-01-25 09:01

Wela-mano kuklia nuomone rdquo;Prednizolonasrdquo; padeda tik piroj mus ligos stadijoj-jei isviso padeda.Reikia tik aklai netiketi medikais bet sekti savo busena ir tiek.O To noriu pasakyti kad vezimelio man reikia tik isvaziuoti i lauka nes siaip as po buta vaikstau ir save apsitarnauju.O del gydymosi budu tai dabar as tik laikausi pasninku(truko pakol ipratau) ir valgau vegetariskai bei atsisakiau zalingu iprociu,Vasario menesi vel pameginsiu pabadauti 10diena.Zinoma televizijoj maciau zmogu kuris 7dienas isbadavo-negerdamas,poto 7dienas gere vandeni,poto vel 7dienos sauso badavimo.Ir issigyde,bet mano pazystamas Raimondas net mire nuo perilgo badavimo,kitas zmogus Valius irgi numire nuo perdidelio cigareciu kiekio,nors iki pablogejimo ir vaiksciojo ir vairavo.Tad gydykites-bet ir savo busena sekit.Sekmes jum visiem:)))

dalia

2015-01-25 03:01

Wela,jei prednizolonas padeda,reikia džiaugtis,tik nepiktnaudžiauti jo vartojimu.Būtų puiku jį vartoti kuo rečiau,nes sunkina kvėpavimą,blogina virškinimą,greičiau atsiranda kaulų retėjimas.Bet pažįstu žmonių kurie šiuos hormonus vartoja nuolat.Kol padėdavo,man jis buvo žiaurus,bet išsigelbėjimą teikiantis vaistas.
Tad kitų mintis paskaitykit,bet savų idėjų neatsisakykit.

GINTAS

2015-01-24 20:01

AVM- galvos kraujagysliu isigimimas,Liaudiskai tarint, gimsta su gresianciu insultu visam gyvenimui.Galiu ir klysti.Jei kas ,pataisykit

GINTAS

2015-01-24 20:01

Gal ir atspeta, nes Lindzi ir kordicepsas gydo ne vien IS.As dalyvauju sioj diskusijoj ne vien del IS, ir todel, kad kalbama apie Kordicepsa.

Kristina

2015-01-24 18:01

Viskas puiku,jeigu kas gydosi žolelėm ar dar kažkuo.Valio!Taip ir toliau,gydykitės,bet tai bus tik jūsų gera savijauta ir jum tik atrodys,kad pasveikot.Man taip buvo daug kartų ir dabar galiu pasakyt,kad esu daug sveikesnė už visus sveikuosius,bet taip būna tik iki pablogėjimo.
Visą laiką gyvenau ir gyvenu,kaip visi,tik daugiau pagalvoju prieš ką nors darydama,ar man to ištikrūjų reikia.Sėkmės jums:))))!!!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 32 ir 0 svečių