Kristina

2015-01-29 09:01

Manyčiau,potensija labai daug priklauso ir nuo vidinės savijautos,ne tik nuo vaistų poveikio.Labai svarbu,kad žmogus,kurį mylim sugebėtų sušildyti mūsų sielą.
Reikia mažiau kreipti dėmesį į tai,kaip vaitai veikia ar neveikia,papraščiausiai reikia gyventi.

as

2015-01-28 20:01

sveiki,gal kas girdėjote per radiją pūkas apie is ,ar buvo komentuojama apie gydymą ir vaistus. Jei kas girdėtote tai trumpai pakomentuokite.

loreta

2015-01-28 19:01

taip yra problemu man rudeny galima sakyt atsisake kasa,tai be waistu ne wienos dienos,antraip did skausmai ir wemimas,bet tik tiek kd as nenenaudoju wisu brangiu waistu kuruos cia ywardija kiti,dar as be ju apsieinu pakolkas

viva

2015-01-28 18:01

Man labai daznai pakilusi temperatura, siuo metu irgi. Pradejau jaustis blogiau nors pries tai buvau visiskai sveika. Gal kas zinote, kokius siuo atveju vaistus tureciau gerti?

Kristina

2015-01-28 18:01

Aš kažko nesuprantu.Apie ką mes čia diskutuojam?Ir aš susidariau savo nuomonę apie mūsų didžiai gerbiamą sūduvį,bet pasilaikysiu kol kas ją sau.

inetta

2015-01-28 15:01

Labas,
man irgi diagnozavo 2006. Bet vaistu kreipiausi tik 2009, iki tol gydziausi augaliniais. paskyre Avonxe, labai blogai jausdvausi pora dienu.. metus laiko leidausi, bet buvo viena ataka ir atsirdao naujas zidinys. Todel reikejo kiesti vaistus. Pries pusmeti pradejau lasintis Tysabri. Lietuvoje jis dar nekompensuojamas, kiek zinau. zinoma, labai stiprus vaistas, labai didele rizika, bet..pasverus nauda ir rizika, pasirinkau tuos vaistus. nuolat tiria krauja, kas pusmeti darys magnetini. ziuresim. Bet tikiuosi,kad viskas bus tik geriau!
tad del Avonex ar bet kokiu kitu vaistus galeciau tik tiek pasakyt, kad kiekvienas organizmas yra skirtingas ir todel tinka skirtingi vaistai. Jus matysit, kaip jausites veliau, ar bus pablogejimu ir pan. gal reikes pakeist gydyma.
Sekmes visiems! gyvenimas vistiek yra labai grazus! :)

suduvis

2015-01-28 14:01

Kai buvau jaunesnis,gražesnis ir dunas maniau pasveikes susirasiu aukšta,gražia mėlynake ir gyvensiu su ja.Bet dabar noriu rasti gera žmogu o jos išvaizda gal truputį simpatiška kad būtų o turtai nerūpi.Bet kad visos geros ir simpatiškos išgraibstytos tad tens matyt vienam gyvenimėlį pabaigt:(((

idomu

2015-01-28 13:01

SŪDUVI, kai iš duobės visai išsikapanosite, ką tada veiksite?

Vita

2015-01-28 12:01

na va, dar vienas vilties spindulelis. gal ir mes dar spesim sulaukt kokiu stebuklingu vaistu...

Vytas

2015-01-28 12:01

Na paskaiciau tas naujienas ir tikiuosi , kad neklystu....dar kokie 10 metu ir tikrai zmonija kontroliuos tokias ligas...na, aisku bus atsirade tuo metu idomesniu/sunkesniu ligu kaip is:(

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių