suduvis

2015-01-30 08:01

Brangieji forumieciai-vakar internete skaiciau Jurgos Ivanauskaites laiska zmonijai.Likau priblokstas-gal kasnors neskaitet tad paskaitinekit ir manau daukka imsit vertinti kitaip-musu liga irgi.Geros sveikatos ir stiprybes jum:)))

suduvis

2015-01-30 08:01

ėle nusiūlau perskaityti Polio Brego knyga ir aklai sekti jo nurodymais.Asmeniškai aš atradau kad mum netinka kepiniai-duona,bulka ir t.t.Dabar vartoju kaimiška duona ir dauk skaniau ir palyginus pigiau.Dabar atsisakau net nuo žuvies.Dar ar žinot kad yra kažkokia daržovė-svogūno ir česnako hibridas tai gal ja vartokit vietoj gryno česnako.Svarbu mums visiems nepasiduoti išsėtinei sklerozei ir su ja kovoti.Paskaičius rusiška saita rassejenij skleroz junti kad jiem dar blogiau nei mum.Mes tai nors kalbamės o ten visokiu vaistu ir gydytoju reklama.Taigi kaip sakydavo Lanzbergis-palyginkit save su rusais.Mano kuklia nuomone tai gyvenkim ir kovokim čia:))) Stiprybės visiems,jei bus liūdna tai palyginkit save su rusais

zilvinas

2015-01-30 07:01

sveiki,dar radau apie kordicepsa edem.puslapiai.lt/kainos.html

ele

2015-01-30 06:01

Ta Sūduvio anketa,tai įrodymas,kad žmogus tikrai gyvena sveiką gyvenimo būdą.Ir nesuprantu ko reikia kištis į kažkieno asmeninį gyvenimą?Sėkmės tau sūduvi.Pradėjau skaityti P.Brego knygas(yra bibliotekoje)l.įdomu,ir visiems siūlau paskaityti "500 patarimų(ar būdų)kaip išlikti jaunam"-nereali knyga apie maisto papildus ir t.t.

Vytas

2015-01-29 22:01

Pyktis - tai blogio vaisius jis labai kenkia jūsų svaekatai, o ir draugo nuotaika. Draugai gyvenkime draugiškai!

Vilte

2015-01-29 20:01

Labai dėkoju už nuorodas

lina

2015-01-29 18:01

Sveiki. O apie prednizoloną tai taip. Gal tris kartus gėriau tabletes,labai padėjo, pašalinių reiškinių nejutau. Svorio priaugau , bet greit nukrito. O vieną kartą lašino solu-medrol, tai siabingai skaudėjo pilvą- ir kepenis, ir skrandį, ir žarnyną. Daugiau nenorėčiau. matyt, ten jau biskas apipuvę. Bet remisija po to - jau 8 metai, nors daktarė garantavo 2-3. Laikykimės! Daugiau negu vaistai galim mes patys. Tikrai.

viva

2015-01-29 17:01

aciu uz patarimus as kaip as, suduviui.nusipirkau jusu minetus miltelius, gal ir pades. Tiesa pas mane temperatura yra turbut nuo ligos pradzios, pastoviai, o kartais be vaistu nukrenta, paskui vel pakyla. del cesnako, tai kazkada geriau tabletes su cesnaku, nes naturalaus negaliu, turbut jam alergiska.Tiesa, kraujo tyrimas uzdegimo nerodo, tai kas tai ar is simptomas/(temperatura) sekmes jums, sveikatos

vilma

2015-01-29 17:01

Malonu kad su manimi bendraujate. Pasakojau vyrui apie cordicepso papildus jis dabar šiuo metu dar ligoninėje guli, sakė apie cordicepsą gydytojai jie kažkaip nenoriai kalba apie šį papildą, visi tik tą interferoną siūlo. Aš išsivaizduoju kada jo sulauksim tai jau gali būti vėlu. Anksčiau mano vyras dirbo tolimųjų reisų vairuotoju bet suvažinėja kelis reisus ir vėl per gydytojus aš bandau jį nuteikti kad viskas bus gerai.O tuos kurie apleidžia ar palieka savo artimuosius su savo liga tegul gerai pagalvoja, nes nežino kas jų laukia ateitį. Malonaus tolimesnio bendravimo.

vaistai

2015-01-29 15:01

jei seni interferonai iki 30 procentu pristabdo tai tas naujas iki 50 lyg.vaistu be pasaliniu poveikiu ner

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių