i

2015-02-01 15:02

Pas kokį gerą gydytoją patartumėt nuvažiuoti,nes Šiauliuose pas ką nueini kraipo pečiais,kad vaistų nedavė.
Nepatingėkit, patarkit, l.laukiu!
Ačiū.

egle

2015-02-01 13:02

zibalo nebandziau, parasykit kas bando ,tai realu ir kodel manote ar kas sake kad tai tinka.
Paskaicius Ontokrono anotacija, nesinori jo vartoti.

arunas

2015-02-01 12:02

as bijau ka nors patarinet,bet man buvo tokie traukuliukai ir kojos medines;vyras turedavo papraikaituot kad ja sulenktu tai dabar geriu baklofena[baclosal 25mg]1ryte 2 per pietus ir 1vakare,taciau jau bandysiu truputi mazint doze

vida

2015-02-01 10:02

Tie kurie sedi vezimelyje,nepasiduokite.Sportuokite.Yra tokie treniruokliai,skirti musu ligai.Vadinasi Motomed2.Jie pristumiami prie vezimelio.Galima su rankom ir kojom treniruotis.Jeigu negalim patys,tai ijungiam motoriuka.As pasportavus,gerai jauciuosi.Pradingsta tas sustingimas,norisi daugiau judeti,pradingsta skausmai.

arunas

2015-02-01 09:02

siaip onkotrona prie manes tada kauno klinikose dar du vyrai lasinosi taciau kaip jie sake tuo metu nieko nepajuto isskyrus kiseniuose[viena ampule tada kainavo 492litus] taciau jiems pageredavo taip sake po plazmafereziu

Dovil

2015-02-01 09:02

IR AS NEZINAU KA DARYT: SIULO CITOSTATIKUS(ONKOTRONA), BET TAIP ISSAMIAU NIEKO NESUZINAU KAS JUO GYDESI DAUGIAU IR KOKIE REZULTATAI. TAI KAS YRA INTERNETE PARASYTA KAIP APIE MEDIKAMENTA - TOKIA INFORMACIJA NETENKINA.DEKUI ARUNUI, KURIS PASIDALINO SAVO MINTIMIS.

arunas

2015-02-01 08:02

as onkotrono dvi porcijas sunaudojau pries du metus,tada man taip patare gyd.Malciene,ji sake kad reikia kokiu 3kartu bet as kaip skestantis griebiausi to siaudo taciau gailiuosi,kadangi tada dar siaip taip sleivojau taciau gal sutapimas po to palaipsniui per kokius 1.5m sedau i vezimeli

suduvis

2015-02-01 08:02

Kad gydosi žibalu dar girdėti neteko.Mane gydė rdquo;Prednizolonurdquo; kol nenugydė.O pats bites pamėginau.Dabar ir žibalu bandysiu -jei jum padės.Padeda viskas-kuo tikim kad padės.Paskutinis mano bandymas tai strėnas dirgėlėm išsiplakti

Kristina

2015-01-31 19:01

Aš tuos vaistus leidžiusi ir nieko ypatingo nejaučiu,gal dėl to,kad tik susileidus einu miegot,bet ir kai anksčiau susileidžiu kažko išskirtinio nejaučiu.Būna dienų,kai visą dieną jaučiuosi lyg būčiau šlapiu maišu trenkta,bet tai gali būti ir dėl kitų priežasčių.
Kartais net pagalvoju,kad man jų visai nereikia,nes buvo laiko tarpas,kai apie mėnesį laiko jų neturėjau ir nieko blogo neatsitiko.

suduvis

2015-01-31 14:01

Taip garbieji žmonės įlindes į interneta perdauk privatumo tikėtis negali.Aš ir nesitikiu.Bet noriu pasakyt visiem priimkit taisykle- išsetinė sklerozė sunkiai ir ilgai bet ji pagydoma.Esu sužavėtas EditosII kai[p ji ieško visokiu būdų,bet viskas ko mes ieškom neretai būna visai šalia-pagalvokit.Taspats buvo man kai sužinojau apie gydymasi bičiu įgėlimais,tutirpusias kūno vietas paprasčiausiai įsidirgink dirgėlėm ir dauk,jei gali gauti naudok bičiu pienelį,valgyk dauk grybu.Ir dar dauk galiu jum papasakoti bet reikia palaukti iki pavasario.Tad stiprybės,ir nepasiduokit ligai:)))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių