irute

2015-02-16 10:02

na ir daktarai...as irgi gerai vaikstau ir visi stebisi kad diagnozavo IS.Bet per diena uzeina tokie priepoliai kai pradedu slubuot,dvejinasi ir viskas krenta is ranku.Uz vairo dabar tikrai nesesciau...:(

suduvis

2015-02-16 07:02

Echon bet turbūt sutiksit kad tas prietaisas mielino sluoksnio aplink nerva neatstato.Aš praeitais metais išbandžiau kita metoda gydytis nuo išsėtinės sklerozės.Tai bičiu įgėlimai,įsidirgint strėnas,pabadauti po 10d. kelis mėnesius,atsisakyti mėsos ir jos produktu.Ir svarbiausia neturėti jokiu stresu.Du keliai bet tikslas vienas pas mudu:)))Stiprybės visiems:)))

Aldona

2015-02-15 19:02

Ar jau kas nors lanketes www.is-centras.lt? Ar tas centras tik virtualus, ar tikrai veikia?

Rūta

2015-02-15 18:02

Esu Vilniete, sergu oficialiai nuo rsquo;o6m, o neoficialiai nuo rsquo;99, Darantis pirma karta grupe, gydytoja pasake: oi as net pasimeciau...Pagalvojau, negi as vienintele atejau so tokia diagnoze?

sarunas

2015-02-15 16:02

Rasai, Dėkoju už greita ir išsamų atsakymą.

V

2015-02-15 15:02

Gal kas zinote jai naudojant interferona, ar galima naudototi rusiskus vaistus PROLIPS ar bus salutinis poveikis.Gal kas Lietuvoje ji jau naudoje.

vilma

2015-02-15 14:02

kol kas laikaus principo kad medicina rdquo; nemokama rdquo; :) kad daktarais dirba atsidave zmones :) na,o jei be ironijos,tai yra tikrai geru daktaru,o i tuos vienkartinius nekreipiu demesio. kol buvo mergautine pavarde gyvent buvo lengviau. is dalies as suprantu kodel klausineja ir stebisi. atrodau sveikai,einu visur rdquo; kiaurai rdquo; ant manes nieko nesimato. tad gal ir kitiems tas pats. gerai atrodot:) o del pinigu- tai tikrai ne visiems butina duot. kai gime dukte,praleidom klinikose visa savaitgali. uzteko i mokama palata atsigult,tai durys nuo seseliu ir slaugiu beveik visa para neuzsidarydavo. pirma karta jutau toki rupesti,o nei vienai i kisene nedaviau. uzteko to ka savo akuserei ir daktarei mokejau. tai buvo pirmas kartas kai daktarams sumokejau.

rasa

2015-02-15 13:02

Labas,Šarūnai.Dėl organizmo valymo tai aš kreipiausi į Vilniaus natūralios medicinos centrą.Ten pagal kraujo grupę parinko maisto produktus ir jų kiekį.Tada darė vega testą, kur nustatė mano tuometinę būklę ir paskyrė homeopatinius vaistus.Juos pagal receptą užsakinėjo Kaune.Gal ten juos gamino-nežinau.Po dviejų savaičių vartojimo buvo ūmus pablogėjimas kokią savaitę.Po to praėjo.Manau, pradedant vartoti homeopatinius vaistus būtinas organizmo valymas (bent jau dirbtinis žarnyno).Iš pradžių labai sunku,bet po kokių dviejų savaičių pripranti ką gali valgyti,o ko ne.Patarčiau kreiptis ne į Kirjazovą, bet į Gyd. Pačkauską. Man jo požiūris į netradicinę mediciną priimtinesnis.Jį galima rasti Vilniaus Greitosios pagalbos ligoninėje.Ten ir Kirjazovas

aivaras

2015-02-15 13:02

Lietuviams suprantama pinigu kalba, ne kaunieciams, ar kaimieciams:)

Rūta

2015-02-15 12:02

Cia tai tikra teisybe, pritariu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių