marchius

2015-02-17 14:02

tai man kai regejimas buvo sutrikes, na devjinosi vaizdas pries 2 metus, tai tada irgi su vaistais per kokia savaite laiko praejo.
galvojau ir as tada kad ne IS. bet dabar po 2 metu kazkaip keistai pradejo svaigti galva. buvo kaip ir gripas. bet visi kiti simptomai praejo, tik liko galvos svaigimas ir sioks toks galvos skausmas. nuovargis irgi jauciasi, bet cia klausimas ar nebandau tiesiog visokiu simptomu pritempti prie ligos?
tyrimus, be abejo, pasidarysiu,
bet kol pateksiu pas gydytoja, tai sakau gal pasiklausinesiu cia, jau su ta liga susidurusiu zmoniu. visgi neramu kai kazkas yra, o nezinai kas.

Edi

2015-02-17 13:02

Man liga tai nustate,o dabar,kad ir rankos uztirpimas jau pablogejimas ligos,iskart hormonai ir visi kiti vaistai susije su sia liga.Svarbiausia man niekas neaiskina nieko,o kai klausiu atsako gi ar nesupranti.....Gal per daug jautri esu,bet tokie pasakymai mane besina....

Vita

ir as to paties norejau paklaust, kaip kovoti su nuovargiu? arteja pavasaris, ir pradedu tai stipriai jaust, visai vos einu, juodas nuovargis kankina,o kai sunku, tai ir nebesinori nieko, nuotaika labai prasta.

vilma

liaudiskais metodais isvis nesidomiu. Man pikciausia kad anksciau apie juos net kalbos nebuvo. Aisku, dekui Dievui kad per 10 metu tik 3 didesnes atakas turejau, ir tai po ju greit atsistatydavau. Mano placebas- neurorubinas. Daugiau B vitamino pavartoju, ir pradeda gereti. Dabar tai zinau kodel. Mazas vaikas, mazai poilsio. Mano panelei 1.9 m. bet dar keliasi naktimis valgyt. Automatiskai iki 1- 2 val. nakties neuzmiegu, nes zinau kad tik sumerksiu akis ir reikes i virtuve begti. Keliames 8 val. Tai taip ir vaikstau po to diena, kaip rudenine muse:) Koja jau atitirpineja po vitaminu injekciju. Eisiu vel i sporto sale kad raumenis pastiprint. Kol sportuoju problemu nera.

zilvinas

2015-02-17 11:02

sveiki gyvi.nu ka daugiau galiu pasakyt.labai seniai lankiaus.ziuriu yr nauju zmoniu.as dabar cia kaip naujokas.saunu,kad bendraujat:)

marchius

2015-02-17 10:02

dekui uz atsakyma.
jau bet kokiu atveju, uzsiregistravau pas gydytojus. tik pas mus Lietuvoje ne taip lengva pas juos patekti.

Juozas

mano adresas juozasju@takas.lt

Juozas

Parašykit prašau į mano paštą, kokie tai vaistai ir ką jie daro.

suduvis

2015-02-17 09:02

Echon gal galima jums pasiūlyti atėjus pavasariui pamėginti gydytis bičiu įgėlimais.Garantuoju padės ir patiks,tik po įgėlimo iškarto išsiimkit geluoni.Aš tai dėl tos procedūros efektyvumo jį kelias minutes palaikydavau tik po to ištraukdavau.O įsidirgint nutirpusias viietas irgi yra gerai.Juk nežinau kodėl bet įsidirginimas man praeidavo per 10 minučiu.Matyt tai irgi mums reikalinga,nes nutirpimas tam kartui praeidavo.Tad bendraukim,dalinkimės gydymo patirtim kaip Echon ir rasim kelia kaip pagyt.Atia ir stiprybės visiema:)))

marchius

2015-02-17 09:02

Sveiki,
cia gal ir ne i tema, bet noriu paklausti tokio klausimu serganciuju IS.
nuo ko dazniausiai (kokie simptomai) prasideda?
Man pries 2 metus dalis gydytoju itare IS. Kita dalis sake, kad visos bedos tik del nuovargio. Tada buvo paralyziuotas vienos akies judinamasis nervas. Trumpai tariant, dvejinosi vaizdas. Po trumpo gydymo viskas gana greitai praejo. Dabar jau keletas dienu kazkaip neiprastai svaigsta galva. ar cia gali buti, jog pasireiskia dar vienas is IS simptomu ir liga atsinaujina, ar tai greiciau mano prisigalvojimai?
buciau dekingas uz atsakymus nei jei mano klausimas ir gana kvailai nuskambejo.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių