Vita

2015-11-25 16:11

Tiesa, atsiprasau, kad taip nemandagiai rdquo;ilindaurdquo; i sita foruma. Mano vardas matos, man 28 metai. Is diagnozuota pries 5 metus, nors pirmi pozymiai buvo 10 metu atgal. Betaferona vartoju 2 metus, daryta ir plazmafereze, bet ryskesnio pagerejimo nebuvo. Kelis kartus taikyta hormonu terapija(prednizolonas). Po ju siek tiek pagereja, bet labai nusilpsta akys-salutinis poveikis. O siaip, stengiuos gyventi kuo ramiau ir kuo graziau.Ko visiem ir linkeciau! Nesinori issvaistyti veltui laiko, kol dar nesedziu vezimelyje, kas, visgi, turbut yra neisvengiama...

Vita

2015-11-25 15:11

o, idomu, ar tie papiladai tinka nesportuojantiem? Cia daugiau skirta uzsiimantiems kulturizmu. Nors gal as ir klystu...

laima

2015-11-25 14:11

galima ir linksmiau siandiena svenciu gimtadieni

Albina

2015-11-25 13:11

saunuole.nesuprantu kaip jie taip nustato ir skira ta grupe.man taip panasiai buvo.pasikviete ir sako antra jums jau nepriklauso nes liga remisijoje.paskiau o dar nezinojau kad isetine pagydoma.bet gavau atsakyma kad antra.

Vita

2015-11-25 12:11

Man tai dar ir su neigalumo grupe anekdotas gavos. Du metus dave antra grupe be teises dirbti, dar du nustate 20% darbinguma, o siemet dave 40%, matyt nusprende, kad pasveikau. parasiau prasyma skundu tarnybai, tai kai gavau atsakyma, nesupratau, apie ka raso ir is viso, ar skaite mano dokumentus. dabar issiunciau popierius gincu komisijai.lauksiu, ka ten nuspres, bet vilciu kazka pakeist jau beveik neturiu. Mano gydytojai pakraupo, kai pasakiau, kad mane darbinga padare.

Geras

2015-11-25 10:11

Na, tai belieka melstis, kad kietesnius vaistus už interferoną atrastų.Ne tik Patricijai, bet ir man šiandien kažko mintys nekokios ( ir per išeigines buvo prastos).Gal toks mėnulis.
O dėl vakcinos matau nelabai kas susidomėjo. Suprantu- visur nėra nei aiškumo, nei garantijų, nieko. Ai, pesimizmas grynas.
Gal kas ką linksmiau gali parašyt?

saulius

2015-11-25 10:11

Labas Patricija, Labas Tutsi, Labas Diana, Labas V I S I E M S
kas skaito šią svetainę. Taigi sūnų mano galėjot pamatyti panoramoj, pinigų kartoj, dabar kur dirbs - nežinau.Dukra - sekmadienį 10.30 , pop grupė HEY. IKI HEY DO

Vita

2015-11-25 09:11

niekada nepamirsiu, kai pirmais betaferono leidimosi metais vaziavom i Sventaja. teko isgirsti, ka kalbejo pleze netoliese besiilsinti solidaus amziaus pora. jie nusprende, kad as narkomane. melynes atrode tikrai ispudingai. gerai kad dabar ju retai pasitaiko

Andrius

2015-11-25 08:11

Sveiki, leidausi REBIF 1,8 m Kasnaktiniai purtymai, kaskart leidziantis matyti savo kuna nuseta melynemis, kaskart jausti adata smingancia man po oda... Skaudziausia, kad situacija pamazu, bet blogejo. Tada pagalvojau - as suauges zmogus. Man 34 m (tada buvo), turiu zmona, dukra. Ar man reikia tokio gyvenimo. As nieko nesakes daktarams nebesileidau interferonu. Taip, po menesio man buvo paastrejimas. Gavau doze hormonu. Kaskiek atsistate. Po puses metu vel hormonai... As tikrai nesakau, kad padariau teisingai, bet tikrai matau, kad labai blogiau nera. Taip, situacija ir toliau blogeja, bet tikrai ne greiciau nei badantis. Labai laukiu, kol atsiras geriamu interferonu ar ko panasaus. Labai tikiu, kad sulauksiu :) Visiems linkiu tikejimo.

Geras

2015-11-25 07:11

Labas visiems.Išeiginės praėjo- vėl savaitė priešaky.Kaip gyvenat, kaip sveikatos ir visa kita?
Gal kas kalbėjot su gydytojais apie ateitį? Nesijuokit tik. Turiu galvoje- kokios perspektyvos su tais interferonais- čia visam gyvenimui ar kaip?
Ar kas nors dar bendravo su Imonulita dėl vakcinos ir jei bendravo, tai kokia nuomonė ir perspektyvos?
Ačiū ir bendraukim, nepatingėkim.Iki

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių