alius

2015-06-03 12:06

Lina,jus tarsi mano istorija parasete.Manes sunus irgi gedinasi.Girtuokles etikete visai neblogas dalykas. Ir as tšoki vaidinau iki tada,kai kaimynai policijai iskunde,atseit vairuoju girtas.

lina

2015-06-03 12:06

Manau,kad gerai.nes sugebu nuslepti savo liga.Kita vertus, dabar zmonems svetimo bedos nelabai ir rupi. Mano vaikai sako,kad is ryto as einu lyg niekur nieko ir pati tai jauciu,veliau situacija blogeja ir i vakara,kai pavargstu, keistai imu eiti. Sunus sake,kad mokykloje kalba,kad as piktanaudziauju svaigalais. Prase niekam neprasitarciau apie savo liga. Atseit,juos ims diskriminuoti. Visuomenes poziuris baisus,verciau jau girtuokle negu IS sergancioji

lina

2015-06-03 11:06

Mano galvele taip sukosi du menesius iki pagulde i ligonine. Atvaziuodavo greituke,pasakydavo,kad insulto nera kreipkites i seimos gydytoja ir t.t.Taciau treceji karta isveze ir pagulde.deagnozavo vestibiulini sindroma ir uzpaise antrine progresuojancia. Tokiu budu uzdare duris vaistu gavimui.Tuos copaxone galejo duoti tik tada,kaip buvo recidyvuojanti -renimuojanti.jauciuosi pasmerkta,nes vaistus imciau be jokiu diskusiju . Man keturiasdesimt penkeri ir as jau nebijau, kad pakenks,ne jaunuole esu. Turiu du vaikus

lina

caventonas-plecentys,kaip ir trentalis. O ar jie geri ar ne,negaliu pasakyti.Kaip tik pradejau sirgti, man buvo dvidesimt keleri, tuomet skyre ti caventona ir notropila(Atsiprasau,jeigu darau klaidas pavadinimuose. Tuomet,dar sovietmeciu buvo caventono bumas,kiekviena bobute juos pablatum pirkdavo. tai tiek.

as

parasykite kas vaistas per caventonas.gal kas ji naudojate .esu girdejusi kad neblogai jautiesi kai ji panaudoji.busiu dekinga.

linkiu visiems geros nuotaikos ir stiprybės.

alius

2015-06-02 06:06

bet rizika didele,gali juk ir regejimo netekti ir aibe kitu dalyku ivykti.Tai galva, o ne uzpakalis. Idomu kaip galiuma zidinelius be dar didesniu randu pasalinti? manau,kad tai mistika. Beja,Inga, jus man neparasete koks jusu stovis,gal kokie drebuliai darosi ir pan. as sergu 19 metu,vaistu neskiria man,kartais irgi vos is lovos islipu.

inga

2015-06-02 05:06

na as sergu 13metu,bet man pasiule,bet as atsisakau,bet jai jus gerai jauciates,vaikstote,tai kiam jums tie vaistai,kam ta chemija

alius

Del operacijos, cia tai pavarote? Pirma kart girdziu ir esu labai susidomejes.parasykite placiau koks jusu stovis,ar vaikstote,kokie funkciniai sutrikimai, grupe

lina

Del vaistu,as ju labai noriu,bet man neduoda,nes senai sergu.Izvelgiu diskriminacija,del apmziaus,man beveik 40,laisvai nueinu 200 metru, o vaistu neskiria. Konsiliume pasake,kad kuo mes gydysime jaunus, ka tik susirgusius jeigu vaistus jums skirsime. va taip

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių