aivaras

2015-12-11 13:12

Vita, man ir tas pats, neina i kuna. Dabar jau ir po hoemonu nepriaugu. Mano ir siaip greita medziagu apykaita, visada kudas buvau, kiek pamenu save. Bet dabar numetes kokius 5 kg

Vita

2015-12-11 12:12

as gal cia ir ne i tema,bet labai dar noriu paklaust,kaip jum su svoriu? mano tragiskai mazas. ugis 1,76 o sveriu vos 52 kg. dar pirma karta nuo prednizolono svoris buvo siek tiek atsitaises, bet dabar net ir i hormonus nereaguoja.

Geras

2015-12-11 11:12

Imunolitos puslapis www.Imunolita.lt jau atsidaro:). Sėkmės jiems visuose darbuose.

saulius

2015-12-11 09:12

Gal pakalbam apie cukrinį diabetą, kardiologines ir kitas ligas ?????

saulius

2015-12-11 08:12

LAABAS
Sutinku su klaustuku. Pirmoje eilėje ligos diagnozavimas ne bobutės, žiniuonės ar daktarės-neurologės,o MAGNETINIU BRANDUOLINIU REZONANSU. IS bando išgydyti /sušvelninti ligos atakas/ Australijoje, Rusijoje, Lenkijoje. Kam idomu parašykit ar paklauskit www.sas @ bamba.lt

Geras

2015-12-11 08:12

Labas.Tam ir forumas kad diskuotuoti. Tam jis ir sukurtas. Mano dar likusia galva:) -visi čia savotiškai teisūs ir AC/DC ir visokie šauktukai:).O kas mums belieka- tik būti tais Donkichotais. Dar būt gerai ir Dulsinėja:).

O ko niekas nebediskutuoja- kur visi pradingo?
Patricijai ir visiems kitiems linkėjimai ir galvokim tik teigiamai- viskas bus gerai ( pamatysit).

Klaustukas

2015-12-11 07:12

Dėl vakcinų- ne mums šnekėti, nes pačios tecnologijos gi neišmanom. Galim tik diskutuot- to neuždraus niekas. Kiek literatūra rašo ( amerikiečių, rusų), tai ne esmė išgydyt, o esmė- užkirsti kelią tolesniam, kaip čia rašė nervų rdquo;deginimuirdquo;. Ligos sustabdymas būtų jau didžiūlis pasiekimas.Tiesiog tai jau daroma Rusijoje, Amerikoje, berods Graikijoje. O Lietuvos mokslo nedrįsčia nuvertinti, nes patarlė kad savame krašte pranašu nebūsi čia netinka. Gal kas net nežino, kad lazerių technologijos pasaulyje pačios geriausios yra lietuvių, o ir daug kitų šakų išvystyta, tik paprasčiausii mes nesidomim ir nieko nežinom. Žmonės visur vienodi ir galvos visų mokslininkų ar amerikonas ar lietuvis vienodos. Dažnai trūksta tik lėšų, o noro, manau, pas lietuvius dar daugiau, kai pas tuos kad ir amerikonus. Prieita praktiškai vieningos nuomonės pasaulyje, kad autoimuninių ligų išgydyti vaistas neįmanoma, todėl bandoma ieškoti visai naujų metodų. Tai tik sveikintina, o be to yra jau šiokios tokios patirties.Jeigu nebūtų pagrindų ir teigiamų pavyzdžių, tai jokio finansavimo niekas neskirtų. Čia ne juokai.
Interferonai atkeliavo į Lietuvą taip pat sunkiai ir dar net dabar daug sergančių jų neįma( nepasitiki) dėl pašalinių reiškinių.Taip pat visiškai aišku kad jie ligos negydo.Dar daug kam jie netinka, bei ir tiems kam tinka kartais liga progresuoja paslėpta forma.Reikia dažnai daryti kraujo tyrimus bei MR. Ar dažnai daro? Labai abejoju, tai garantijų net nėra, kad liga esamoje stadijoje.
Suprantama, ne maži vaikai esam ir tikėti stebūklais būtų kvaila, bet jeigu atsiras pagrindimas ir rezultatai, tai kodėl gi ne?

idomu

2015-12-11 06:12

parašykite kas nors apie Laquinimod.kas tai?

a

2015-12-10 16:12

Kiekvina liga yra isbandymas ir ligoniui ir jo artimiesiems,ypac sutuoktiniams. Nevisi si isbandyma islaiko.Man sia prasme labai pasiseke.Uzjauciu tuos kuriuos tokia sekme aplenke.Tikiusi jiems uzteks tvirtybes ir jie nepalus.Manau zinote daug paliktu ligoniu.Tvirtybes jiems ir visiems sergantiems

xx

2015-12-10 13:12

Dekui ir už tai.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 4 ir 0 svečių