aistė

2015-10-09 08:10

Man po menesio dare, sake paskambins jeigu blogai kas nors bus, bet neskambina tai turbut viskas tvarkoje.

rasa

2015-10-09 08:10

tai gal todel, kad as leidziuosi vaistus tik karta per savaite, o tie kuriems reikia leistis dazniau tai ir tyrimai reikalingi, vis del to poveikis tuo atvejus zmogui tai stipresnis nei leidziantis karta per savaite

rasa

2015-10-08 18:10

taip, duoda trims menesiams, as juos leidziuosi jau 4 metai, bet man niekas apie jokius tyrimus nera sakes ar dares, o ubuprofeno as visada isgeriu po susileidimo ir tikrai nesu girdejus kad jie blogintu tyrimus, ir net nezinau ar man juos kada darys ar ne, o dabar kai Malciene isejo ir KMUmtai isvis nebezinau ka daryti...

aistė

2015-10-07 17:10

o duodami jie irgi trims menesiam?O reikia darytis tyrimus, paskui?Man tai pasake, kad as negerciau vaistu, nes jeigu bus blogi tyrimai vaistu negausiu. Tai as ir negeriu nieko, net paracitamolio

rasa

2015-10-07 14:10

na mano nepatvirtintomis ziniomis, avonexas yra silpniausias, ji reikia leistis karta per savaite, o interferonu visokiu yra, pavyzdziui stipriausias yra capaxone, berods, tai ji kiekviena diena reikia leistis.
o vaistai tai aisku, kad veikia, pavyzdziui as leistis vaistus turiu ta pacia diena, ir visada praktiskai ta pacia valanda, nes vaistai veikia lygiai 7 paras.

aistė

2015-10-07 13:10

pamirsau parasyti, bet man labai skauda galva,po susileidimo. Bet as galvoju, kad gal mums vaistai veikia, jeigu yra pasalinis poveikis.Tau geriau, kad karta i savaite reikia bandytis, o man tai tris.kuo jie idomu skiriasi/tai tie patys interferonai, gal avonex naujasnis?

rasa

2015-10-07 13:10

vaistus leidziuosi jau 4 metai, bet kaulus lauzo ir kyla temperatura praejus kelioms valandoms po susileidimo, tai vis dar salutinis poveikis man yra ir atrodo nesiruosia isnykti

aistė

2015-10-07 08:10

pirmine progresuojanti is pat pradziu ein vis tolyn be jokiu pagerejimu, ar pablogejimu, o antrine tai kai po renimuojancios-recidyvuojancios prasideda stabili ligos eiga. Mano pacios nuomone, tai labai sunku yra nuspresti kokia ligos eiga, kadangi yra ivairiu zmoniu vieni sukande dantis kencia, o kitam maziausias negalavimas tragedija. Todel reikia labai isiklausyti i save ir tiksliai nupasakoti, be abejo be jokiu perdejimu, tai va.

rasa

2015-10-06 17:10

leidziuosi AVONEXrsquo;a, karta per savaite

rasa

2015-10-05 11:10

saunuole, va taip ir reikia galvoti ;) liux!

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių