Dėl žaliųjų sulčių

Sveiki Turime lėtaeigę sulčiaspaudę. Kasdien stengiamės pasigaminti sulčių iš įvairių žalumynų: garšvų, dilgėlių, gysločių, salotų ir pan. Gautas sultis paskaniname pačių išspaustomisapelsinų sultimis. Deja, neaišku, kas tarpusavyje tinka, kas ne. Norėčiau daugiau informacijos apie žaliasias sultis ir jų mišinius, gautus lėtaeigės sulčiaspaudės pagalba. Informacija gali būti lietuvių ar rusų kalbomis. Ačiū. Pagarbiai Valdas

 

Sveiki, Valdai,

 

Ačiū už Jūsų klausimą.

 

Produktų (kietų ar skystų) suderinamumas labai svarbus momentas, nes nuo to priklauso, ar bus:

-pilnai įsisavintos produkto medžiagos

-natūralus virškinimo/tuštinimosi procesas

-savijauta

 

Žaliąsias sultis (stengtis dėti kuo mažiau ingredientų, geriau 4-5 dienas pagėrus vienas sultis, keisti kitomis, t.y su skirtingais ingredientais; 2-3 ingredientai max) rekomenduoju nemaišyti nė su vienomis sultimis, nes taip jos bus įsisavinamos efektyviau. Taisyklė - kuo mažiau ingredientų, naudojimas apibrėžtą laikotarpį, po to - pertrauka, vėliau kitų ingredientų sultys.

 

Geriausia produktų kombinacija, jei tai, ką derini, panašus su tuo ką derini:)

 

Sėkmės

 

Gintarė Jonaitytė

 

ANN WIGMORE FUND

Menas natūraliai maitintis ir gyventi sveikai

Tel: 0037061527522

 

Gyvo maisto konferencija JAU RUGSĖJO 28 d.

www.sveikata.org

Mūsų draugai

Mūsų draugai