Sveiki, Valdai,
Ačiū už Jūsų klausimą.
Produktų (kietų ar skystų) suderinamumas labai svarbus momentas, nes nuo to priklauso, ar bus:
-pilnai įsisavintos produkto medžiagos
-natūralus virškinimo/tuštinimosi procesas
-savijauta
Žaliąsias sultis (stengtis dėti kuo mažiau ingredientų, geriau 4-5 dienas pagėrus vienas sultis, keisti kitomis, t.y su skirtingais ingredientais; 2-3 ingredientai max) rekomenduoju nemaišyti nė su vienomis sultimis, nes taip jos bus įsisavinamos efektyviau. Taisyklė - kuo mažiau ingredientų, naudojimas apibrėžtą laikotarpį, po to - pertrauka, vėliau kitų ingredientų sultys.
Geriausia produktų kombinacija, jei tai, ką derini, panašus su tuo ką derini:)
Sėkmės
Gintarė Jonaitytė
ANN WIGMORE FUND
Menas natūraliai maitintis ir gyventi sveikai
Tel: 0037061527522
Gyvo maisto konferencija JAU RUGSĖJO 28 d.