sveikas
Pranešimai: 323

2015-04-28 18:04

Verslas - mano stichija, bet piramidžių laikai seniai praėjo, tiesa, dabar renčiamos ne Cheopsui garbinti, o žmonėms kvailinti...

Leta
Pranešimai: 705

2015-04-26 08:04

Kad valstybė galėtų duoti, pirmiausia jai turime duoti mes. Ir nekitaip.
Nors aš tai žinau, bet kaip ir daugelis, nusukčiau nuo valstybės, jei turėčiau progą. Bet nemanau, kad taip gyventi yra teisinga. Gyvenimo būdas gal ir sveikas, bet pilietinė sąmonė - nesveika.

sveikas
Pranešimai: 323

2015-04-25 20:04

Papildžiau pajamų deklaraciją. Atsidusau, dar kartą įvertinęs skaičius. Ką man valstybė duoda už gana didelius sumokamus pinigus? Ar nejaučiate, kad už juos mums perkami vis nauji apynasriai?

Pietaujant kavinėje prie manęs priėjo jaunas, paprastai, bet tvarkingai apsirengęs vaikinas su keliomis atvirutėmis rankoje ir nuolankiu balsu paprašė paremti TIKRĄ IR TYRĄ MEILĘ. Kasmet pavasarį besikartojantis vaizdelis. Pasakiau, kad gatvėje meilės neperku, juolab iš vyrų ir pakviečiau prie stalo. Norėjau patirti, kas juos gena į tokią modernią ubagystę? Kas ir kaip koduoja, kad jauni žmonės, pamynę savigarbą, gali ištiesta ranka nuolankiai kaulyti išmaldą ir nemurmėdami atiduoti ją savo lyderiams. Deja, vaikinas už kvietimą padėkojo ir pasuko prie kitų lankytojų.

Roberta
Pranešimai: 723

2015-04-25 09:04

Didžiausia kova-su savo demonais viduje, manau:)

Leta
Pranešimai: 705

2015-04-25 09:04

Sveikas gyvenimas yra nuolatinė kova: iki pietų - su alkiu po pietų - su miegu

sveikas
Pranešimai: 323

2015-04-23 17:04

Šiandien savo kailiu pajutau, kaip nesveika vaikytis madų. Įėjau į vieną firmą ir ilganosiu batu taip užsikabinau už kilimėlio, kad vos nedribau prieš administratorę. Iš situacijos išsisukau, teatrališkai priklaupdamas prieš ją lyg zakristijonas prieš altorių. Beje, dama buvo la-abai išvaizdi tikrai to verta. Pasijuokėm. Sumišau tada, kai atbėgo pats šeimininkas ir ėmė šluota valyti grindis prie durų, galvodamas, kad aš paslydau. Parvažiavęs namo, persiaviau klasikiniais batais ir sveikai vaikštinėjau visą likusį gyvenimą iki dabar.

Roberta
Pranešimai: 723

2015-04-22 18:04

Kaip fainai su tuo mobiliu internetu. Norėčiau. gerai, kai reikia kur laukti. Aš mat esu labai mėgėja rašinėti žinutes. Vieną tel turiu skambinimui, kitas-žinutėms. Nes su vienu planu pigiau kalbėti, su kitu-rašyti. Ežio ledas žinutėms-mėnesiui 9 litai. Rašau kaip kokia piemenė draugėms, vyrui, vaikams:))
Žinau žinau aš su tuo pulsu, kad taip reikia. Turiu namie treniruoklį-slides, tai kartais pavarau 40 min, tada sukyla. Šiandien tai ėjau iš darbp pėsčia-50 min, dariau valgyti-dar valanda aplink puodus valso žingsniuku, o paskui aplink gėlynus su kastuvu, tai va-nuo 5 iki 9-judėjimas. Vis geriau negu nieko, negu prie tv pragulėti.
O vandens gal per jėgą nereiktų gerti. Bet aš tai mėgstu vandenį. Man skanu.Mėgstu Tiches be burbuliukų, aišku.Bet ir iš krano geriu-nes patinka šaltas. Namie tai geriu iš vyno taurės-nu taip man prašmatniau:) Tik reiktų gerti tarp valgymų, prieš valgymą, o ne po valgymo. Po valgymo negeriu net kavos, kol nepraeina bent valanda, dvi.Po pietų praėjus porai valandų jau norisi kavos puodelio su kokiu sausainuku.Ir nieko blogo. Jei su saiku.Šiandien labai neblogas salotas padariau vakarienei iš topinambų. dabar, kai dar nėra salotų ir kitų savų daržovių, labai neblogai pasikasti darže topinambų, dar kokia kiaulpienė, svoguniukas.
beje, gal kas žinot-ar tie maži filtriukai 2 litrų talpos, kur būna pirkti, iš tikro duoda ką gero, ar tikrai jie gali ten ką blogo sulaikyti.

sveikas
Pranešimai: 323

2015-04-22 16:04

Sėdžiu Kauno Oazės kavinėje, laukiu draugės iš seminaro ir naudojuosi mobilaus interneto malonumais. Jėga!

Roberta:

Mano nuomone, fizinis krūvis turi būti toks, kad pulsas bent pusvalandžiui per dieną pasiektų ir išsilaikytų šimtą trisdešimt dūžių per min. Tada organizmas gauna realią naudą. Jei to nepasiekiame, vis tik geriau, nei ieko.

Filologe:

Vidutinio svorio ir sudėjimo žmogus per dieną sunaudoja vidiniams bioprocesams bei išgarina apie tris litrus vandens. Tokį kiekį ir reikia kompensuoti visokiais keliais: gauti su maistu, išgerti ir t.t.

Roberta
Pranešimai: 723

2015-04-22 09:04

O aš ryte vieną ratą stadione nuėjau, kitą-nubėgau, paskui vėl vieną nuėjau:) o dar kol iki stadiono nuėjau, parėjau... Na, vis šioks toks pajudėjimas, gryno oro įkvėpimas. Bandau save ir paspausti truputį, ir neprievartauti. Be tam tikros disciplinos nieko doro gyvenime neišeina, žiūriu:)

sveikas
Pranešimai: 323

2015-04-21 17:04

Prabėgau ryte du kilometrus, likau nepatenkintas - kažkaip maža atrodo. Prieš porą mėnesių bėgdavau dvigubai - trigubai daugiau, bet pats nutariau apkrovą mažinti - juk organizmas po miego, o aš jį prievartauju.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių