sveikas
Pranešimai: 323

2015-08-14 07:08

Ne kartą rašiau, kad su nuotaikomis visko būna, tik aš STENGIUOSI nepasiduoti tai blogai nuotaikai.

Neatsitiktinai aprašiau žmones, gyvenančius paprastą gyvenimą. Jie negaišta laiko kovai su pačiu savimi. Pabudo - ir keliasi, o toliau kaip sukris.

Stengiuosi netysoti ir neatrajoti sunkių minčių, o judėti. Kažką daryti. Štai kad ir naują būdą šuneliui per šventes tvatinu pagal eurostandartus - apšiltintą, su plokščiu stogu, apželdintą žole. Buvau pribokštas, sužinojęs, kad ir tam yra eurostandartas. Sovietija forever.

Paprasti žmonės elgiasi paprastai - paprasčiausiai daro, daug negalvodami. Sakysim, buvo sunku keltis ryte. Prigalvojau visko - kelis žadintuvus nustatydavau, telefone priminimus kelis ir dar žadintuvą su režimu rdquo;Snaustirdquo; įjungdavau ir t.t. Niekas nedavė gerų rezultatų, tik žmoną siutino.

Išjungiau kovą su pačiu savim - na, dar iki kito skambučio ir t.t. - net žadintuvo nereikia, pabundu per šventes 5:13, nuleidžiu kojas iš lovos ir judu link vonios autopilotu, nieko negalvodamas. Protas įsijungia vėliau ir taip pradeda dirbti, kad pasiimu su savim diktofoną rdquo;Olympus 240PCrdquo; - kol pabėgioju, visus dienos darbus susirikiuoju, raštą padiktuoju, na nebent labai rytas gražus išpuola - tada lapsiu sau ir gėriuosi.

dr
Pranešimai: 175

2015-08-12 10:08

gerai parašei-jie gyvena ramiai savo paprastą gyvenimą.o kur pasidėti-kai jau paprastai nebeišeina ir nei nepaprastai.

sveikas
Pranešimai: 323

2015-08-12 05:08

Prigalvojo tų švenčių besdielnikai tokiems pat...

Nebėgau šįryt - krapnoja lietutis. Mankštinausi pavėsinėje , o pro šalį moterėlės - mano kaimynėlės - dviratukais jau nuo karvučių grįžta, linksmai susišūkaudamos. Už minutės vieną matau jos kieme - rankoje lašinių gabalas, duona, agurkas, kitoje peilis. Linksmai šnekina šunį.

Tokie žmonės gyvena ilgai ir laimingai - tokiais žodžiais baigiasi visos geros pasakos. Jiems nereikia jokių mankštų ir antidapresantų, nes jie yra savo vietoje, ramiai gyvena savo paprastą gyvenimą.

giedre
Pranešimai: 101

2015-08-11 18:08

Sveiki,
Pagaliau ir aš atsilaisvinau.Galiu prie kompo prisėst.Turėjau savaitgalį svečių,tai eidavau miegot beveik tada,kai Sveikas jau kėlėsi:)
Bet nieko,smagu.
Dr;-ar patiko Sveiko prizas?Pasisekė su ta 100-ąja žinute ;)

Beresnevičiaus ir man gaila...

sveikas
Pranešimai: 323

2015-08-10 05:08

Labas rytas visiems. Aš jau ant kojų nuo 4:30. Išvežiau vaikus su draugais prie ežero meškerioti. Pats nemėgstu žvejoti, o ko nemėgstu, to ir nevaidinu. Bandžiau, nepatiko. Labai nedinamiška veikla. Paklaidžioti ryto rūke pievoje prie upės - gerai. Pabraidžiojau basas rasota žole, maloniai dilgsi pėdos, galvoje švaru...

Gultis nesinorėjo, todėl paskaičiau, įprastu laiku šeštą valandą nuoširdžiai pasportavau. Aktyviai dirbau virš valandos, po to dušas, pusryčiai, žmoną nuvežiau į darbą - pramigo. Laikas bėga...

Prieš akis marios laisvo laiko. Dabar važiuoju prizo dr:), po to turiu parašyti vieną visuomeninę ataskaitą, padaryti pietus, nes brangioji dirba. Žodžiu, krūvos reikalų.

Vakar bendravau su amerikiečiu. rdquo;How are you?rdquo;, rdquo;Fine!rdquo;, trafaretinės šypsenos. Su jais visada taip: jų bendravimas - kaip greitas maistas - greitas, visiškai standartizuotas, beskonis, nesotus...

sveikas
Pranešimai: 323

2015-08-09 14:08

Ačiū, įtikinote, pradėsiu apie save gerai galvoti :>)))

dr
Pranešimai: 175

2015-08-09 10:08

taip, iš tiesų:) tik reik mokėti tai perskaityti, išgirsti.gero jum savaitgalio:)

sveikas
Pranešimai: 323

2015-08-09 10:08

Hm, o gal aš jau čia ir rašau.

Knyga ne tam, kad gražiais viršeliais puoštų lentyną, o tam, kad kažkas išspausdintas mintis perskaitytų, kažką suprastų, ko nors išmoktų, o išmoktą nors kiek taikytų. Internetas tam labai dėkinga terpė.
Šiaip visos protingos mintys, manau, kažkada jau buvo pasakytos. Dabar jos tik kompiliuojamos į mūsų kalbą, pritaikomos mūsų sąmonei.

sveikas
Pranešimai: 323

2015-08-09 05:08

Labai ačiū, pabandysiu. Bet aš noriu platesnius tekstus - knygų elektronines versijas išdėlioti. Mačiau, ten jaunimas didelius failus dėlioja. Gal aš kažko nesupratau?

zyle
Pranešimai: 36

2015-08-08 18:08

O--viska pasaulyje uzmirski tik stenkis atsiminti zvirblius- jega tavo pusej.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 16 ir 0 svečių