Greta
Pranešimai: 148

2015-12-31 13:12

Parasykit tų forumų adresa, eisiu ir aš.tikiuosi bus įdomu.

dr
Pranešimai: 175

2015-12-31 09:12

ar skaitėt, Gabija, šeštadienio Lietrytį? ten Ivanauskaitė ir kt. apie vėžį...Kad reik nepasiduoti.

Roberta
Pranešimai: 723

2015-12-31 08:12

aš dažnai abejoju-kur ir kiek žmogus gali lemti, keisti savo gyvenimą pats, būti atsakingas už savo laimę, o kiek jam yra neišvengiamai primetama, supančiojama, kiek jis yra priklausomas nuo išorės, nuo kitų žmonių, o gal nuo likimo.kuris kelias tas tikrasis-ar kai eini su logika, apsidraudimu, ar kai klausai jausmų, širdies, lemties ženklų paisai.sijoti ir sijoti patyrimus, jausmus, klaidas, įvykius.savo, kitų, šiaip...sako, tik turėk svajonę...tačiau ar užteks jai įgyvendinti kūrybiškumo, jėgų, išminties...šis galios šaltinis yra taip giliai po įstatymais, draudimais, terminais, skalbiniais, pinigų trūkumu, nesveikata, nemandagumu,paklydimais...kaip prisikasti prie tų vidinių turtų-savojo Aš ir Dievo pajautimo, gryno šaltinio, Sielos.ar tai dar yra iš tikro, ar tai nėra užpilta sumaištimis, reikalais, pareigom, reikia nereikia, baimėm, prisitaikymu.nešvara kažkokia, lyg voratinkliais, iš kurių taip sudėtinga išsivaduoti, o gal ir neįmanoma.o gal tiesiog privaloma, jei nori būti laimingas.dėkinga, kad tai bent KARTAIS BLYKSTELI AR PAŠNIBŽDA.gal nuo dėkingumo reiktų ir pradėti. dėkingumas atveria kelią paprastumui-norui apsivalyti, pasitenkinti su daug mažiau, bet gryniau, natūraliau.paprastumas ateina su tvarka-išorine ir vidine.tvarka apdovanoja aiškumu ir harmonija.o ši suteikia ramybės, kuri reikalinga grožiui įvertinti, pajausti.grožis atveria širdis džiaugsmui.aha, viską lyg fain sudėliojau, tik kaip atrasti jėgų nustoti dauginti tai, kas nėra nei dėkingumas, nei paprastumas, nei harmonija.kaip rasti tą takelį, kuris laviruotų gražiai tarp vidinių ir išorinių dalykų, tarp dvasinių ir materialių.kaip lynu eiti čia gal..ir toj, ir kitoj pusėj ima skaudėti, jei pernelyg pasuku. na, bet visa laimė, kad bent KARTAIS BLYKSTELI AR PAŠNIBŽDA. nežinau , kas tai būna...gal Dievas.o gal ne blyksteli, ne pašnibžda, gal yra gilumoje gilumoje, tik kai nustumdai , nuvalai, nugramdai, atpainioji ir randi...bet kas tai.nežinau.nuojauta gal.ar dar neužmušta, neužspardyta, neištrinta siela, sieliūkštė.

jurgita
Pranešimai: 75

2015-12-30 19:12

Sveikinu visus su naujeiseijs,ir sia proga linkiu daug pasiekimu2008 metais

Greta
Pranešimai: 148

2015-12-30 15:12

Sveikinu visas su Naujaisiais Metais. Labai norečiau sužinoti kaip šio forumo autorės Gabijos sveikata. Gabija, kaip jums sekasi , gal gerų pasikeitimų šiais metais yra jūsų gyvenime?
Ne iš smalsumo rašau, tiesiog noriu kad bendrautume forume.Jūsų čia truksta....

zigfridas
Pranešimai: 68

2015-12-26 13:12

panelė Roberta, gal sumeskim randevū

zigfridas
Pranešimai: 68

2015-12-25 19:12

oi, apsilažalinau, panos-moterys. Nu...nėra man žodžių. Norėjau lilei serenadą, žinai, kvaila, galvoju, nesupras, kas prie ko, o ta tik šliopt, sako eikt tu py...re, kaip dės su vaza išš trečio aukšto. Taip ir likau su keliais žodžiais gerklėj. Aj....galvoju kokią kitą kabint. Gal išeis....
nu nepykit už atvirumą. iki 01. 07 būsiu geras...

Roberta
Pranešimai: 723

2015-12-25 11:12

Aš tai labai džiaugiaus, kad neskubėjau...Pavyzdžiui, žiūrėjau filmą ir su sūnum darėm kučiukus. Padariau silkės patiekalą vieną, paskui pagalvojus kitą...išgėrėm su vyru taurę vyno vieną dieną, paskui užsinorėję kitą taurę//laikas plaukė pasroviui ir tai buvo mano laimė.Kai nereikia lėkti, spręsti, galvoti, greit padaryti.parsivežėm eglės ir pušų šakų, papuošėm namus, dukra darė žaisliukus iš makaronų...
va, kątik paskambino mažai pažįstama , bet pliurpėm apie tai, kas mum abiem įdomu...taip gyvenimas ir susidėlioja iš gražių smulkmenų, įsiklausymo, įsižiūrėjimo, sustojimo.

*
Pranešimai: 18

2015-12-24 14:12

...................*....................
..................***.................
................******................
..............**********...............
............**************..............
................||.....................

a
Pranešimai: 262

2015-12-24 14:12

......Y......
.....YYY.....
....YYYYY....
...YYYYYYY....
..YYYYYYYYY...
.YYYYYYYYYYY..
......||......
**************

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 18 ir 0 svečių