katyte66
Pranešimai: 2

2016-04-03 09:04

as vartojau kolageno kapsules periodiskai metus laiko ir labai padejo...pradejau makstintis-pilatesas ir joga kas ryta

katyte66
Pranešimai: 2

2016-04-03 09:04

alkoholis grieztai draudziamas

BiruteStarkute
Pranešimai: 2

2015-12-18 15:12

sveiki

BiruteStarkute
Pranešimai: 2

2015-12-18 15:12

sveiki

dainaa
Pranešimai: 1

2015-12-17 07:12

sveiki atradau jusu straipsni, sergu RA 3 metus ir norejau paklausti kur tu vaistuku galima isigyti

TransferFactor
Pranešimai: 2

2015-12-10 14:12

Sveiki, galiu drasiai teigti, kad tie, kurie karstai puolate del Transfer Factor patikimumo - arba nestudijavote sito preparato veikimo, veiksmingumo ir tukstanciu tyrimu. Juk tai mokslo atradimas - is priespienio paimta molekute "Tansfer Fafcor". Dar 1949 metais dr. H.Sherwood Lawrencenustatė, kad imuninė informacija gali būti perduodama iš vieno organizmo į kitą, įvedant organizmui baltųjų kraujo kūnelių (leukocitų) ekstrakto, kuriame yra molekulės,į kurias įrašyta pirmojo imuninė patirtis. Šitos ypatingai ma#355;o dyd#355;io molekulės (jų svoris 5 kilodaltonai, susideda iš44 amino rūgščių) buvo pavadintos TRANSFER FAKTOR (perdavimo faktoriumi).
Netrukus mokslininkai išsiaiškino, kad TF yra vienodas visų stuburinių gyvūnų, o tai reiškia, kad visai nebūtina jų imti iš #355;mogaus. Labai daug TF yra kraujyje, bet dar daugiau priešpienyje bei kiaušinio trynyje.Nuo šio atradimo momento buvo publikuota daugiau nei 3000 mokslinių darbų apie TF ir pravesta 11 tarptautinių simpoziumų šia tema. Šis produktas - Transfer Factor® Classic NFR yra hipoalerginis produktas, gaminamas iš karvių priešpienio, kuris yra visiškai išvalytas nuo kazeino, laktoglobulino ir kitų stambiamolekulinių baltymų, paliekant citokininų frakcijas, identiškas leukocitiniams citokinams.
Kompanija 4life siūlo ekskliuzyvinių produktų seriją, kuriame yra Transfer Faktoriai, kurie yra ne tik vieni iš naujausių pasiekimų mitybos mokslo srityje, bet ir viena iš patikimiausių priemonių stiprinti imuninę sistemą.
Transfer Faktorių pranašumas prieš kitus imunomoduliatorius yra tame, kad jie turi platų veikimo spektrą, absoliučiai saugus ir nekenksmingas, neturi jokių kontraindikacijų, nekelia šalutinių poveikių, vienodai efektyvus tiek vaikams tiek ir suaugusiems. Pagrindinė šių peptidų organizme paskirtis yra imuninės apsaugos teikimas nuo mikrobų (bakterijos, virusai, pirmuonys, grybeliai), vėžinių ląstelių ir kitų antigenų, kurie gali sukelti gyvybiškai svarbių procesų organizme sutrikimus, o tai reiškia
IMUNINĖS SISTEMOS SUBALANSAVIMĄ IR SUSTIPRINIMĄ –
geresnį vitaminų ir mineralų, net ir vaistų įsisavinimą, jėgų atstatymą, energijos padidėjimą. Galėčiau rašyti daug, jei ką domina, kreikitės, imuniteto.stiprinimas@gmail.com

Milda
Pranešimai: 104

2015-12-05 17:12

Labai prasau parasykit kokius liaudies vaistus naudojat aciu

Greta
Pranešimai: 148

2015-11-16 11:11

Parasykit smulkiai jeigu galite, ka tuomet valgote. Buciau dekinga. Man problemos tos pacios.

Aida
Pranešimai: 21

2015-11-16 10:11

nuo pat vaikystes man buvo itariamas gresiantis sirdies reumatas,nuo 12m jau gydziausi vaiku sanatorijojerdquo;Sauluterdquo; kelienu sanariu poliartrita,nebenulipdavu laiptais be skausmo,nuo 15m jau gydziausi ir alkuniu sanariu poliartrita,visos rankos nuo nuo peciu iki pirstu galiuku tindavo ir degdavo ugniniame skausme.Jokie vaistai,purvo vonios negelbejo.Kai sukako 20m.ir tapau savarankiska-pagaliau pati galejau maitintis kuo noriu,nes vaikysteje pagrindinis maistas buvo mesa,lasiniai,bulves,duona,sviestas,ir daug druskos.Viso sito atsisakiau ir jau po metu nebejauciau skausmu,po 2m isvis apie juos uzmirsau,po 3m pasidarius kraujo tyrima gydytojai negalejo patiketi,bet C-reaktyvaus balt.ir kitu reumata rodanciu faktoriu nerado.Dabar man 44m.,mesa retkarciais valgau,bet tik vistiena,valgau zuvi,DAUG darzoviu ir SPORTUOJU.Kuno lankstumas-dabar geresnis nei kuomet buvau 16m.,jokio antsvorio.Patikekit-viskas imanoma,kuomet skausmas tampa nebepakeliamu-atsiranda valios neberyti mesos,riebalu,druskos,ir kitokio slamsto,atsiranda jegu nepersivalgyti,sportuoti ir PASVEIKTI.Taigi,jus turesite atsisakyti nors 1metams : MESOS,JOKIU SRIUBU,PGAMINTU MESOS BULIJONE,DRUSKOS GRYNAME PAVIDALE,SVIESTO,MARGARINO,ALKOGOLIO.
Visi kiti produktai(o ju tikrai pakankamai daug) tik protingomis porcijomis-lieka jusu racione.taipogi nepamirskit gerti vitaminu,kurie kompensuotu mesos atsisakyma.Sekmes pasveikstant!TAI IMANOMA! VISOS GALIMYBES YRA TIK JUSU PACIU VALIOJE! :)

valeri
Pranešimai: 2

2015-11-14 20:11

turėjau omeny transerfaktor :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių