linas
Pranešimai: 172

2015-07-15 18:07

Taip yra, jei sutvarkysit visu pirma os sacrum pozicija, tada galima pereiti prie stuburo raisciu, veliausiam etape gydti kakla.
Gal dar kokiu klausimu?

linas
Pranešimai: 172

2015-07-14 19:07

Pazystu ir Jasiuno, Kriksciuno, Juoceviciaus, Girskio, Kaceno isvarzu gydymo principus, skaiciau ju veikalus, mokiausi pas juos, turiu daug pacientu po ju. Nesmerkiu neteisiu mano manymu kai kurie metodai tinka,net labai kai kurie neveiksmingi. Dziaugiuosi, kad as galiu pagydyt ir zmonems neskauda. Kaikurie ateina ir nori netikedami kad mano metodas veiksmingas tiria tiek mane tiek iranga. Itariai stebi viska, nes jie buvo visur ir pas visus niekas nepagelbejo. Dabar gavau moteri is kaimo kuriai pripaise isetine skleroze ir vienas docentas liepe jai guleti. Ta vargsele metus pragulejo iki raumenu atrofijos. Pas ja radau dviguba isvarza blokuojancia 2 sedimuosius nervus. Po 2 proceduru atsistojo ant koju. Moketi ji negali ir puikiai tai suprantu, man ir nereikia is tokiu zmoniu. Beje dirbdamas santariskese susiduriau su diagnozem (osteochondrosis, radiculitis, osteoporosis), kai po tom diagnozem slepesi isvarza, tie zmones pasirodo vaiksto ten po metus ir daugiau, zalojantis faktorius veikia, o priezastis pagal juos ta pati. Dirbau toj sistemoj ir zinau koks poziuris i pacienta. tai ne mano reklama, tiesiog noriu pamineti kad zinios is uzsienio ateina. Pagaliau kazkas visada keiciasi nuo vieno zmogaus pastangu. Jeigu Jus norite as mielai papasakosiu apie tai ko ismokau uzsienyje. Tik paprasykit.

V
Pranešimai: 48

2015-07-10 18:07

www.kineziterapija.org

lora
Pranešimai: 16

2015-07-08 12:07

Stuburo skausmai vargina jau apie 15 metų. Ėjau pas gydytojus Klaipėdoje, važiavau į Vilnių, visur vienas atsakymas rdquo;reikia numesti svorįrdquo;, nors kai Klaipėdoje darė kontrastinį rentgeną, palatoje gulėjo moteris, jau po stuburo operacijos, kurios svoris normalus. Norėjo operuoti, bet nepasidaviau. Vienas pažįstamas patarė pabandyti gerti ryklio kepenų taukus. Vartoju jau kokius 3 metus, negaliu sakyti, kad įvyko stebuklas, bet tokių krizių, kokios užeidavo laikas nuo laiko jau nebėra.

Elena
Pranešimai: 27

2015-07-07 09:07

Labai prašyčiau Giedriaus, nurodyti kur gydėsi stuburo išvaržą Kaune.

Giedrius
Pranešimai: 20

2015-07-03 18:07

As turejau isvarza.Tai padejo vienas zmogus Kaune.Superinis specialistas.30 metu isdirbes su stuburais.Su Terapi Master jis kuria stebuklus.Dabar pats visa iranga turiu namie.Viliuos kad as ir mano artimieji niekad daugiau nebetures siu problemu.Brrr.

linas
Pranešimai: 172

2015-07-02 21:07

Esu fizioterapeutas dirbu pagal Norvegu S-E-T koncepcija, turiu pripazinti kad nebuvo dar tokios isvarzos kurios nesugebeciau pagydyti.
Aisku paklausit kaip tai imanoma? Dabar jau imanoma treniruojant lokalias raumenu grupes.
Gaunu daugybe pacientu po nevykusiu masazu, manualiniu terapiju, po auksciausius laipsnius turinciu profesoriu.
Pasirinkimas paprastas isbandykite visus imanomus budus, o tik po to kai pasiulys operacija kreipkites. Imsiu ir padesiu.
Rasykit apie stuburo negalavimus.
terapimaster@gmail.com

linas
Pranešimai: 172

Kitoks poziuris i stuburo isvarza

2015-07-02 21:07

Kitoks poziuris i stuburo isvarza

dantukai
Pranešimai: 3

2015-07-01 17:07

Kasdieninė mankšta - vienintelis vaistas , dar masažai.Turite naudoti papildomai kalcį. Parašykite man į elektroninį paštą ir aš Jums daug patarsiu išsamiai.

Linda
Pranešimai: 6

2015-06-25 12:06

Laba diena, norejau paklausti, ar pedu pareze kaip stuburo isvarzos pasekme yra pagydoma? Del isvarzos 2 savaites buvo uzspausti stuburo smegenys, padare operacija, jau beveik menuo nuo jos praejo, pedos neatsistato, negaliu vaikscioti. Kokia tikimybe, kad pasveiksiu? Ir per kiek laiko turetu pasimatyti kazkokie rezultatai? Is anksto dekoju uz atsakyma.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių