Janina
Pranešimai: 39

2015-09-08 09:09

Labiausiai paplitęs būdas, veikiantis žmogaus organizmą, tai – technogeninis spinduliavimas. Jį patiria kiekvienas žmogus, kurio namuose yra televizorius, šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, belaidis telefonas. Apie šalutinį šių buities prietaisų poveikį nekalbama. Bet jo nepastebėti neatleistinas lengvabūdiškumas. Visi buitiniai prietaisai yra elektromagnetinio spinduliavimo šaltinis. Visi jie sukuria žalingus žmogaus organizmui elektromagnetinius laukus. Mokslininkai nustatė, kad ilgalaikis dirbtinio elektromagnetinio spinduliavimo poveikis sukelia galvos skausmą, mieguistumą, suglebimą, nemigą, susierzinimą ir skausmus širdies plote. Šiuos simptomus sukelia funkciniai sutrikimai, centrinės nervų ir širdies-kraujagyslių sistemos problemos, kraujo sudėties pakitimai.
Praėjusio amžiaus 50-aisiais metais buvo išsiaiškinta, kad radijo dažnio elektromagnetiniai laukai gali sukelti pakitimus centrinėje nervų ir širdies-kraujagyslių sistemose. Mobilusis telefonas – šių elektromagnetinių laukų generatorius, todėl jis turi puikią galimybę švitinti mūsų smegenis, širdį ar kitas kūno vietas beveik visą parą. Tai patvirtino eksperimentai, kurie buvo atlikti nuo 1998 m. iki 2001 metų su gyvūnais ir savanoriais. Tyrimai su žiurkėmis parodė, kad mobilieji telefonai veikia medžiagų apykaitą. Apšvitinti graužikai pastebimai išstorėjo.
Trumpalaikis mobiliojo telefono naudojimas žmonių sveikatai neturi pastebimos įtakos. Bet profesionalūs mobiliojo ryšio vartotojai turėjo rimtų sveikatos sutrikimų. Mokslininkai ištyrė 30-40 metų amžiaus žmonių grupę, kurių mobilaus telefono vartojimo stažas – 2-4 metai po 15-25 min. per dieną. Paaiškėjo, kad toks ilgalaikis apšvitinimas sutrikdo svarbiausių smegenų funkcijų – mąstymo, atminties, dėmesio – veiklą, o pakitimai organų sistemose ir galvos smegenų požievinėse struktūrose yra nebegrįžtami.
Kompanija rdquo;Bonus Liferdquo; ir jos atstovas Lietuvoje UAB rdquo;Gerdajardquo; siūlo išeitį. Į Lietuvos rinką pristatomos apsaugos priemonės nuo elektromagnetinio spinduliavimo. Tai - aplikatoriai ant įvairių buitinių elektros prietaisų ir mobiliųjų telefonų. Daugiau informacijos www.bonlife.ru
UAB rdquo;Gerdajardquo; vadovė Janina
Tel. 867358289
El.p. gerdaja@gmail.com
Tel.

Janina
Pranešimai: 39

Elektrosmogas ir apsaugos priemonės

2015-09-08 09:09

Elektrosmogas ir apsaugos priemonės

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 27 ir 0 svečių