tomas
Pranešimai: 183

2015-12-10 14:12

Rasyk man i el. p. atsakysiu i visus klausimus kas tave domina aaiidas@info.lt

Alex
Pranešimai: 9

2015-12-10 11:12

sveiki.uzradau kad cia rasinejat apie ta liga nutariau ir as prisijungti.teisingai sakai TOMAI. JOKIE CIA VAISTAI NEPADEDA!2m vargstu.pradejau lankytis privaciai tai nugyde,na zinoma pinigus duodi ir jiems gerai.biznis yra biznis...man maude,maude sake kad uzdegimas,kol viena ryta vos neuzlinkau spazmai,vemimas,skausmas didelis tad lekiau jau bet kur.normalus gyditojas istyre ir nustate skrandzio isvarza.gyditojas RIMTAS!tai nepagydoma liga.gali tik nuraminti laikantis grieztos diietos it tt.vaistai tiktam kad rugsti mazintu ar kazka pan.TIK VIENO NELABAI SUPRANTU AS KANKINUOSI,MAN SKAUDA,BET TIPO OPERACIJA NEREIKALINGA,TAI KO LAUKTI?AR KAI VISAI SUDAS BUS AR KO???VAISTUS RYJU KEPENYS EDASI.. EI TOMAI KAIP PAPULTI PAS TA JONAITI.IS KUR JY ZINAI AR KAM IS TAVISKIU(ar paciam) SUSIDURTI SU JUO.is kart parasyk kai galesi ok.dekui

tomas
Pranešimai: 183

2015-12-09 06:12

Ir nereklamuok cia tu visiskai beverciu susiktu maisto papildu, nes is ju daugiau zalos negu naudos, jei tuscia galva ir nieko protingo ir naudingo negali patarti tai ir nerasyk nesamoniu, cia tas pats kas zmones gydytu vezi tuo alijosium, idomu ar daug kas noretu taip gydytis.

tomas
Pranešimai: 183

2015-12-09 06:12

Ir cia visai ne skrandyje problema, o blogai funkcionuoja virsutinio rauko sfinkseris (vostuvas), kuris praledzia viska is skrandzio i stemple ir nudegina stemple, kurio pasekoje pradzei atsiranda tik praudimas, veliau erozijos A, B, C, D, o dar veliau vezys, toliau kas man atrodo ir patys suprantat...

tomas
Pranešimai: 183

2015-12-09 06:12

Mmm tu turbut nesupranti apie kokia liga cia kalba eina jei tokias nesamones rasai apie alijosius, cia labai rimta ir didele problema ta liga ir jokie cia alijosiai padeti negali neskleis nesamoniu ir neklaidink zmoniu, tegu eina pas normalius daktarus pvz.: Laimas Jonaitis Kaune Jis vienintelis dabar kolkas lietuvoje atlieka Sfinkserio manometrija, tas tyrimas parodo ar tikrai reikalinga ta operacija.

aistė
Pranešimai: 162

2015-12-02 11:12

Nueik pas specialistą, tokius dalykus ir šeimos gydytojas nusimano. O neakivaizdiniu būdu gautais paarimais tik nusugydysi

ingrida
Pranešimai: 28

2015-12-02 11:12

Susirgau sia liga atvaziavusi i Anglija, matyt netinka maistas, o gal maisto papildai. Gydytojai Lietuvoje israse Ocid, Gasec, po to Nexium. Praktiskai sie vaistai padeda laikinai, kol geri -siek tiek geriau, po to liga paumeja. Drauge patare kas ryta, esnat tusciam skrandziui isgerti saltalankio aliejaus po sauksta neislipus is lovos, isgerus 5-10 min. paguleti. Valgyt - po gero pusvalandzio. Zinot, labai padeda, pabandykit, ji sirgo 10 metu, dabar visai issigyde!

rasa
Pranešimai: 295

2015-11-26 20:11

Pastebejau kad sia liga serga daug zmoniu.Man taip pat nuo vasaros pradzios atsirado gerkleja kaskos gomurys norisi nuryti ji,bet jis vistiek lieka.Nebezinau ka daryti kur kreiptis jau ta rdquo;zarnardquo; atsibodo ryti.Gydytojai sako kad yra padidejas rugstingumas,refliuksas.Tik vaistus raso daugiau kaip ir nieko nedaro.gerai kad perskaiciau apie kaskoke bakterija,gal ji ir pas mane yra.Bet kodel daktarai man jos neatliko,nieko apie bakterija man nesake.Gal dar kas zinot gera specelista kur galima buti normaliai istirti ta mano skrandi.

aidas
Pranešimai: 34

2015-11-21 13:11

Ir ten ne skrandi operuoja, o susiuna diafragmą ir sutvirtina stemplės rauką apsukdami skrandžio dugną aplink rauką, kad skrandžio turinys nepatektu atgal i stemplę.

aidas
Pranešimai: 34

2015-11-21 13:11

Alkoholio ir dabar negalima,o po operacijos jei nenorėsi atkristi tai negalima ir rūkyti negalima, o valgyti bus galima viska tik ne iš karto, po kokio puses metų, o menesi išvis tik košytėm misi kaip naujagimis, fizinio kruvio reikės prisidaboti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių