marta
Pranešimai: 20

2015-01-14 14:01

Aciu Sauliui uz info:

Istrauka is www.skundai.lt:
www.skundai.lt/index.php?id=13072

ELIZIEJUS PREKYBOS ALĖJA
Jolanta T., 30 m., Vilnius, 2008-07-17 Perskaityta kartų: 1057
Užsisakėme sofa ir pufą ELIZIEJAUS Prekybos alėjoje. Pirmas susitikimas su šios įmonės vadovais buvo mūsų bute, kadangi tuo metu dar neturėjo savo prekybinių patalpų. Viską suderinome, išsirinkome mums tinkamą variantą ir buvome perspėti, kad teks laukti 2-3 mėnesius, kad viskas kokybiška ir pan. Bendravimas buvo malonus.
Ilgai laukus, praėjus 4 mėnesiams, pagaliau sulaukėme.
Paskambino ir pranešė, kad sofą atveš 20:30 val.; sėdėjom ir laukėm, pagaliau pasirodė 21:40 val.
Samdėmės pagalbininką, kad padėtu viską iškraustyti iš mašinos. Vos tik vyrai iškrovė, liepė, dar net neapžiūrėjus ką gavome, mokėti pinigus.
Kilo šioks tok konfliktėlis. Apžiūrėjus pufą, pamatavome, kad neatitinka matmenų kuriuos išsirinkome. O dėl sofos apžiūrėjimo kilo siaubingas skandalas. Pradėjo psichuoti ją atvežęs direktorius, viskas vos nepriėjo iki muštynių, nenorėjo leisti jos apžiūrėti. Pradėjo grasinti, kad iškvies policiją-neaišku dėl ko. Mes buvome šokiruoti tokiu jo elgesiu su vienais iš pirmųjų klientų. Šiaip ne taip sutarėme sofa apžiūrėti kieme (įsivaizduoju, kas matė tokius vaizdus buvo apakę). Viską išpakavom, o jau buvo po 23 val., tamsoka, ką ten prieblandoje gali normaliai įvertinti. Vis mus skubino, burbuliavo, kad negali ilgai laukti. Mes priminėme kiek mums teko laukti.
Labai pasibaisėjome prie sofos montuojamomis kojelėmis. Per suvirintus
tarpus gali sūrį susitarkuoti, net tos pačios kojelės aukščiai nevienodi, aprūdyje.
Kitą dieną gerai apžiūrėje, pastebėjome, kad ta sofa, nepanaši į tą kurią užsisakėme (sulyginus su ekspozicija jų tinklapyje). Paskui pamatėme, kad viskas pagaminta Singapūre. Tai ryškiausia ”padielka”.
Žodžiu, niekam nesiūlau susidėti su tokia realiai nepatikima įmone, nebent jeigu norite nemalonaus siurprizo. O ypač dėl tokio elgesio su klientais. Kai tinklapyje skelbiasi: mūsų kredo -patenkintas klientas!
Nesugebėjo net atsiprašyti. Saugokites tokių veikėjų!
jolantas@xxx.lt

giedre
Pranešimai: 101

2015-01-14 14:01

Ponia Janina neklaidinkite zmoniu ieikite i www.navasan.lt ir ATIDZIAI pasiskaitykite apie navasan šildomosias anglies epoksido plokštes.

Janina
Pranešimai: 39

2015-01-14 11:01

:D)))) ar privalumus laikote melu??? Skaiciau, kad navasano ir baldu rojaus yra tie patys savininkai. Tada nera ko stebetis del kokybes. O ploksteliu deja as siose lovose nemaciau (tiesa, neparode tos sulankstomos lovos). Kaip gali matyti tai ko nera. O ir ta medziaga - tinklas ant virsaus yra deja suplyses. tai kas cia per kokybe? Siaip tai skatinciau tuos, kurie isigijo sias lovas pasitikrinti ar yra tos anglies pluosto ploksteles. Apie tai pasiskaitykite www.ceragem.lt/jusu-klausimai#7 O jei jus apgavo, tai tikrai netylekit.

Janina
Pranešimai: 39

2015-01-14 10:01

:D Taigi sakau, kad Navasan bando visiems iteigti, kad paprasciausias sildymas ir yra sildymas infraraudonaisiais spinduliais. Reiskia paprasta pirtis irgi yra infraraudonuju spinduliu pirtis. :D Jie aiskina, kad ju lovos daro infraraudonuju spinduliu pagalba gilumini sildyma. Kaip ji gali daryti toki sildyma, kad ji neturi infraraudonuju spinduliu gaminimo specialiu ploksteliu? Mano nuomone cia klaidinami zmones. Uz tai Navasan reiketu apskusti!!!

Elzbieta
Pranešimai: 7

2015-01-13 19:01

SakYti Galima Na o Navasan man ne lbj juk ant tiesios lovos ir namie paguleti galima ;]
Na o kod atsiliepe api navasan ne lbj geraY,nes ten nieko gero nera :p
Pritariu Jums Janina ;]
;D
Aciuka@

sos
Pranešimai: 4

2015-01-13 16:01

Noriu isigyti masazo lova, bet negaliu issirinkti is kurios imones. Visi graziai kalba kol neipersa savo produkcijos, o paskui......
Gal kas jau turejo problemu su kuriomis nors lovomis. Papasakokite apie garantini remonta. Ar neturejote problemu?


Janina
Pranešimai: 39

2015-01-13 16:01

na apie navasan as negaliu nieko gero pasakyti. Buvau nuejusi pas juos ir galiu pasakyti, kad tai pacios prasciausios tokio tipo masazo lovos Lietuvoje. Ir cia ne tik mano nuomone. Pasirodo, kad tas vaikinas, kur tenais dirba man rodo i paprasciausias sildymo lemputes ir sako, kad cia infraraudonieji spinduliai :D. Jie ka, durniu jiesko? Pritariu ceragem, kad jie neturi vieno is pagrindiniu siu lovu privalumo - sildymo infraraudonaisiais spinduliais. Apie tai pasiskaitykite www.ceragem.lt/jusu-klausimai#7 Tvirtai nusprendziau - navasano lovos nepirksiu gyvenime ir dar kitiems apie tai pasakysiu.

Auksė
Pranešimai: 18

2015-01-13 15:01

Kam islaidaut krizes laikais ir pirkt masazines lovas...
As savo nugaros skausma malsinu fastum geliu. Pagrindiniai mano sio pasirinkimo kriterijai yra sie: greitai isigeria i oda ir numalsina skausma, bei neskleidzia specifinio, nemalonaus kvapo.
Patogu ir paprasta.

Julius
Pranešimai: 31

2015-01-13 15:01

nu kiek zinau visi masaziniu lovu gamintojai duoda 2 metus garantija

Ingute
Pranešimai: 7

2015-01-13 13:01

Neseniai buvau su mama navasan salone kalvariju g. nepastebejau kad butu isklerusios, turbut jusu kaimyne kazka sumaise :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių