egidija
Pranešimai: 12

2015-05-07 07:05

Mamai>Tai tad jus patarkit ka daryt tokies zmonems kurie negali vaziuoti i ""grozio fabrikus"" gydytis zvynelines???

mama
Pranešimai: 64

2015-05-07 07:05

Baltijos-Amerikos klinika yra Vilniuje,Nemenecines plente. Reikia
užsiregistruoti pas gydytoją konsultacijai ir po to skiria spinduliavimą.Konsultacija kainuoja
80 lt, o procedūros po 25 lt.
Mano dukra lankėsi pries kalėdas gal
10 ar daugiau kartų. rankos buvo visiškai nugijusios o kojose dar buvo
raudonų dėmių. Bet jinai yra studentė,
kaip tik nervinė įtampa tai gal pilnai gydymas nepasireiskė. Darbar vėl lankosi
tenai. Buvo jau 2 kartus. Kojose yra pavienės nedidelės dėmelės, o ant rankų nelabai matosi. dar gydytoja skiria vaistus (kompensuojamus) (gal daivobet)
losjonus, aliejus individualiai. Tie spinduliavimo seansai trunka vos kelias
minutes, tai jeigu toli važiuoti labai
nepatogu.Mes dar atlikom 13 procedūrų "Grožio fabriko" klinikoje Sugiharos gatvėje ,prieš 3 metus . Ten viena procedūra negyvosios jūros vandenyje ir purve kainavo kažkur apie 200 litų. Bet irgi labai padėjo. Taip pat iš ten pirkom spec.kremą ir viskas buvo gerai. Bet jau brangiai. Ten lankėmės kartą savaitėje.

egidija
Pranešimai: 12

2015-05-06 19:05

Visiems as galiu pasakyt, kad sita liga niekada nepraeis,nebent tik kad apsigydo,bet kadangi as jau susitaikiau su ta mintim,tai nebelabai ir kreipiu demesio...))))))))Visiems to paties linkiu:))))))))

mama
Pranešimai: 64

2015-05-06 16:05

mano dukra jau serga gal kokie 6 metai,
visko bandėm ir negyvaja jura ir visokius tepalus.Paskutiniu metu lankesi baltijos amerikos klinikoje
spinduliu terapijoj, nebrangiai ir padejo.

daiva
Pranešimai: 281

2015-05-06 15:05

Pas mane taip pat mergytei prasideja galvoje pleiskanojantys ploteliai, odod daktare sake kad greiciausiai zvyneline. Gydomes Betnovante tepalu, praeina, po kiek laiko vel atsinaujina,. Dabar pabandziau nusipirkti Dermovante, patepiau kelias dienas, galvyte lb grazi liko. Dar isgirdau, kad veterinarijos vaistinese yra tepalas ELIJA, jo taip pat nupirkau, tik dar nebandziau, taciau ir vaistininke sake jog jis lb padeda. Man ji rekomendavo zmogus kuriam sis tepalas lb padejo.

kauniete
Pranešimai: 11

2015-05-06 14:05

as tik menesi sergu zvyneline ie tik vakar pradejau naudot tepaliuka ir vitaminus ... bandysiu galbut tais tepaliukais teptidomios tos sultys pasidare ...o kur ju gaut? as labai nenoriu kad man isplistu po visa kuna nes jau dabar geda o kaip bus vasara?

egidija
Pranešimai: 12

2015-05-06 11:05

Nusivylusiai>as tau siulau iki draugo gimtadienio pavaikscioti i soliariuma,pamatysi kai eisi maudytis i pirti visi atkreips demesi i tai kad esi ruda, o ne i tas tavo demes.As taip dariau,o dar geras tepalas padetu,DERMOVATE,bet as jo tau nesiulau,nes nuo jo as visa sveikata susigadinau.Bet matai man niekas nepasake, kad juo galima tik 2men.teptis, o as ji vartojau visus metus.Bet siaip jis padeda tikrai.As irgi vengiu vaiksciot i pirtis,bet manau tikri draugai tai supranta,nereikia bijoti ju zvilgsniu,jai jie protingi tai supras.Sekmes.

Nusivylusi
Pranešimai: 17

2015-05-05 22:05

Laba,kaip laikotes?As tai prastai..laukiu greiciau vasaros,saules..sako kad vasara,kai kas issigydo...TIKIUOSI taip ir bus...o dabar taip viskas atsibodo,kaip nesinori net eit kazkur..uz dvieju savaiciu draugo gimtadienis,svesim kavinej su pirtim ir baseinu..bijau net pagalvot..ka daryt?Kaip bent kazkiek apgydyt?...nekalbu apie tai kad aplamai nesimatytu...) o neit irgi nesinori...jau neatsimenu kada normaliai tarp zmoniu maudziausi ar pirti buvau...oj,kaip viskas atsibodo...kieme jau pakankamai silta,o mano visos rankos tokios ""grazios"" nenoriu net bliuskutes trumpom rankovem uzsidet...nu siaubas zodziu,nezinau net ka jau ir galvot...ziauru...kartais pagalvoju,kodel butent man...? aisku reikia dziaugtis ir taip kad turi dvi kojas,rankas..ir aplamai gyvenu pilnaverti zmoniu gyvenima..o kiek yra tokiu kurie negali net i wc be zmoniu pagalbos nueit...va tik tas ir mane guodzia,kad nera dar cia taip blogai..bet vistiek,man sunku...AS NORIU ISGYT!!!!!:"( padekit...

egidija
Pranešimai: 12

2015-05-05 08:05

Laura nenusimink,negi dabar save grausi uz tai kad sergi tokia liga.Pasiziurek kiek musu cia tokiu daug...))))))))Tarp kitko ji juk nervinio pobudzio liga,kuo daugiau nervinsites tuo daugiau atsirasaas ant savo kailio tai patyriau.

aidas
Pranešimai: 34

2015-05-05 05:05

arbuzas ->> Aciu :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių