irena
Pranešimai: 57

2015-07-15 13:07

Sveiki, turiu ir as tokia pat problema, kaip ir cia visi rasantys. Isbandziau visokius vaistus, kazkaip nelabai kas padeda. Jauciuosi blogai, bet , turbut ne tiek blogai, nes niekaip neprisiverciu laikytis grieztos dietos. Bet reiks susiimt. As su tokiu rukstingumu, koki turiu, galeciau gyvent, bet man labai skauda galva. Kiek esu skaicius apie refliuksa , niekur neradau, kad kas rasytu, kad turi refliuksa ir skauda galva. Ir gydytojai sako, kad nuo refliukso neturi skaudet galvos. Del galvos skausmu pasidariau visus imanomus tyrimus ir nieko nerado. Bet visada , kai tik pradedu jausti didesni rugstinguma ar sunkuma skrandyje, pradeda stipriai skaudet galva smilkiniu ir kaktos srityse. Ar jums niekam taip nebuna? Nezinau, kad daryt. Kartais susitaikau ir bandau nekreipt demesio i ta galvos skausma, o kartais uzeina toks bejegiskumas. Daug ka isbandziau, o pagerejimo nera.

viki
Pranešimai: 4

2015-07-10 13:07

Man darie balso stygu operacija dabar laukiu antros..

mecislovas
Pranešimai: 57

2015-07-08 20:07

Yra toks nuostabus alternatyvios medicinos metodas ,,daugiamatė medicina " vadinasi. Metodas diagnostuoja visų ligų slaptas energoinformacines ir fizines ligų priežastis ir jas pašalina be jokių vaistų.
Jei kalbėti apie refliukso ligas(vožtuvų ligas),tai galiu pasakyti,kad daugumoje atvejų tos ligos priežastis yra ne fizinė ,o energoinformacinė-dažnai tai būna energoinformacinio organo dublerio poslinkis organo atžvilgiu,tai ir išvaržos priežastis,organų pasislinkimo iš savo vietos priežastis ir operacija vargu ar gali būti efektinga. Fizinį organą galima chirurgiškai paveikti,o energoinformacinis organo dubleris vistiek temps į ,,naują" organo vietą patį organą ir jo valdymas bus sutrikęs.Tačiau,tai nėra vienintelė organo ligos priežastis-ligos priežastimi gali būti ir virusai,ir bakterijos-mikrobai,organo limfos baseine esantys kiti mikro ir makro organizmai-helmintai,pirmuonys,grybeliai ar net jų kompleksai,dažnai organo valdymo erdvė gali būti pažeista(organizmo sąmonė,dvasinės organizmo struktūros,dalyvaujančios organo ir fiziologinių sistemų valdyme ) arba organo savireguliacija(pastovumo ,balanso palaikymo sistema).
Todėl organizme atsiranda chroniška ligos būsena,o vaistai,chirurgija dirba tik su fiziniu kūnu ,jį keliomis operacijomis sužaloja ,vaistų toksinės medžiagos pakenkia ir kitiems šalutiniams organams ir audiniams.
Daugiamatė medicina-metodas dirba tik energoinformaciškai,su ligos priežastimis,jas pašalina,atstato savireguliacijos sistemas ir tada organizmas išgyja greitai be jokių vaistų arba su minimaliomis jų dozėmis.. mecislovas77@gmail.com.

daiva
Pranešimai: 281

2015-06-26 18:06

patarkit ka dariti man jau daug metu jausiu guza gerkleje buvau pas gyditojuis bet nieko nerado

jurga
Pranešimai: 99

2015-06-17 19:06

Jau pora metų kaip man nustatytas GERL. Iš pradžių ir aš gėriau tuos brangius vaistus, kurie tik tan kartui nuslopindavo nemalonius požmius, tikėjau reklamomis, kad tai pažangiausi vaistai, tačiau po pusmečio suvokiau, kad negalima ištisai ryti vaistus, kurie pasirodo trukdo įsisavinti kalcį, taigi visų pirma kenkia kaulams ir ne tik. Tad pradėjau domėtis mityba, tačiau ne tomis taisyklėmis, kurias nurodo gastroenterologai, kad negalima to ir ano. Tiesiog pradėjau valgyti sveikesnį maistą, kuo daugiau žalių vaisių, daržovių, beveik atsisakiau kavos, cukrų pakeičiau medumi, kuo mažiau maisto su visokiais E, stengiuosi daugiau gaminti namie ir pradėjau gerti vandenį, ko anksčiau iš vis nemėgau. Galiu pasakyti, kad mano refliuksas praktiškai dingo, šiek tiek pasijunta tik tada, jei papiktnaudžiauju netinkamu maistu, bet vaistų neprireikia jau daugiau kaip metus. Galbūt labiau įsisenėjus šiai ligai tokios priemonės ir nebepadėtų, tačiau naujai susirgusiems tikrai neverta pulti prie vaistų. Tvarkykite mitybą, gerkite pakankamą kiekį vandens, venkite stresų ir tokios ligos nebekamuos.

sandra
Pranešimai: 60

2015-06-12 16:06

lape20,

Man ir pries savaite istyre sita bakterija, nes jau 5m negalejau neikaip ramiai gyvent del skrandzio,zarnyno skausmu, rugstingumo, pilvo putimo, maniau kaip ir daugelis, kad man nervai, nes keik kartu ryjau slangele, man vis sakydavo viskas gerai.Dbr surado ta bakterija, ir paskyre doze antibiotiku savaitei, ir po to menesi laiko gert ultopana.Tik va nzn, ar zarnyno skausmas gali but susijes su ta bakterija?ir dar kaip su amsitu, ar galiu valgyt ika noriu, ar reikia tik koses, ko atsiskayt?
dbr man blogaisias laikotarpis: valgyt noriu kas 1val, tik pavalgau iskart issipuciu, pilva ir skrandi skauda, pykina, jegu neturiu jau 1.5metu, absoliuciai galvojau man issekimas, bet turbut si liga zudo,,Kiek supratau opos dar nera.
Labai prasau kas tik zinot ka patarkit ar reikai dietu, ka papildomai daryt, ar bakterija vsiad po antibiotiku isnyksta..
mano svajone, po 5m pagaliau nebut kaip balionui, nejaust nuolatinio skausmo, pykinimo ir silpnumo:)

Redauta
Pranešimai: 10

2015-06-10 16:06

Nekomentuokite cia savo vaistiniu reklamu:))))

aidas
Pranešimai: 34

2015-06-08 05:06

Del operacijos visi melavo, daktarai melavo kad neveiksminga ir panasiai bus blogiau, melavo stumde metus laiko tik keli sake kad veiksminga, nes jiem nauda vaistus kad pirktum cia lietuvoje didelis bisnis jiem is to be to jei geri zinai kad tie vaistai nera pigus, uz tat ir ima pyktis, kad jie visi parsidave pinigam o ne zmogaus naudai, bet smagu ,kad yra ir tokiu kur supranta ir padeda. O sis chirurgas niekiek nesispyriojo ir neatkalbinejo, nes vaistai negydo isvarzos tik simtomus nuima tam kartui.

aidas
Pranešimai: 34

2015-06-05 09:06

Pirma para negalima nieko nei gerti nei valgyti, antra jau po biski vpradedi gerti valgyti valgys tik sultinys:)nu pooperacinis tai lengvesnis negu angina cia kaip pvz, 5 cm pas mane buvo, nu del pilvo tiksliai nezinau nes man neidomu ir neklausiau, bet jei tikrai blogai jausies tau tas pilvo presas manau maziausiai rupes negu savijauta gera, reiskias tau nera taip blogai jei tokiais dalykiais duomiesi:))) del valgio galima viska valgyti, bet reikia paciam dar ziureti po operacijos kas tinka kas ne nes daktaras neilis i tavo kaily:) del sporto tai sunkiai ir staigiai rauti negalima pvz kaip buna stanga rauna, o begioti ir savo malonumui mankstintis galima po puses metu mazdaug

aidas
Pranešimai: 34

2015-06-04 05:06

Sunku jum ka cia patarti, cia reikia paciam apsispresti susirasti chiruga ir operuotis jei apsisprende tvirtai, mane operavo kaune prof. Kiudelis po 2 dienu paleido

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių