nerijus
Pranešimai: 61

2015-07-16 20:07

Apie Arbata
Vaistažolė, pavadinta Šventadagiu, naudojama žmogaus daugiau kaip 2000 metų. Ši nuostabi Valanti Arbata sėkmingai vartojama Jungtinėse Amerikos Valstijose daugiau kaip 20 Metų. Todėl ji pavadinta stebuklingo augalo vardu.


Šventdagys (Holy Thistle ), Chinese Malva (Dedešva), Persimmon, Marshallow (Šilažole), Blessed Thistle - (Cnicus benedictus ar Cirduus benedictus)


Daktaro Miller Holy Arbata – sukurta daktaro Bill Miller (Ph. D. Mokslas apie maistą) Jackson, gyv. Tenesis – tai unikalus saugių ir natūralių žolelių mišinys, skirtas tam, kad švelniai išvalytų virškinimo traktą ir detoksikuotų kūną.

Arbatos pavadinimui panaudotas vienos iš sudedamųjų dalių, plačiai naudojamos vaistinės žolelės vardas, žinomos kaip Šventasis Dagys ir tai nėra kaip nors susiję su religija - nors dėkingi vartotojai, kurie pajuto nepaprastus sveikatos pagerėjimus po Holy Arbatos vartojimo, dažnai dėkoja Dievui už šią gydymo dovaną! Toliau mes vadinsime Daktaro Miller‘io Holy Arbatą paprastai Holy arbata.

Daktaro Miller‘io Holy Arbata taip pat gali būti kaip elementas bet kokioje Svorio Netekimo Programoje, nes ji yra daug efektyvesnė negu kiniška žalioji Arbata. Tik reguleriai dažnas Holy Arbatos vartojimas yra pagrindinė priežastis kūno aprūpintų riebalų kiekio sumažėjimas, ir reikšmingo pilvo ar skrandžio ertmės sumažėjimo. Kai kurie žmonės svorio neteko labai greitai, tačiau rezultatai gali individualiai varijuoti.

Nei viena dieta arba mankšta nepadės Jums atsikratyti nuo viršsvorio, susikaupusio vidinėse žarnyno sienelėse ir faktiškai papildomas svoris yra iš tikrųjų nuo įstrigusių fekalinių masių ir toksinių medžiagų, prikibusių prie Jūsų žarnyno sienelių.

Bet Holy arbata gali!

Jeigu Jūsų išsipūtusi, deformuota diafragma ar turite „alaus pilvuką“, tuomet Holy arbata padės Jums atsikratyti nereikalingų kilogramų ir sumažins talijos apimtis.

Dr. Miller‘io Holy arbata yra skani, nekenksminga ir valanti organizmą žolelių arbata, kuri dvejose Daktaro Millerio klinikose jau daugiau kaip 20 metų teikia puikių rezultatų tūkstančiams žmonių, kenčiantiems šiais susirgimais:

Rėmens ar skrandžio uždegimu
Virškinimo sutrikimais / Skrandžio skausmais
Vidurių užkietėjimu / Hemorojaus
Jautraus žarnyno sindromas(IBS) / Krono ligos
Pilvo skausmais / Vidurių uždegiminės ligos
Žarnyno spazmais ar uždegimais / Kolito
Dujų susikaupimas
Blogo burnos kvapo / Prakaitavimo
Atsirūgimu / Pūtimo
Padidėjusio ar atsikišusio pilvo
Nutukimo
Nesveikos odos / Niežulio / Pleiskanotos odos
Odos uždegimu / Dermatito / Egzemos / Žvynelinės
Šienligės / Alergijos tam tikram maistui
Sėdmeninio nervo skausmo (išialgijos)
Skausmu sąnariuose / Artrito / Migrenos
Nemigos / Neramus miegas
Bendro silpnumo / Proto skaidrumo ir koncentracijos praradimo / “Smegenų rūko” / Užmarštumo
Holy Arbatos Privalumai
Per pastaruosius 20 metų, tūkstančiai pacientų Džeksono sveikatingumo ir grožio klinikoje Tenesio valstijoje geria dr. Miller‘io Holy arbatą, kad išsivalytų gaubtinę žarną, detoksikuotų savo organizmą, o taip pat atsikratyti nereikalingų kilogramų. Tūkstančiai žmonių pasiekė stulbinančių rezultatų ir pasidalino savo patirtimi (žr. žemiau).

Jūs galvojate, jog žmonės nenori kalbėti apie savo problemas susijusias žarnyno ir kūno problemas ir .. bet Jie tai daro! Ypatingai kai Jie mato, kaip greitai atsikrato savo negalavimu! Ir todėl šita „žmonių radiją“ buvo ir lieka iki šiol vieninteliu šaltiniu parduodant Daktaro Millerio Holy arbatą ne tik Tenesio valstijoje, bet ir artimiausiose apskrityse paskutinius 20metų. Dabar atėjo laikas pateikti šitą stebuklingą arbatą visam pasauliui!

Tas – gyvenimą pakeičiantis produktas, vertas šūkio paragavai – pasiulai kitam!

Milijonams negaluojančių žmonių šis produktas yra būtinas. Juk Jums ir Jūsų pažįstamiems ši arbata galėtų padėti. Jeigu Jūs neabejingas, ar pasidalinsite? Taip! Dalinkitės atsilepimais, kurios rasite šiame puslapyje, ir jeigu jums padėjo Holy arbata (dėl ko mes neabejojame) tai dalinkitės ir savo pasiekimais!

Paprasčiausiai geriant tik du 250ml (8 uncijų) šventos arbatos puodelius per dieną, dr. Miller‘io pacientai sėkmingai pasiekė šiuos rezultatus:

Pilvo apimties ir rebalinių atsargų sumažėjimas (be dietų poveikio, o taip pat neatsisakant mėgstamo maisto)
Atsiranda daugiau energijos ir gyvenimo džiaugsmas
Proto ryškumo atstatymas ir atminties pagerinimas, susilpnintos prieš tai dideliu kiekiu toksinu kraujo apytakos sistemoje
Dingsta alergijos ir šienligės simptomai
Organizmo išvalymas nuo medikamentų ar pramogų likučių ir sunkiųjų metalų
Organizmo išvalymas nuo nikotino poveikio ir pasyvaus rūkymo nuosėdas
Pagalba norintiems mesti rūkyti
Sveiko ir švaraus žarnyno, inkstų, kepenų ir plaučių palaikymas
Maistingų medžiagų ir virškinimo sistemos darbo pagerinimas
Žarnyno valymas nuo cheminių medžiagų, kurios atsiranda dėl žalingų parazitų, bakterijų ir grybelių
Parazitų ir kirmelių pašalinimas is žarnyno
Toksinų pašalinimas iš kraujo, vidaus organų ir visos virškinimo sistemos
Atsistatė iki 80%-ties probiotinių bakterijų ir iki 20%-ties mielių natūralaus balanso, o tai pagerino maistinių medžiagų įsisavinimą ir absorbavimą
Atstatė tuštinimosi reguliarumą ir sumažina vidurių užkietėjimą
Panaikina hemorojų, sumažina virškinamojo trakto ligas, tokias kaip Rėmuo(GERD), dirginantis žarnyno sindromas(IBS), Krono liga, Diverticulitis, Kolitai
Pagerėjo odos būklė bei dingo blogas kūno kvapas, kurį sukeldavo prakaito liaukų vidiniai toksinai
Odos atjaunėjimas, sušvelnėjimas ir sveikesnė
Cholesterolio ir padidėjusio kraujospūdžio sumažėjimas
Pastoviai naudojant Holy arbatą, jūsų oda atjaunėja, tampa švari ir sveika; jaučiamasi energingiau; pagerėja psichinis aiškumas ir koncentracija; geresnė atmintis; padidėja imunitetas ligoms; apskritai pagerėja sveikata ir savijauta, atsiranda pasitikėjimas bei pasitenkinimas gyvenimu.

Pagrindinė Holy arbatos paskirtis – sureguliuoti virškinamojo trakto veiklą ir sureguliuoti iki 2-3 kartų per dieną, greitam kenksmingų medžiagų pašalinimui iš organizmo ir profilaktika jų nusėdimui ir kaupimuisi virškinamajame trakte. Nuodingų medžiagų likučių susikaupimas ir užsilaikymas organizme sukelia daugybę ligų, iššaukiančių autointoksikacijos (toksinų sugėrimas ir nusinuodijimas) bei plonosios ir storosios žarnų sienelių užsikimšimą susikaupusiomis nuodingomis medžiagomis, tokiomis kaip mėsos ir daržovių puvenų mase. Tai įtakoja parazitų atsiradimą ir dauginimąsi.

Organizmo išvalymas nuo nuodingų medžiagų ir žarninių parazitų apsaugo nuo anksčiau išvardintų ligų, kurios dažnai yra lydimos autointoksikacijos ir/arba parazitų užsikrėtimo simptomais. To pasėkoje mažėja talijos ir pilvo apimtys, krinta svoris.

Mes visi puikiai žinome, kas nutinka, kuomet mūsų namuose kanalizacijos vamzdžiai dėl nuolatinio kalkėjimo ir šiukšlių ant vidinių sienelių galų gale galutinai užsikemša.

Kažkas panašaus vyksta ir Jūsų virškinamajame trakte, ir tuomet maistas, kurį Jūs vartojate, taip greitai nesivirškina.

Idealus laikus nuo maisto suvartojimo iki jo pašalinimo iš organizmo turėtų būti 11-15 valandų, bet daugeliui Šiaurės Amerikos gyventojų tai užtrunka 26 valandos ir daugiau. Kai kuriems žmonėms šis procesas užtrunka iki 70 valandų (beveik 3 paras)! Šio laiko pakanka, kad toksinai ir nuodingosios medžiagos, esančios maisto likučiuose, įsiskverbtų į žmogaus kraujo sistemą.

Nenuostabu, kad šiuo metu sergančiųjų vėžiu ir turinčiųjų problemų su žarnynu ženkliai padidėjo palyginus su praeitimi, kuomet mūsų seneliai vartojo sveiką, neapdorotą maistą ir nepasterizuotus pieno produktus, kurie pasišalindavo iš organizmo per 15 valandų.

Lėtai judanti fekalijų masė pradeda prilipti prie storosios ir plonosios žarnų sienelių, o tuomet stabdo judėjimą, sudaro nepajudinamą ekskrementų, gleivių ir negyvų ląstelių sluoksnį, kuriame daržovių ir mėsos masės dalosi ir skaidosi, išskirdami žalingas dujas, išeinančias per burną ir išangę. Tuo pačiu metu išsiskiria nuodingi toksinai ir įsiskverbia į gyvybiškai svarbius organus bei kraujotakos sistemą.

Ši puvenų masė tampa maistu daugeliui įvairių nuodingų bakterijų, raugams, grybeliams ir parazitams, tokiems kaip amebos, trematodai ir kirmėlės, kurios labai greitai vystosi tokiomis palankiomis sąlygomis.

Mielės yra grybinis organizmas, ir bendrosios mielės, klestinčios žmonių organizmuose, yra balti mieliagrybiai, mintantys cukrumi.

Kai mielių vystymasis nėra kontroliuojamas gerų probiotinių bakterijų, ir jos plačiai paplinta, kūnas identifikuoja tai kaip kitos kilmės grėsmę ir sukeliamas apsauginis atsakas, kuris gali pasireikšti nuovargiu, silpnumu, nerimu ar gripo simptomais. Kuomet mielės fermentuoja maistą į žarnyną ir gamina dujas, tai gali sukelti skrandžio veiklos sutrikimą ir pilvo išsipūtimą. Sinusuose ir nosikaulio ertmėse mielės taipogi sukelia patinimą bei kitus alerginius simptomus.

Pernelyg didelis mielių vystymasis yra sukeltas dėl…

Antibiotikų naudojimo, kurie naikina naudingąsias bakterijas, kontroliuojančias mielių populiaciją.
Didelis maisto vartojimas, kuris palaiko mielių vystymą. Pavyzdžiui, cukrus, actas ir konservuoti produktai.
Didelis mielinių produktų vartojimas – duonos, įvairių kepinių, alaus.
Įkvėpimas kitų grybo sporų nuo pelėsių ar juodžemio.
Vidutinis Šiaurės Amerikos asmuo dabar turi deramą santykį “gerų bakterijų” ir pakeistų grybų - 15 procentų geros bakterijos ir 85 procentų grybai ir mielės!

Kuomet šie problemų sukėlėjai pasiskleidžia plonojoje žarnoje ir pripildo ją grybais ir mieliniais organizmais, rezultate sutrinka virškinimas ir prastas svarbių medžiagų įsisavinimas. Organai ir liaukos netenka maistinių statybinių blokų ir normalios sistemos pradeda irti.

O taip pat tokios kenksmingos mielės kaip balti mieliagrybiai, gaudami erdvę dauginimuisi, pasklinda ir į kitas kūno dalis. Sisteminės mielių infekcijos ganėtinai paplitusios šiandien, tačiau gydimas sudėtingas.

Mielių brūzgyno išvalymas jūsų savame kūne galėtų prisidėti prie daugumos sukeltų mielių susirgimų pašalinimo. Jūs galite pradėti nuo gaubtinės žarnos išvalymo naudojant daktaro Miller Šventa Arbata.

Mūšis su pilvo pūtimu
Jūs galbūt esate girdėję posakį “diafragmos išsipūtimas“, kuris buvo vartojamas apibūdinti asmenį su nusitęsusiu ar atsikišusiu pilvu. Žmonės taip pat naudojasi šiais apibūdinimais “alaus pilvas”, “puodo pilvas”, ir “didelis pilvas”. Medicinos terminas tam yra išsipūtimas.

Riebalų sluoksnis talijos srityje nėra vienintelė išsipūtusi pilvuko priežastis. Labiausiai tikėtina, jog tai yra nuodingų fekalinių medžiagų susikaupimas žarnyne ir gaubtinėje žarnoje, o tai lemia chroniškam asmens pilvo išsipūtimui.

Ši būsena, pavadinimu išsipūtimas, yra NE skrandžio išsikišimas, nes randasi VIRŠ skersinės gaubtosios žarnos, šalia kepenų. Išsipūtimas – tai gaubtinės žarnos (storosios žarnos) išsiplėtimas dėl fekalinių medžiagų susikaupimo viduje.

Praktikoje yra žinomas atvejis, kuomet sergančiam vėžiu žmogui buvo išpjauta gaubiamoji žarna. Diametras storosios žarnos buvo 9 coliai, nors nepažeistos skersmuo siekia nuo 2 iki 2,5 colio. Nors nekreipiant dėmesio į tokią deformaciją, maisto likučių pašalinimui buvo likęs nedidelis tarpelis, kurio skersmuo buvo ne ką didesnis nei pieštuko diametras.

Kalbama, kad kai mylimas dainininkas/aktorius Elvis Presley mirė, skrodimas atskleidė, kad jo išpampęs kūnas turėjo apytiksliai 50 svarų įstrigusių fekalinių medžiagų jo virškinimo trakte! Panaši situacija nutiko ir su garsiu Holivudo aktoriumi Džonu Veinu, kuomet po jo mirties virškinamajame trakte buvo rasta net dar daugiau svarų nuodingųjų medžiagų.

Akivaizdu, kad susikaupusių fekalinių medžiagų pašalinimas iš Jūsų organizmo turi įtakos talijos sumažėjimui ir lieknėjimui. Tai taip pat gali išgelbėti Jūsų gyvybę. Tai be abejo pagerins Jūsų gyvenimo kokybę.

Vidutinis sveikas žmogus, kuris neturi užsikimšimo, pastoviai savo žarnyne ir storoje žarnoje turi apie 5 svarus fekalinių medžiagų. Daugelis turi apie 6 – 12 svarų. Pradinėje stadijoje simptomai yra nematomi, nes storoji žarna iš pradžių išsitempia žemyn, o vėliau plečiasi. Tuomet šioje stadijoje toksinių medžiagų kaupimasis padidėja.

Tačiau žmonės, kenčiantys nuo vidurių užkietėjimo ar nereguliaraus tuštinimosi, savo organizme sukaupia iki 40 svarų ar daugiau nuodingų medžiagų, kurios nuolatos nuodija jų kraujotakos sistemą ir vidinius organus. Tai suformuoja palankią aplinką formuotis polipų ir žarnyno vėžio ląstelėms, blokuoja nereikalingų medžiagų pašalinimą iš organizmo, maistingų medžiagų, elektrolitų ir vandens absorbciją.

Dauguma žmonių, kurie žino apie organizmo išvalymą nesupranta, kad šis nuodingų medžiagų sluoksnis susidaro visame virškinimo trakte, nuo skrandžio iki tiesiosios žarnos. Naudojant gaubtinės žarnos hidroterapiją, irigaciją, ar klizmą gydymas, naudojant vandenį po spaudimu, tiktai padeda išvalyti paskutines 5 ar 6 pėdas, tačiau neįtakoja likusias 22 plonosios žarnos pėdas.

Tuo atveju, jei Jūs nežinojote…, jei Jūs reguliariai nesituštinate, bent jau vieną kartą kiekvieną dieną, jūs esate chroniškai užkimštas - ir tai gali sukelti sveikatos sutrikimus!

Ar pastebėjote kaip maži vaikai greitai išsituština po kiekvieno maitinimo? Kol kas savo žarnynuose jie dar neturi šios problemos, todėl likučiai greitai ir normaliai yra pašalinami per jų GI traktą. Tai nėra neseniai suvartotas maistas, kuris taip skubiai pasišalina per kitą galą, bet kai kurie maisto eikvojimo produktai visada išeina, tokiu greičiu kuomet naujas maistas patenka į organizmą.

Tai turėtų būti etalonu „normaliam“ pasišalinimui maisto likučių iš organizmo. O kaip tai vyksta Jums? Ar maisto likučiai pasišalina po kiekvieno valgio - ar tik vieną kartą per dieną? Ar vieną kartą kas dvi dienas? Trys kartai per dieną būtų sveikiausia, bet nedaug iš mūsų šiais laikais turi sveiką virškinimo sistemą.

Nacionalinis sveikatos institutas publikavo apklausos rezultatus, kurie parodė, kad 4,5 milijono amerikiečių kenčia nuo užkietėjusių vidurių. Jungtinėse Amerikos Valstijose kasmet 2,5 milijono pacientų kreipiasi pas daktarus dėl šios problemos.

Normaliame, sveikame organizme išsituštinimas turėtų vykti be didesnių pastangų. Jei yra reikmė, tuomet Jūs sėdatės ant tualeto ir išmatos išeina savarankiškai. Jei Jūs laukiate, stumiate ar stenate dėl jų pasišalinimo, tuomet Jūsų organizmas yra nesveikas. Jums yra vidurių užkietėjimas.

Anksčiau žmonės gyvendami aktyviai, dirbdami fermose ir valgydami tik sveiką maistą ir nepasterizuotus pieno produktus, įprasta buvo maisto perdirbimas ir pasišalinimas iš organizmo per 15 valandų. Šiandien, kai daugelis dirbame sėdimą neaktyvų darbą ir naudojame maistą, kuriame trūksta fermentų ir natūralių elementų, daug cukraus ir kenksmingų priedų, todėl perdirbimui ir maisto pašalinimui organizmui kartais reikia iki 70 valandų!

Šis pasišalinimo skirtumas nuo 15 iki 70valandų reiškia, kad kenksmingos medžiagos mūsų organizmuose išbūna iki kelėtos dienų. Dabar Jums aišku, kodėl mūsų organizmuose daugiau kenksmingų medžiagų ir daug daugiau ligų, nei ankstesnėse kartose. Būtent todėl virškinamojo trakto ligų rizika yra daug didesnė industrinėse valstybėse, tokiose kaip Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kanadoje, Australijoje ir Japonijoje.

Apie šiuos reikalus mes paprastai nemėgstame kalbėti ir diskutuoti, tačiau storos žarnos būsena gyvybiškai svarbi mūsų sveikatai ir gerai savijautai. Jei į tai nekreipiama dėmesio, tuomet tai gali tapti mirties priežastimi. Plonosios ir storosios žarnų išvalymas – geriausias profilaktinis metodas, apsaugantis nuo žarnyno uždegimų ir vėžio, o taip pat ir nuo kitų sunkių žarnyno ligų: krono ligos, opos ir t.t.. Daktarams yra žinomas senas medicininis Hipokrato posakis: „Mirtis prasideda storojoje žarnoje.“

Jūs galbūt negirdite žmonių, kalbančių apie jų žarnynus, tačiau Jūs puikiai galite matyti pamirštos gaubtinės žarnos padarinius dideliuose ir išsipūtuotuose pilvuose – ir nematote kaip „plačiai paplitusi“ ši problema tapo mūsų šiuolaikinėje visuomenėje. „Žarnyno valymas“ yra būtinas geros sveikatos priežiūrai - ir prisideda prie lieknos ir sveikos išvaizdos!

Plonosios ir storosios žarnų išvalymas yra geriausias profilaktinis metodas, apsaugantis nuo žarnyno uždegimų, vėžio, vežinių ląstelių žarnyne. O taip pat nuo tokių skausmingų ligų kaip irzlus žarnos sindromas (IBS), uždegiminė žarnyno liga (IBD), apimanti Krono ligą ir opinį kolitą.

Mūsų dienomis dauguma šių ligų, tokių kaip opinis kolitas, yra išgydomas tik chirurginiu būdu. Todėl profilaktinis metodas yra vienintelė išeitis. Nuo 25 iki 40 procentų sergančiųjų opalige, galiausiai būna operuojami, o tuomet dalinai arba visiškai pašalinama storoji žarna. JAV kiekvienais metais atliekama 100000 tokių operacijų.

Daktarai pagal šiuos simptomus gydo, naudodami vaistus arba operacijas, neįsigilindami į realias ligos priežastis. Ar minėjo Jums daktaras kaip galėtumėte užkirsti kelią šiai ligai?

Būkite patys atsakingi dėl savo savijautos ir sveikatos! Naudokite daktaro Miller‘io arbatą papildomam žarnyno išvalymui – tai pats paprasčiausias ir maloniausias būdas, nuo kurio reikia pradėti šį procesą. Tai taip elementaru – išgerti du puodelius per dieną skanios arbatos.

Šiais laikais sunku visiškai išvengti perdirbto maisto – pilno chemikalų, gėrimų su kofeinu, o taip pat oro ir vandens užterštumo. Bet Jūs galite neutralizuoti jų nuodingą poveikį… paprasčiausiai geriant Holy arbatą yra atsikratoma toksinų, parazitų ir išmatų iš jūsų organizmo ir atstatoma Jūsų žarnyno sveikata.

Pagrindinė Holy arbatos paskirtis – švelniai išvalyti virškinamąjį traktą nuo nereikalingų nuodingų medžiagų, atstatyti pažeistą virškinimo sistemą ir rizikos sumažinimas nuo negalavimų, sukeliamų apsinuodijant.

Nekreipimas dėmesio į nuodingų medžiagų susikaupimą organizme ankstyvojoje stadijoje, gali sukelti rimtas ligas kaip krono liga, žarnyno spazmai, opos kolitas, tiesiosios ir gautinės žarnos vėžys. Dauguma žmonių kenčia ir miršta baisia mirtimi, kurios galima išvengti laiku pasirūpinus virškinamąja sistema.

Ar švari Jūsų gaubtinė žarna?
Žmonės be reikalo kenčia (ir miršta) nuo sąlygų, kurias būtų galima pašalinti paprasčiausiai išvalant žarnyną.

Nepriklausomas tyrimas parodė, kad daugiau kaip 85% chroniškų ligų sukelia virškinimo sutrikimai, kurie gali būti panaikinti ir išvengiami.

Medicinos žurnale buvo publikuota, kad daugiau kaip 15 milijonų žmonių kenčia žarnyno uždegimo sindromu, tačiau žinomų vaistų ar gydymo nėra.

Mes manome, kad sprendimas dabar YRA ir norime pasidalinti juo su visais žmonėmis, besidominčiais savo sveikata, laime ir siekiančiais, kad jų organizmas būtų puikios formos ir gera savijauta. Tai taip paprasta, kaip išgerti puodelį arbatos!

Dr. Miller‘io Holy arbata veikia nuodingąsias medžiagas ir šlakus, kurie kaupiasi storojoje ir plonojoje žarnose, skaidant juos bei paprasčiausiu būdų išvalant iš organizmo. Pradedant šį procesą ir jį tęsiant, jus jaučiatės energingiau, pagerėja bendra sveikatos būklė ir sumažėja potencialių ligų rizika.

„Aš esu matęs žmonių su tokiomis pat problemomis ar dar blogesnėmis nei pas jus. Nesvarbu, kaip Jūs jaučiatės šiandien, tačiau Jūs pasijausite kur kas geriau per ateinančias kelias savaites ar mėnesius, jeigu Jūs seksite mūsų programą. Kas gali būti lengviau, nes išgerti porą puodelių mano arbatos per dieną.“

- Dr. Bill Miller

Holly arbatos sudėtyje yra vaistažolių, veikiančių kaip raminamieji. Todėl nėščios ir maitinančios moterys, pagyvenę žmonės ir vaikai, o taip pat šiuo metu besigydantys žmonės ar vartojantys vaistus, privalo pasikonsultuoti su šeimos daktaru, prieš pradedant vartoti Holy arbatą.

Šio straipsnio turinys yra numatytas mokomaisiais tikslais ir neturi būti interpretuotas kaip medicinos patarimas. Vartotojų atsiliepimai šiame puslapyje yra nesistemuoti ir gali neatitikti tipiškų rezultatų, kurie gali pasireikšti skirtingai įvairiems žmonėms.

Pagal JAV sanitarinės priežiūros tarnybos (FDA), atsakingos už maisto ir medikamentų kokybę, reikalavimą:

„Šie tvirtinimai (pareiškimai) nebuvo patikrinti FDA. Šis produktas nėra skirtas diagnozės nustatymui, gydymui ir apsaugojimui nuo kokių nors ligų.“

Teisingas apibūdinimas: nenaudokite dr. Miller‘io arbatos kaip visavertį pakaitalą medicininiam gydymui.

darbasnamuose.website.lt/

nerijus
Pranešimai: 61

Organizmą valanti arbata

2015-07-16 20:07

Organizmą valanti arbata

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 19 ir 0 svečių