aliamedika
Pranešimai: 2

2015-03-13 15:03

PRISTATOME rdquo;Osteo Kompleks K2“ – tai kompleksinis preparatas, į kurio sudėtį įeina natūralūs vitaminai K2 ir D3 bei kalcis.

Būtent toks derinys užtikrina tinkamą kaulinio audinio formavimąsi ir funkcionavimą. Natūralūs vitaminai K2 ir D3 padeda padidinti mineralinį kaulų tankį. Vitaminas D3 prieskydinėse liaukose slopina kaulų demineralizaciją skatinančio parathormono gamybą. Bifosfonatų ir vitamino K2 kombinacija yra rekomenduojama, gydant pomenopauzinę osteoporozę.
Moksliniai tyrimai rodo, kad natūralus vitaminas K2 dalyvauja kaulų formavimosi procese ir saugo nuo osteo-porozės. Vitaminas K2 padeda išlaikyti sveikus kaulus, aktyvuodamas du fermentus: kauluose – kalcį surišantį osteokalciną, arterijose – nuo kalkėjimo ir aterosklerozės saugantį matrikso amp;#947;-karboksiglutamato proteiną.
Norint tinkamai gydyti osteoporozę, siūlomama didelėmis dozėmis vartoti kalcį. Tačiau perteklinis kalcis organizme gali sukelti kraujagyslių kalkėjimą ir inkstų akmenligę. Būtent dėl šios priežasties labai svarbu kartu su kalciu gauti pakankamą kiekį vitamino K2, nes vitaminas K2 palaiko optimalų kalcio balansą organizme, t. y. perneša kalcį ten, kur jo labiausiai reikia – tiesiai į kaulus. Ilgamečiai moksliniai tyrimai, kuriuose dalyvavo šimtai žmonių, patvirtina, jog „Osteo Kompleks K2“ sudėtyje esanti tinkamai parinkta vitamino K2 dozė nesukelia trombozės bei neskatina eritrocitų irimo net ir tada, kai šis preparatas vartojamas nuolat ilgą laiko tarpą be pertraukos.

„Osteo Kompleks K2“ rekomenduojamas:
Senjorams vartoti kaip profilaktinė priemonė, siekiant išvengti kaulų lūžių ir širdies-kraujagyslių ligų.
Žmonėms, jau sergantiems osteoporoze arba kuriems nustatyta osteopenija.
Moterims menopauziniu laikotarpiu ir po menopauzės.
Vaikams kaulinio audinio formavimosi metu.

www.aliamedika.lt

aliamedika
Pranešimai: 2

profilaktinė priemonė, siekiant išvengti osteoporozes

2015-03-13 15:03

profilaktinė priemonė, siekiant išvengti osteoporozes

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 20 ir 0 svečių