eexpert1@mailru

2015-06-17 17:06

/neregistruotas/- tiesiog sutriko hormonai, viskas bus gerai, susirgsi nauja data ir tada pasiskaiciuosi naujai. (pataisiau klaidas, skubejimas savo daro :D ).

eexpert1@mailru

2015-06-16 21:06

/neregistruotas/- tirsiog sutriko hormonai, viskas bus gerai, susuirgsi nauja data ir tada pasiskaiciuosi naujai.

austeja

2015-06-13 21:06

pries pora men turejau lyiniu santykiu.bet dabar jauciuosi keistai.atrodo pilvas pripampes ziauriai.ar gali matytis pilvas po 2men?bet jau jaustis sunkesnis?be to seip menesines velavo kelias dienas,bet po to susirgau.o po to buvo per anksti.tai jei buvo menesines,net 2kartus,gal nesu nescia?please padekit.dekis is anxto!

moteris

2015-06-12 14:06

Merginos, ir kam aplamai jus cia rasote. Nusipirkite nestumo testa ir isitikinsite, ir tam kad galva neskaudetu naudokite patikimas apsisaugojimo priemones. Niekas jums cia nepasakys ar jus laukiates ar ne. Pvz.: as laukiuosi, ir manau kad kiekviena moteris turi labai individualius nestumo pozymius : )

inga

2015-06-12 07:06

Laba diena, man 21, nuo vakar prasidejo galvos svaigimas, po jo seka pykinimas, bet nevemiu, galiu viska valgyti, ypac didelis potraukis mesai. Pries pusantros savaites santykiaujant su draugu, jis savo sperma nuleido labai neatsargiai ant pilvo, greiciausiai nutekejo zemiau, kokia tikimybe, kad tai gali buti nestumo pozymiai? siandien vis dar svaigsta galva ir pykina. Kokie dar tikslus pozymiai gali buti?

Laukiu patarimo;)

xxx

2015-05-28 15:05

Linute,tikrai taip nepergyvenk.Nebent tavo ciklas nereguliarus.Seip tikrai neturejei pastoti.

Linute

2015-05-28 15:05

as kaip ir monika turjau lytiniu santykiu per antra po menesiniu diena ir draugas "issove" tai ar as galiu pastoti ir kokie pirmi pozymiai nestumo nes nestumo testai tik po sawaites laiko parodo rezultatus prasau padekit aciu

L

2015-05-26 07:05

tai wa buwo taip man kad baigiau sirgti ir su draugu jau po 2dienu po menesiniu pasimylejome ir grizus namo buwo pakeciuke truoutuka kraujo nu wisada taip buna kai myliuosi iskart po menesiniu bet jo nedaug tik keli laseliai ir praina. na tai wa ir pasimylejome po to dar po kokiu 4 dienu tai ta diena mylejomes du katrus wiena karta wiskas gerai buwo po to po keliu walandu wel ir kai jaau draugas istrauke wisas jo prezerwatywas buwo kruwinas ir mano lytiniai organai taip pat ir karuajo taip nemazai aisku jis nebego upeliais bet nusiwalem ir gerai.ir dbbr galwoju taip argalejo kurnors jis man pradrekst ar tai gali butu kad po menesiniu ar dar graziau nu galwojau kad nescia ir kad persileidimas.beto jis man is pradziu su pirstukais ten kiete juos kiso nu zinot kad su jaudintu labiau mane

rita

2015-05-26 04:05

menesines prasidejo beveik visu menesiu veliau nei turejo, o ir tai tik patepe kelias dienas ir tiek. Mylejausi su prezervatyvu. Veluojant menesinems du kartus dariausi nestumo testus-abu neigiemi. Su baime laukiu kitu menesiniu, ar gali buti, kad as nescia?

eexpert1@mailru

2015-05-24 22:05

Anonimas- kartais tai elementaru. sekmes. :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių