Lina333
Pranešimai: 1
CONTACT: Siųsti asmeninę žinutę

Re: Sveikata, grožis ir mityba

2021-10-20 07:10

Sveiki,

Kokius maisto papildus rekomenduotumėte imuniteto stiprinimui? :P
Dietiniai tortai visiems, besirūpinantiems savo svoriu! ;)

Lina Petronytė
Pranešimai: 1
CONTACT: Siųsti asmeninę žinutę

Re: Sveikata, grožis ir mityba

2021-09-10 11:09

Via šeima vartojame Zinzino papildus. Tiesą sakant mano darželinukai vaikai rimtai nesirgo jau virš metų. Net jeigu pasirodydavo snargliukai, tai vos porai dienų, kai anksčiau būdavo jei tik snargliukas - iš karto bronchitas. Labai labai rekomenduoju.
Veganiški tortai internetu vertinantiems kokybe!

Gabriele323
Pranešimai: 2
CONTACT: Siųsti asmeninę žinutę

Re: Sveikata, grožis ir mityba

2021-04-13 10:04

Sveiki, norėčiau paklausti kokius žuvų taukus rekomenduotumėte vaikui iki 10 metų. Ačiū

guru
Pranešimai: 338

2015-07-05 16:07

Sportuokite,bet nefanatiskai,nepasiduokite juokiems tikrai blogem dalykam,stenkites buti savimi ir tada visi ir visos busit grazus,sveiki:).

vilytt
Pranešimai: 5

2015-07-05 11:07

Internete gausu straipsnių apie kosmetiką vasarai. Kam įdomu galite pasiskaityti vieną iš jų čia zinom.lt/kosmetine-vasarai-2/

viktuote
Pranešimai: 63

2015-07-04 18:07

Radau patarimų, kurie gali padėti išsiaiškinti kaip maitintis sportuojant. Taip būsite sveiki ir gražūs. Jei įdomu, paskaitykite šį straipsnį: zinom.lt/kaip-maitintis-sportuojant/

vilytt
Pranešimai: 5

2015-07-03 14:07

Sveiki. Radau straipsnį apie aviečių arbatos naudą. Verta perskaityti.
Kam įdomu paskaitykit šį straipsnį čia zinom.lt/avieciu-arbatos-nauda/

gintautas
Pranešimai: 5

2015-07-01 19:07

Sveiki, noriu pasidalin gera žinia, atsirado naujas mokslininku išradimas, kuris jums padės ne tik sveikai jaustis, gražiai atrodyti bei būti liekniem be jokio vargo, bet ir užsidirbti.
Visi mes norime atrodyti jauni, gražūs tiek moterys, tiek vyrai. Išmėginkit Volupta.



Paaiškėjo, kad azoto oksidas tausoja širdį; stimuliuoja smegenų veiklą,naikina bakterijas ir t.t.

Tolimesni rezultatai patvirtino, kad azoto oksidas veikia kaip impulsus skleidžianti molekulė, visų pirma kardionvaskuliarinėje sistemoje,o taip pat ,kad jis pasireiškia eilėje kitų funkcijų,pavyzdžiui ,kaip impulsinė molekulė nervų sistemoje.

Azoto oksido yra daugelyje gyvų organizmų, jį gali gaminti daugelis įvairių ląstelių tipų ,jis kontroliuoja kraujo spaudimą,apsaugo nuo trombų susidarymo.Atradimas,kurį padarė Nobelio premijos laureatai ,šiuolaikinėje medicinoje turi didelę taikomąją reikšmę.

Visų pirma, kuriant naujus vaistus,kurie remiasi nauju azoto oksido ,veikiančio kaip impulsinė molekulė supratimu.Atliekami intensyvūs tyrimai dėl azoto oksido panaudojimo auglių augimui stabdyti, intensyviai plaučių terapijai vykdyti.Šios žinios jau suteikė galimybę sukurti naujus medicininius preparatus nuo impotencijos.Azoto oksidas svarbus kvapų atpažinimo ir regėjimo funkcijai.Plaučių ir žarnyno gaminamo azoto oksido analizė taikoma astmos, kolito ir kitų susirgimų diagnostikai.
Daktaras valentinas Fusteris,Amerikos širdies susirgimų asociacijos prezidentas ir Manhatano Mt.Sinai Hospital kardiologijos skyriaus vadovas mano,kad rsquo;rsquo;azoto oksido ir jo funkcijos atradimas yra vienas iš svarbiausių atradimų kardiovaskuliarinės medicinos istorijojersquo;rsquo;.

VOLUPTA-profilaktikos priemonė moterims.Pastaruoju metu ji taip pat naudojama profilaktikai bei sprendžiant sveikatos problemas, kylančias moterims ir vyrams.VOLUPTA poveikio mechanizmas tiek mterų ,tiek vyrų organizmui vienodas.

VOLUPTA tai
1.Širdies ir kraujagyslių susirgimų profilaktika.
2.Disharmonijos profilaktika : miomos, mastopatijos ,gimdos kaklelio erozijos, endometriozės, piktybinių darinių ir t.t.
3.Priešinės liaukos problemų profilaktika; priešinės lliaukos vėžys
4.Hemorojaus, varikozinių venų išsiplėtimo, tam tikrų vyrų ir moterų nevaisingumo rūšių, kraujo stazės profilaktika.
5.Volupta taip pat normalizuoja riebalų apykaitą ir mažina svorį, stabilizuoja ir sumažina arterinį spaudimą, pagerina imuninės sistemos ir vidaus sekrecijos liaukų veiklą,tarp jų skydliaukės, kasos, kepenų, antinksčių.Pagerina miego funkcijos ir bendro gyvenimo tonuso kokybę.
6.Reguliuoja seksualumą.



Jei norite būti liekni be jokio kankinimo savęs, išmėginkite FITOLIFE maistą. Fitolife, tai naujas būdas lieknėti. Bent vieną kartą į dieną pakeiskit įprastą maistą į Fitolife. Galite sumaišyti su įprastu maistu, nes šitas produktas birios masės. Ir galesite džiaugtis liekna figūra.

Jei pas jus ant veido yra raukšlių, kurias norite panaikinti. Tai kaip tiks šis INA? produktas,kuris padės jum panaikinti raukšles. Patepkit šiuo produktu savo veido raukšles, po penkiu min., raukšlių kaip nebuvę.
O šis Ersquo;Sensation 18 produktas ypač aktualus tiems kas nori išvalyti veido odą, nuo visokių inkštyrų, spuogų ir t.t.
Turbūt mes visi grįžę iš darbo, skundžiamės rdquo;pavargau, kojos kaip kaladės - skauda, rankos siaubingai pavargusios, neturėjau laiko kada pasidaryti pedikiūrordquo;. Su šituo SENSAZEN rinkiniu pasidarysite: Pedikiūrą be jokių instrumentų, nuimsite kojų bei rankų skaumą.
Ištinka kartais baisi nalaimė. Kai pradeda slinkti plaukai. Nenusiminkit ir neskubėkit nešioti perukų. Išbandykit HAIR ON DEMAND produktą.Šis produktas vizualiai padidina plauku kieki ir ju apimtį.
Daugiau informacijos apie KGC firmos gaminamus produktus intenerto svetainėje ginved.kgcnetworks.net/

Uzsidirbkit. KGC firma jums siūlo dabą. Galit turėti savo parduotuvę šios firmos tinkle. Užsiregistruokit ir jūs turėsit savo parduotuvę. Registracijos eiga. Surinkit tokį adresą ginved.kgcnetworks.net/en/join/ pasirinkit šalį ir pauskit ok, po to sutikit su taisyklėmis spauskit Accept, užpildykit formą teisingais duomenimis ir spauskit Submit. Štai ir viskas- jūs jau turite savo parduotuvę. NEUŽMIRŠKIT UŽSIRAŠYTI ID NURMERĮ. Dabar jūs galit prisijungti prie savo ofiso https://myoffice.kgcnetworks.com/ .Jei norit, kad būtų aktyvuota jūsų šita parduotuvė, turit nusipirkti bent vieną KGC firmos produktą.
Dabar jus galit rekomenduoti kitam žmogui KGC firmos produktą. Jei tas žmogus užsiregistruoja per jūsų parduotuvę ir nusiperka produktą, tai jūs gaunate procentą iš KGC firmos.
Rūpinkimės savo sveikata ir grožiu ir rinkimės kokybiškus KGC firmos produktus .Jei susidomėjot ,pasidalinkit šia naujiena ir su savo artimaisiais bei draugais . Galbūt tarp šių žmonių yra tokių , kurie turi kažkokių problemų ,išbandė daugybę vaistų ,o pageidaujamo rezultato nesulaukia,tai pabandę pavartoti KGC firmos produktus ,bus maloniai nustebinti ir džiaugsis puikia sveikata ir grožiu. Naudojant KGC firmos produktus , garantuojamas ilgas ir laimingas gyvenimas.
Iškilus klausimams ,rašykit.Maloniai atsakysim.
gintautas_velavicius@yahoo.com

gintautas
Pranešimai: 5

Sveikata, grožis ir mityba

2015-07-01 19:07

Sveikata, grožis ir mityba

dovilili
Pranešimai: 1

2015-04-21 11:04

www.medikatus.lt
Šioje internetinėje parduotuvėje parduodamos tik aukščiausios kokybės grožio priemonės. Čia galite rasti visko: nuo paprasto rankų kremo, šampūnų, iki dekoratyvinės kosmetikos. Kiekviena iš jų pasižymi aukščiausios kokybės natūraliais ingredientais ir ekstraktais, darančiais ilgalaikį poveikį jūsų odai bei plaukams. Todėl šios priemonės teikia visapusišką naudą jūsų kūnui.
Šioje parduotuvėje galite rasti:
• Didelį ekologiškų grožio produktų pasirinkimą
• priemonių kūnui ir veidui
• plaukų priežiūros produktų
• prekių nagams
• Ypatingos Egipto žemės
Ši aukščiausio lygio kosmetika, leis jums pasijausti tikra karalaite, atgaivins ir suteisk jums nepaprasto žavesio ir pasitikėjimo savimi kiekvieną dieną. Pasidovanokite ypatingų akimirkų sau arba savo brangiai draugei.
Dėl patogaus svetainės dizaino yra paprasta ir lengva rasti pageidaujamą prekę. Garantuojame greitą ir patikimą užsakymo įvykdymą. Mums svarbi kiekviena klientė.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 17 ir 0 svečių