RaiMila

2015-07-12 07:07

Ar tikrai nuo MIELIŲ greičiau auga krūtinė ?

gabij

2015-07-12 05:07

Norėčiau sužinoti nuo kada geriausiai turėtų prasidėti mėnesinės ? Ir ką daryti kad greičiau augtų krūtinė ?

eexpert1@mailru

2015-07-11 21:07

/neregistruotas/- ne keliu kg, o 3-5 kg trukumas brendimui pagerint.

e-expert

2015-07-11 20:07

evelina123- galima naudoti priemones nuo celiulito, bet celiulita geriausiai "gydo" prakaitavimas butent tu vietu kur yra celiulitas, isprakaituoja ir oda tampa lygesne, o kad parakaituotu reikia mankstas daryti butent tokias kur padetu prakaituoti tose vietose kur celiulito yra.

evelina123

Ir beje man to celiolito ankciau nebuvo,gal kazkaip ankciau neatkreipiau demesio i tai,bet dabr jau jis mane nervint pradejo ir jau net pergyvent del celiolitopradejau :( ir jei zinote koki kita buda parasykite busiu dekinga labai :))

evelina123

Sveiki dar karta. :) as jusms jau tikriausia atsibodusiesu su savo tais visais klasusimais, cia aisku tas klausimas ne pagal tema,bet dar vistiek paklausiu ,kad man butu ramiau.As turiu truputi celiolito man net paciai keista kodel man jis taip anskti atsirado.Aisku tai ne taip ziauriai ryskai matomas,bet tik truputi ant koju ir ant uzpakalio tokios lyg ir duobeles.Tai va siandien pasitepiau nuo celiolito kremu aiku nestikiu,kad per viena patepima pamazes tas celiolitas.Tai ir norejau paklaust ar man galima 13 m. naudot nuo celiolito krema ir ar man nepkenks? Ir as dar daznai valgau vakarais 22h 23h ar tai lemia celiolito atsiradima?

e-expert

2015-07-11 19:07

gabija.m- siaip suaugusiems rekomenduoju kontraceptikus issirasyti pas ginekologa. Butent jie dar gali be jokiu operaciju kazkiek padidinti krutine. Dar nakvisu aliejus siek tiek gali pagelbeti, nes jame yra hormono. Kadangi suaugusi esi, tai gali pamastyti ir apie krutines didinimo plastine operacija, siaip rekomenduociau ne jaunesnem nei 21 metai, kai brendimas skaitosi buna baigtas.

Simona- prasau, i sveikata. :)

eexpert1@mailru

2015-07-11 18:07

savimnepatnkinta- virsvoris apie 5 kg. Krutine nebresta, nes nera dar menesiniu, bet manau bus didele. del krutines i sonus- tai cia buna daug priezasciu, reiktu aiskintis, geriausiai tai patartu mama, nes juk nematau kad butu galima pabandyti patarti.

Greta- reiktu matyti situacija ir ieskoti priezasciu. Geriausiai butu pasitarti su mama.

eexpert1@mailru

savimnepatnkinta- virsvoris apie 5 kg. Krutine nebresta, nes nera dar menesiniu, bet manau bus didele. del krutines i sonus- tai cia buna daug priezasciu, reiktu aiskintis, geriausiai tai patartu mama, nes juk nematau kad butu galima pabandyti patarti.

Greta- reiktu matyti situacija ir ieskoti priezasciu. Geriausiai butu pasitarti su mama.

eexpert1@mailru

Guoda- na jus juk dar per jaunos tureti dideles krutines. Ir kazka sumaisei savo duomenyse (svoris ir ugis).

katukas123- vitaminu, kad priaugtu svoris nebuna, buna tik vitaminai kurie skatina apetita. Paziurek vaistinej yra visokiausiu rusiu.

gabrielyte vuu- prisiziureti. reikalingas tam tikras svoris ir lytinis brendimas ir tada viskas bus normaliai, bet ne per menesi, o metu - metus.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių