Irka
Pranešimai: 23

2015-12-08 21:12


as tai irgi turiu problemu su mama.mano darbas salia jos namu tai pareinu pavalgyti kikviena diena ,ji pati nori ,jai yra kuo uzsiimti ir sau tuo paciu issiverda ,viskas lyg ir gerai ,bety per ta puse valandos mes spejam lyg ir susipykti aisku be jokiu saukimu,viena diena sumaste as jums buvau senais laikais sako paskolinusi lempa zibaline tai galetumet grazinti ,tai kol atveziau taip kiekviena dina klausinejo ,ieinu i kambari ne labas sako ,o lempa ar atvezei.nu kai atveziau,tai dabar paciu stiklu atskirai buvo idavus .tai ar dar nesuradot kur rusyje,tai po darbo ir laiko rasti reik eit ieskoti.

Roberta
Pranešimai: 723

2015-11-23 13:11

na taip, skaitau ir randu savo bėdas.mano mama įvarė mnan daug kompleksų gyvenime, kurie dabar labai labai trukdo.žalojo kaip turi būti ir dabar to niekaip negaliu iškuopti.bet...nors nejaučiu didelės meilės susitikti su mama, bet...aš ant jos nebepykstu ir nekaltinu.taip buvo ir tiek.nes ji, matyt, turėjo savo gilių žaizdų, jai, matyt, irgi daug kas gyvenime mesisekė, buvo skaudulių, kažkur reikėjo jai, matyt, išsilieti.tad, stengiuos ją suprasti ir tiek.ir jau nebejaučiu jai blogų jausmų.o pati aš jau suaugus ir pati turiu susidoroti su man įgrūstais kompleksais. tiesiog nėra švelnumo, mielo nuoširdaus kontakto ir nėra.na, ką padaryti.taip jau yra..reikia atleisti ir tiek, o toliau žeminti irgi neleisti..tiesiog didinti atstumą gal, atsiriboti.bet kas būtina, tai būtina padaryti -jei bėda-pagelbėti.paskambinu, pasiteirauju, pakviečiu atvažiuoti, pati nuvažiuoju.stengiuos jos neužerzinti kokia savo nuomone ir pan.žinau, kad visgi ji mama, kad visgi augino, glostė, glaudė, rūpinosi, o kad turėjo kažkokių psichologinių problemų, kurių nežinojo, kaip išspręsti, na, juk ir aš dabar jų turiu ir irgi ne visada esu išmintinga. tad gal reiktų pakantumo, atlaidumo.pyktis žaloja pykstantįjį.tėvai yra tėvai, kokie jie bebūtų netobuli ar klystantys yra tėvai ir turi taip pat ir daug gėrio savy.gal į tai reiktų atkreipti dėmesį irgi.ne tik į tai, kas blogai..paieškoti tėvuose to, už ką galima būtų mylėti.

vilma
Pranešimai: 182

2015-11-22 12:11

Pasakyk kas tavo draugas,-pasakysiu kas esi . Tai sena išmintis. Giminių ir tėvų negalime pasirinkti. Į tai reikia žiūrėti filosofiškai ir tolerantiškiau, nes Jūsų santykius seka vaikai.

lina
Pranešimai: 1775

2015-09-13 11:09

Va užsukau ir radau, kad teiraujiesi kaip man sekasi. Konsultavausi pas psichologą. Ir dabar šiek tiek esu ramesnė. Bet pyktis niekur nrdingo ir turbūt nebedings. Neseniai man skambino, vėl priminė kokia aš, tuo viskas ir baigėsi. Nerandu savy nei jėgų nei noro taikytis.

Dale
Pranešimai: 19

2015-09-07 10:09

Sveika Tiesiog idomu kaip tavo reikalai
kas pasikeite kaip jautiesi?Gal siuo momentu i viska ziuri paprasciau?

eexpert1@mailru
Pranešimai: 2228

2015-09-07 09:09

Pasimetusi- mama turi didele beda, kuri ja valdo ir kuri sunkiau gydoma. Greiciausiai kai ir tu suprasi, kad tai kalba ne mama, o alkoholis (liga)- tada ir tau bus geriau, o kai suaugsi tada manau pasakysi, kad daug skausmo tau kele jos gyvenimo budas.

lina
Pranešimai: 1775

2015-08-23 06:08

Labai ačiū už nuomonę. Psichologo pagalbos labai norėčiau, bet kad sunku tokį rasti, kuriuo pasitikėčiau. Nežinau gerų, o pas tokius kaip per "Nomedą" rodė (Lagunavičių, Kazlauskienę) turbūt patekti nelabai įmanoma. Ir be to jie kaip ir didžioji visuomenės dalis norės įtikinti, kad aš kalta ir kad turiu nusileisti. Bet aš net nenoriu savyje ieškoti jėgų taikytis. Aš nebenoriu... O sunku man ir viduj plėšausi todėl, kad aš labai labai noriu turėti MAMĄ iš didžiosios raidės, bet man neskirta. Vienas iš mano vaikų dabar yra pauglys ir nežinau ar norėdamas man įsiteikti ar taip ir galvoja, kad močiutė neteisi ir kad ji mane labai skaudina.Apie tai, kad vaikai gali prieš mane atsisukti aš irgi su baime pagalvoju, bet nieko pakeisti negaliu. Išsikelti į kitą miestą mintis buvo, bet šiais laikais... Mes su vyru čia turim darbus, vaikai čia lanko mokyklas, čia jų draugai. Baisu kažkur pradėti viską nuo nulio.

lina
Pranešimai: 1775

2015-08-23 05:08

Labai skaudu skaityti tokius žodžius savo adresu. Tačiau pagarbą irgi reikia užsitarnauti. Jei galėčiau visus vaikus iš vaikų namų surinkčiau, nepabijočiau savo mašina kraujuojančio žmogaus į ligoninę nuvežti, padėčiau kiekvienam kenčiančiam jei galėčiau, bet savo mamai atleisti nebegaliu ir tikrai nepasivarginčiau kviesti greitosios. Nes tai (supranta ir mano vaikai) būtų paprasčiausias aferizmas. O be to nejaugi Jūs manote, kad gerbti reikia tik motinas? O dukra gali būti pašluoste į kurią galima kojas valytis?

lina
Pranešimai: 1775

2015-08-22 13:08

Matyt niekam neaktuali tema, niekas neserga tokiomis ligomis. Ačiū, kad pabendravai. Lengviau nepasidarė, bet vistiek gerai pabendrauti su kuo nors kai sunku.

dalia
Pranešimai: 175

2015-08-22 12:08

Niekas daugiau neprisijungia prie musu
niekam neidomu matyt Pabendravom paplepejom ir gal geriau tapo Tik as
nesuprantu kaip mama gali koliotis su
suaugusiu savo vaiku Juk tas vaikas paskui gali metus neužeiti Ir kaip po
koliojimosi vel bendraut lyg niekur nieko?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 19 ir 0 svečių