Eexpert
Pranešimai: 1180

2015-09-26 15:09

Klaustukas- jeigu visgi iseina atidaryti lengvai galvute, tai viskas gerai, jei sunkiai tai blogai.

eexpert1@mailru
Pranešimai: 2228

2015-09-25 21:09

/neregistruotas/- atsiusk foto i el.pasta, pakomentuosiu ar ten pas tave rimta, ar normalu.

Eexpert
Pranešimai: 1180

2015-09-23 12:09

Minde- parasiau tau i tavo el.pasta.

romas
Pranešimai: 46

2015-09-18 16:09

Matau labai daug žmonių domina ši paprasta pracedūra, tad nutariau Jums pagelbėti.
Pirmiausia turėtumėt žinoti, kad apipjaustymas yra visiškai nepavojingas ir niekaip neatsiliepia nei potencijai, bei litiniam dirginimui. Tai patikinu, nes pats prieš mėnesį buvau apipjaustytas ir dabar sėkmingai mėgaujuos pilnaverčiu lytiniu gyvenimu.
Atlikti šia procedūra mane pastūmėjo įgimta FIMOZĖ, kurios negalima buvo pašalinti natūraliu būdu (t.y. ištampant apyvarpę). Dėl šios ligos negalėjau pilnai apnuogint savo varpos.
Visu pirma, aš nuėjau į apylinkės polikliniką ir pasikonsultavau su UROLOGU, dėl galimų šios problemos sprendimo būdų (nei konsultacija, nei operacija man nekainavo ne cento). Jis pasiūlė prailginti mano varpos „pavadėlį“ – tai ne apipjaustymas, bet vienas chirurginių būdų išvengti apyvarpės pašalinimo. Aš sutikau ir jau po savaitės man buvo atlikta ši paprastutė operacija, atliekant vietinę nejautrą. Bet žaizdom užgijus ir patinimui išnykus ( maždaug po mėnesio) aš vis dėlto negalėjau apnuogint savo varpos, nes pavadėlis gali būti prailgintas ribotai, o man maišė per nelyk siaura apyvarpės ertmė. Todėl vis dėlto ryžausi ir apipjaustymui. Tą pačią dieną, kai mane turėjo operuot, aš negalėjau nei gerti, nei valyti (chirurgo nurodymai). Procedūra buvo labai panaši, tik truko vos 30 min. ilgiau (visa operacija truko ne ilgiau 1.5 val.). Kadangi narkozė buvo vietinė, tad jaučiau visą operaciją, bet skausmo nebuvo. Po operacijos jau galėjau ir valgyt ir gerti. Jau kitą dieną galėjau grįžti namo. Vienintelis dalykas, kurį turėjau kiekvieną diena daryt, tai pakeisti merlę,
dezinfekuoti gyjančią žaizdą spiritu ir šiokias tokias voneles. Taip, tai buvo gan nepatogu ir šlapinantis merlė visada sušlapdavo, tad tekdavo vėl ja pakeisti. Miegodavau tik ant nugaros ar šono, kadangi ant pilvo (mėgstamiausia mano poza miegant) miegot negalėjau rizikuoti užgulti savo varpos. Ypač buvo sunku reguliuoti savo potenciją. Dienomis stengiausi galvoti apie patinkančius užsiminus, kaip sportas, muzika ir panašiai arba užsikrauti darbais, kad tik nutolinti mintis nuo pasitenkinimo. Naktimis būdavo kurkas sunkiau, kadangi sapnuodavosi ir erotiniai sapnai – bijojau, kad neiširtų siūlės ar neatsivertų begyjanti žaizda dėl erekcijos. Tai buvo sunkiausias laikas. Bet savaime tirpstantys siūlai patys išnyko (po 2 savaičių), žaizda užsitraukė, patinimas nuslūgo. Liko mažas randelis, bet tai tik maža kaina, kad galėčiau ir vėl toliau sėkmingai gyventi pilnavertį lytinį gyvenimą, jausti grįžusį pasitikėjimą savo jėgomis.
Taip pat pastebėjau, kad mano varpa pailgėjo 0.5 – 1 cm ir litinio akto metu orgazmas atitolo. Dabar tiek aš, tiek mano panelė galime mėgautis seksu ilgiau.
Beje, skausmo šlapinantis nejaučiu, kadangi apipjaustymo operacijos metu nepažeidžiamas nei šlapimtakis, nei kiti vidaus organai, o tik pašalinamas lopinėlis odos, po kuriuo daugiausia ir kaupiasi bakterijos ir kiti nešvarumai.
Mylėtis po operacijos geriau ne anksčiau, kaip po mėnesio.
Pagal 2005 m. statistiką vyrų apipjaustymas sumažina ŽIV užsikrėtimo riziką 70 proc.
www.medicine.lt/naujienos/uzsienio.asp?year=2005month=8

eexpert1@mailru
Pranešimai: 2228

2015-09-18 16:09

/neregistruotas/- ne, netiesa.

donatas
Pranešimai: 14

2015-09-17 08:09

as buvau apipjaustytas kai tik gimiau kol augau as to nesupratau bet kai as patyriau pirma karta pamaciau kad mano daigciukas visai kitoks nei kitu.kas cia man yra ?galvojau pastoviai paskui kai man paaiskino as net is nuostabos pasokau...o dabar as tuo tikrai nesiskundziu man tai labai patinka.nezinau koks jausmas myletis neapipjaustyti bet as patiriu toky malonuma oooooooooooo jus net neisivaizduojat

Unknown
Pranešimai: 116

2015-09-14 04:09

Is patirties nlb zinau ir neskaiciau apie tai bet gyrdejau kad buna taip,del sito nenoriu sumeluot ka daryt,payeskok informacijos internete =)

Anonimas
Pranešimai: 242

2015-09-13 20:09

O trukti gali? Nes kart sonas iplyso, bet nestipriai..

Unknown
Pranešimai: 116

2015-09-13 17:09

Ce teisa sakant tavo reikalas,jai tau tai netrukdo nedaryk,jai trukda tai operacija labai lengva ir labai greita ;)

Anonimas
Pranešimai: 242

2015-09-13 11:09

Sveiki, o reikia operacijos, jeigu pasaitelis issitempia tik tada, kai atsmauki dar daugiau uz galvutes?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių