Artūras
Pranešimai: 77

2015-09-20 11:09

jei perki brangu alu ten kancerogenu maziau, juk dabar nieks negamina naturalaus alaus, jis irgi sintetinis

gediminas
Pranešimai: 16

2015-07-18 17:07

Gali kavos ir neatsisakyti, cukraus suvarojima reiketu kiek sumazhinti :)
Jei pakeisi mityba ir rimtai laikysiesi tai 2-3sav. begyje tikrai pamatysi skirtuma. ~1savaite kol su savimi kovosi, o veliau eis viskas kaip per sviesta...

gediminas
Pranešimai: 16

2015-07-18 09:07

Tiesa pasakius yra vienas pliusas ir vienas minusas del alaus:

MINUSAS: alus kaip zinai yra is grudu ir pakankamai sotus dalykas, nuo jo pilvas auga, bet baisiausias dalykas yra tas kad jis yra antroje vietoje pagal koncerogeniniu daleliu (vezi sukeliancios daleles)kieki, jis nusileidzia tik cigaretems...

PLIUSAS: apskritai alkoholis turi savybe skystinti krauja, o kas yra ne pro shal turintiems padidejusi cholesterino kieki, taciau viskas su saiku.

VERDIKTAS: na kad tu mesi gerti ir tapsi sventu tikrai niekas nesitiki todel siulyciau tau sumazinti alaus kieki, jei planuoji savaitgali su draugais kur nudumti ir pasimegauti savaitgaliu tai siulyciau visa savaite alaus nevartoti, o savaitgali jau kaip reikiant, Yra ir kita galimybe sumazin kieki ir dazni vartojimo, pvz. po 1 buteli kas antra diena, ir tik po to musu apkalbeto pasivaiksciojimo, kadangi jei priesh tai tai tingesi eiti kur nors, o po pasivaiksciojimo tavo medziagu apykaita bus paspartejusi todel greiciau suskaidys alu (NEPAMIRSK jokiu traskuciu prie alaus, geriau vytintos mesos, arba idealiausia butu kad alus butu kokio nors patiekalo dalis).

P.S. jei turi rimtu sveikatos sutrikimu pasitark su savo gydytoju. Beja nepaminejau, sotumas ateina po 20min todel ilgai kramtyk ir neryk nesukramtyto maisto tai apkrauna skrandi, ir dar jei po pasivaiksciojimo net nesuiprakaitavai vadinasi nepakankamai padirbejai...

SEKMINGO SVEIKEJIMO :)

gediminas
Pranešimai: 16

2015-07-16 16:07

Maisto papildai tikrai tau nebus reikalingi jei tavo maisto racione bus gausu ivairiausiu darzoviu, mesos, vienas kitas kiaushini, daug zhuvies,vaisiu. Organizmas turi savybe kaupti reikalingas medziagas, todel valgant maisto produktus orgaanizmas pasiima butent tiek medziagu kiek reikia o su papildais kitas reikalas, vien ka reiskia: rdquo;vienoje tableteje 100 citrinu ekstraktasrdquo;. Tu isivaizduok jei tu suvalgytum 100 citrinu matyt su klzetu ilgai neishsiskirtum. Todel papildai tau tikrai sveikatos neprides o jei pakankamai ilga laika juos vartosi gali pakenkti kepenims, nes visa ka tu suvalgai visos medziagos patekusios i krauja apdorojamos kepenu.
Todel geriausia valgyti viska ka nurodziau, ir jokiu budu nebijok suvalgyti viena kita gabaleli shokolado, ledu porcija, riesutu , razinu, slyvu, bet turek saika. Juodas shokoladas labai naudingas ir neteisus tie kurie teigia kad nuo jo tunkama, nuo visko galima nutukti, pvz. Jei valgysi vien kruopas greitu laiku gali priaugti daug svorio, taip pat besaikis kopustu valgymas yra labai nesveikas, nes kopustai (brokoliai, kalafijorai, briuselio kopustai) turi savybe kaupti nitratus o taip pat organizmui yra labai sunku susidoroti su sunkiai virshkinamu maistu kaip kopustai.


Jei nori pasiekti geru rezultatu butinai itrauk seiminyskius i tavo sveikejimo programa, vienam bus labai sunku, bent jau man labai sunku buvo, bet kai tik seiminykscius priverciau neesti kaip kiaulem viskas ejosi labai lengvai, o ir seimos nariai pradejo jausti daug geriau neianksciau.

gediminas
Pranešimai: 16

2015-07-15 09:07

RAW,

Jei tu rimtai sumanei sau padeti tuomet daryk viska kaip tau parasysiu, pats suniausias periodas yra 2 savaites veliau jei saves neapgavinesi bus daug geriau.
Pagrindines priemones yra tokios:
PATS SVARBIAUSIAS DALYKAS!!! Sureguoliuok mityba, t.y. ish tavo raciono turi dingti:
a) baltu miltu produktai: makaronai, batonai, blynai, pyragai, pyragaiciai, kibinai, kt.
b) Bulves, kopustai (sumazintas vartojimas), brokoliai, sumazink pomidoru vartojima.
c)sumazink riebalu suvartojima, VENK:sviesto, gyvuliniu riebalu.
d)LABAI svarbu tai kad iki minimumo sumazintum cukraus suvartojima, jei rytais geri kava su cukrumi, pakeisk ja arbata arba bent jau gerka kava be cukraus, cukrus daro labai didele itaka sveikatai be jo gali tikrai ishgyventi.
TAVO MYTYBOJE TURI DOMINUOTI:
darzoves (agurkai, salotos (pekino, radichioe, kt.) salierai, petrazoles, paprikos, svogunai, pomidorai, baklazanai
Vaisiai: tau labai tiktu greipfrutai, sumazintas apelsinu vartojimas, obuoliai, bananai, vaktiskai visi vaisiai.
PIENO PRODUKTAI: nepiknaudziauk pienu, geriau valgyk varske, gali valgyti grietine, jogurtus, nenokinta suri Mozarella.
MESA:jautiena, zuvis, paukstiena (krutinele patartina gali buti ir slauneles), visa neriebi mesa tinka.

SPORTAS:

Zinau kad tai viena sunkiausiu daliu taciau jei nenori gyvenimo pabaigti be kojos ar rankos, arba invalido vezimelyje arba su buketu nuostabiausiu ligu tai teks vadovautis tuo ka tau parasysiu.

Ka turi isisamoninti tai yra tai kad fizinis aktyvumas butinas, per diena daznai sedime todel reikia daugiau judeti, stai mano siūlymas:

Nezinau tavo fizinio pasirengimo todel mano rekomendacijos bus paprastos:
a) per diena privalai nueiti ne maziau 5Km.
b) Begioti ish pradziu nesiulau labai daug, taciau jei vakare iseisi pasivaikscioti kokiai valandai ir ristele pabegesi 400m tikrai sirdis nesustos. Jei pats esi su antsvoriu tai begiojimas gali pagadinti tau kelio girneles. Geriau tada vaikscioti.
c) Nustatyk savo ribas, gali pabandyti begti tiek kiek leidzia sveikata o kita karta bek 30% maziau jei begiosi kas dien tai nusistatyk savo trasa, pvz nuo namu iki parko, ir begiok 3sav. Kruvi didink po 3sav. 20% kas savaite ir apsistok kai pasieksi bendroje sumoje 200%


SVARBU. Tai ka tau parasiau labai svarbu, jei pakeisi mityba, tai 2 savaiciu begyje numesi apie 5KG. Sportas yra neatsiejama dalis, svarbu ne nubegti kažkiek km o kad judetum ben po 5km per diena idealu. 3km ~60min neskubant ristele ~25min. neishsigask jei mase po 1men kris maziau, taip turi būti, gali net veliau sustoti ar pradeti kilti, bet tai natūralu nes organizmas kovoja kad jo nemaitini kaip jis noretu (cipsai, tortai, batonai), su laiku susinormalizuos tavo organizmas, pamatysi tikrus pasikeitimus #61514;


DEMESIO jei rukai tai privalai mesti, arba labai sumazinti rukuma, nikotinas itakkoja kraujagisiu susiaurejima o kadangi cholisterolis prilipes prie kraujagyslių sieneliu mazina ju spindi tai gali susidaryti trombas, pvz. kojoje ir jei laiku nespes diagnozuoti gali sakyti labas kojos protezui.

SEKMES


Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių