sveikas
Pranešimai: 323

2015-07-30 06:07

Savo katiną Micių aš dažnai stebėdavau. Jei mes sugebėtume elgtis panašiai, kaip jis - jokių problemų neturėtume. Jei guli - tai guli, visas atsipalaidavęs, išdrikęs. O kaip keliasi - tai tikra simfonija! Išsitampo, išsirąžo...Eina taip pat atsipalaidavęs, bet žaibu susikoncentruoja ir šasteli, pamatęs paukštelį. Niekada nemačiau jo įsitempusio, sukaustyto. Bet ir tas turėjo bėdą - užeina morčius, gatava. Tris morčius sėkmingai atlaikė, dabar dingo.

sveikas
Pranešimai: 323

2015-07-30 06:07

Labai ačiū. Paskaitysiu, pažiūrėsiu rusiškame internete, ten daug kas parodyta, gausu nuotraukų ir vaizdo klipų.

Numirėlio poza? Brrr...

sveikas
Pranešimai: 323

2015-07-28 18:07

Gretimame forume rašiau, kad save matau sudarytą iš kūno, proto ir emocijų. Kūną muštruoju, protą pagalandu, dvasią leidžiu skraidyti. Ne viskas taip ružava, bet į visus gyvenimo niuansus stengiuosi pažiūrėti per tokią prizmę. Kaip elgiatės Jūs, bendraminčiai?

sveikas
Pranešimai: 323

2015-07-28 18:07

Niekada nesigilinau į jogos gelmes. Tai visiškai nežinomos man kultūros dalis ir aš nenoriu su savo racionaliu mąstymu nugūrinti ne ten, kaip tai atsitiko Guru. Nors aš visiškai netikiu, kad minimos problemos jam dėl jogos bandymų.

sveikas
Pranešimai: 323

2015-07-28 12:07

Sugriuvo vakar planas pas draugus pasisvečiuoti - neverksi juk. Su mažuoju pasivažinėjau riedužiais, su didžiuoju malkas žiemai kapojau - šiandien jaučiu rezultatus ir rankose ir kojose.

sveikas
Pranešimai: 323

2015-07-28 08:07

Sveiki,

žiūriu, o mūsų gana aktyvi tema prisnūdo. Ir gretimos taip pat. Suprantu, atostogų metas, nėra ko čia į tą durnadėžę spoksoti.

Aš ūkininkauju bloge www.blogas.lt/sgb . Kaip ir tikėjausi, čia platesnės techninės galimybės, deja mažesnė skaitytojų reakcija - niekas beveik nekomentuoja. Net chuliganų nėra, visi tokie mandagūs. Žavu!

sveikas
Pranešimai: 323

2015-07-27 17:07

Beveik valandą su mažuoju sūnumi malėme riedučiais. Pakirto kojas kaip reikiant, bet nuotaika puikiausia. Sūnelis buvo sužavėtas, kad jo tėvas tai sugeba. Pro šalį važiavo žmonės ir atvirai stebėjosi. Kodėl?

abcd
Pranešimai: 1

2015-07-25 09:07

efgh

sveikas
Pranešimai: 323

2015-07-24 18:07

Aš pabandžiau autogeninę treniruotę, dar jaunystėje atidžiai perskaitęs Vladimiro Levio knygą rdquo;Menas būti savimirdquo;. Ji gana seniai išleista lietuviškai, bet ją rusų kalboje galima lengvai rasti elektroniame formate. Joga ir jos esminis elementas - meditacija, mano supratimu, yra žymiai aukštesni darbo su savo kūnu ir psichika metodai, todėl prie jų galima pereiti žymiai vėliau.

Trumpai kalbant, AT yra saviįtaiga, paremta atsipalaidavimo, šilumos, sunkumo jausmo organizme iššaukimu paprastų žodinių formulių pagalba. Tuo būdu psichika atpalaiduojama ir paruošiama tolimesniam darbui. Įsisavinus šias gamas, galima imtis sunkesnių kūrinių - prasklaidyti baimių debesis, atlaisvinti bendravimą, nugalėti depresiją ar aplamai rasti kitokio gyvenimo motyvus.

Jūs šaunuolė, kad nepasidavėte įstumiama į psichiatrinių ligoninių pragaro ratus. Juose sukasi jau tris dešimtmečius mano sesuo. Nei ji ir nei viena jos draugė neišgijo. Aš ligoninėse ją dažnai lankau ir galiu pasakyti, kad sveiką žmogų įkišus į tą velniavą, po mėnesio jo jau nebereikėtų atsiimri. Jis kaip žymėtas atomas suktųsi toje orbitoje. Tokį konclagerį aš matęs tik baisiuose filmuose. Jūs po laiminga žvaigžde gimusi...


sveikas
Pranešimai: 323

2015-07-24 16:07

Bandžiau ir aš depresijos temoje savo nuomonę pasakyti - puolė peiliais. Dabar pasipūtė ir ignoruoja. Na ką gi, gaila, matau tos bendruomenės nariams mažai vilties išsikapstyti. O norisi aplink save daugiau nekompleksuotų, kūrybingų, atvirų žmonių pamatyti.

Su depresijomis teko asmeniškai susidurti. Pabandžiau madingus vaistus - organizmo reakcija buvo šiurpi. O gydytojai šiandien velniškai neprofesionalūs ir neatsakingi - tik pažiūrėjo rdquo;Sopranusrdquo; ir pradėjo visiems rdquo;Prozacrdquo; rašyti.

Pabandžiau kitą kelią - patreniruoti psichiką. Maloniai nustebau gana lengvai pasiektais pirmaisiais teigiamais rezultatais, kurie paskatino tęsti. Keista tik, kad niekas apie tai supratimo neturi. Vaistai, vaistai, vaistai...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 18 ir 0 svečių