Dina
Pranešimai: 102

2015-09-02 20:09

jūs visi skaniai šnarpščiat, o aš vėl naktinėju. Kažin kaip čia bus vėliau, kaip tai atsilieps - ir taip su miegu buvo problemos, t.y.užmigdavau greitai ir lengvai, bet dažniausiai sapnuoju košmarus arba vargstu - dirbu ką nors, užsiciklinu ant kokios nesąmonės, na ir sapne nei iš vietos, ir erzeliuojiesi, net nesuprasi miegi ar ne, o dieną ta naktinė problema tokia mažytė, paprasčiausiai išsprendžiama. Ar jums taip būna? Ir ką darote kad gerai miegotumėt? Legviausia praryti migdomųjų, bet nesinori prie jų priprasti.

sveikas
Pranešimai: 323

2015-09-02 15:09

Palietėte šventą man temą - mokymąsi.

Aš nesiekiu formalaus mokymosi, nes rdquo;universitetuoserdquo;, rdquo;kolegijoserdquo;, kurių prisikūrė kiekviename didesniame kaimelyje, grūdžiamos ne visada reikalingos ir naudingos tiesos - toks mokymo planas ir viskas. Labiausiai stabdo rdquo;mokytojųrdquo; sąrašas.

Buvau užsudegęs siekti MBA, bet pasižiūrėjęs atidžiau į vieną garsią mokymo instituciją mano minėtu požiūriu, iškart atšokau. Manęs ten tie žmoguliai nieko naujo neišmokins. Aš nesipučiu, man visiškai pritarė žinomas profesorius J.D., su kuriuo dvi savaites maloniai bendrauti ligoninės palatoje.

Dina
Pranešimai: 102

2015-09-01 22:09

ana savaite darbe iveliau klaida, kuri islindo tik si savaitgali, nu tokia ziopla rdquo;tupardquo; klaida, stebetina, kaip taip kvailai galima apsizioplinti, bet ta klaida reiksminga mano darbe, ir atgaminau ta diena kai ja padariau, o ta diena as jauciausi be galo protinga, proto bokstu uz visus virsesne..matyt dievas mane nubaude uz mano puikybe. Tokie mano naktiniai pamastymai.

Dina
Pranešimai: 102

2015-09-01 18:09

as dabar gyvenu baisiai nesveikai, tenka naktineti, o dienomis pamiegu keturias valandas, tai kaip pridauzta, todel nesuvokiu, gera cia ta dienele buvo, ar ne. ir taip dirbsiu, jauciu, iki kitos savaites galo:(. Ajajai, jajai, nors pati saves pagailesiu:) Jus visi grybaujate, kaip as jums pavydziu, dar nebuvau si rudeni, o kaip man patinka vaikscioti po miska (zinoma grazu, o nekoki baisuokliska), o jei dar randu baravyka, tai ir daina uztraukiu, nors meska ausis nuo vaikystes numindziusi.:)Girdejau, jau ir pas mus, zemaitijoj, teikesi grybai pasirodyti>> na nieko, greitai jie su manim susitiks..

sveikas
Pranešimai: 323

2015-09-01 08:09


Rimaldas Vikšraitis. Paroda „Vienkiemio godos“ 2006 08 24 - 2006 09 25. Prospekto galerija (Gedimino pr. 43). Šiandien išleistas ir naujas jo fotoalbumas. Tiek paroda, tiek knyga nebe tokie drastiški, lyginant su ankstesniais darbais. O kaimas, deja, deja, toks, kokį jis mato...

Maja
Pranešimai: 200

2015-08-30 07:08

Ačiū nors taip senai viskas buvo,o atrodo kad
tik tada kažkas ir buvo Visa kita pralėkė Uda
rilas v dietsvo Tiesiog vakar biauri diena bu
vi tiksliau vakaras Palikau autobuse Axaptos
instrukcijas savo pareigybei Tai nauja kompiute
rinė programa mano darbo vietai Gal 100 lapų
Reiks laikyti egzaminus Dar skėtį ir piniginę
su 40 Lt Klaikiai nuliūdau Man gi mokytis reikia
Pastoviai kas nors griūna ant mano sprando ir
gniuždo gniuždo...

sveikas
Pranešimai: 323

2015-08-30 05:08


Sveikinu visus su rugsėjo pirmąja.

Man tai labai svarbi diena, MEILENSTEIN, mylios akmuo mano gyvenime. Aš ATSIMENU pirmąją dieną mokykloje, pamenu, kaip buvau apsirengęs, atsimenu gautas dovanas - knygelę rdquo;Pifo nuotykiairdquo;, piešimo sąsiuvinį ir spalvotus pieštukus, nors tai buvo prieš pusę amžiaus.

Vakar buvau paskelbęs dieną be kompo. Tiksliau, be interneto - pasitikrinau paštą - ir viskas. Atsijungiau telefoną ir dirbau prie naujo projekto - antradienį bus priimti esminiai sprendimai naujame versle.

Vakar daug kas skundėsi, kad jiems buvo sunki diena, nesinorėjo nieko daryti, man taip pat. Įdomu, kodėl?

Dina
Pranešimai: 102

2015-08-29 11:08

aha, prie jūros, ir pasimaudau dažnai, tik šią vasarą vanduo dažniausiai buvo šaltas, vienas žmogus Melnaragėj net numiro, nenuskendo, o nuo šalto vandens kaž kas negero jam nutiko:( O aš sekmadieni 70km numyniau, nu bet jau kaip sunku buvo grįžti. Bet greitai pasimiršta tie sunkumai, jau traukia vėl:)

Dina
Pranešimai: 102

2015-08-29 10:08

šiandien paskutinė kalendorinė vasaros diena,:( liūdna, ir pajūryje vėjelis toks stiprokas, bet dar šilta. Greitai ir dviračius reikės slėpti. Dr:), kiek esi iš vieno karto numynusi km?

dr
Pranešimai: 175

2015-08-29 07:08

gi žmogus ne automatas koks, visaip būna, sunkių dienų gal reikia, kad pailsėtume.čia tokia organizmo siganlizacija-poilsio, prašom duoti, tingėjimo:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių