sveikas
Pranešimai: 323

2015-09-08 07:09

Nekankinu savojo kompo ir jis man atsako tuo pačiu. Sūnūs kasdien instaliuoja žaidimus po kelis gigabaitus, lando, kur nereikia - va čia prasideda problemos.

sveikas
Pranešimai: 323

2015-09-07 08:09

Sveiki! Savaitgalis - dėkingas laikas atsigauti po darbų kasdieninių, privalomų ritualų ir nuolatinės nervinės įtampos. Darbo savaitė pralėkė tekinom ir pasišokinėdama. Uff, galima atsipūsti.

Iki pietų dirbu prie naujo projekto, popiet apsitvarkysiu sodybą, vakare reikia kažką sugalvoti. Šiuo momentu neturiu man patinkančių idėjų. Vasaros sezono uždarymui dar anksti, pratęsimui - šalta... Pažiūrėjau kultūrinę aplinkos programą - nieko patrauklaus. Hmm, ką daryti? Ir kodėl aplamai būtinai daryti?

dr
Pranešimai: 175

2015-09-05 16:09

o aš dar dirbu, ir labai skauda akis, sausėja nuo pervargimo ir nuo kompo.yra visokių patarimų-žiūrėti į tolį ir t. t.lašinu tas dirbtines ašaras, bet nieko doro.čia gal man ir nuo to, kad pati neverkiu niekad.tas blogai-taip savy kaupti.

Dina
Pranešimai: 102

2015-09-04 20:09

kažin kuo dar be analgino galima numarint danties skausmą? Dvi proanalgino tabletes išgėriau, bet neveikia jos manęs. Ir kaip tyčia naktį, dieną nič nieko nebuvo, o dabar skausmas kaip žaibas trenkia ir praeina. O jei užeis stipriai>>>>>> išprotėsiu

dr
Pranešimai: 175

2015-09-04 05:09

tikrai nereikia, o kam tai, juk mes visi čia tik žaidėjai:)kaip ir visas gyvenimas-žaidimas, lengviau į viską reik reaaguoti.su tais sekimais ir keikimais vieni kitų ir iššaukiam visokias nereikalingas reakcijas ir kerštus. aš labai pavargus darbe, labai nesiseka.

sveikas
Pranešimai: 323

2015-09-04 04:09

Yra būdas nustatyti IP adresą, paslaugos tiekėją, net firmelę, kurioj kompas stovi. Net jei gudrutis naudoja atsitiktinių IP kodų generatorių. Padaryti?

Diena prasidėjo nekaip - išvažiuoju į Lenkiją, bet bjauriai vėluoja bendrakeleivis. Nesu prietaringas, bet...Iki.

dr
Pranešimai: 175

2015-09-04 04:09

truputį esu apakusi, nu bet nieko, atlaikysiu.

Dina
Pranešimai: 102

2015-09-03 19:09

ar matei, dr:), kaip gretimam forume prikarksėjo ant tavęs. Geeeras čia, patys su savim peštis pradėjo, neminėsiu kas, taip akivaizdu ir vaikiška:) Aš šiandien buvau sportuoti, bėgau pusę val, paskui nesustodama nuplaukiau 220m, bet vakare buvau lengvam šoke. Įlindau į senuosius džinsus, kurių nuo pavasario nesimatavau, ir neužtraukiu užtrauktuko!!! Bliamba, taip stengiuos sveikai gyventi, tiek sportuoju, o pilvas tik auga:(, nors svoris neauga.

dr
Pranešimai: 175

2015-09-03 05:09

Na matai, kaip gerai, Dina:) O aš tai vakar turėjau nemalonų dalyką-viršininkė prikibo. Buvo laikas, kai mes su ja nesutarėm, aš kvailai teisindavausi, pykdavau ir liūdėjau, tai nemažai prisidėjo prie depresinių nuotaikų, kai jautiesi neįvertintas, nesuprastas, nesugebantis nieko doro ir iš viso. Paskui buvo laikas, kai mes kažkaip taikėmės vien prie kitos, na aš stengiausai jai įtikti ir patikti, šypsotis ir būti gera, bet ųtai vėl , žiūriu, viena pastaba tokia lyg priekabis, kita lyg tyčia kabinėtųsi, na ir aš jau šokau atgal. Ji man tiesiogiai nevadovauja, tik kartais yra reikalų. Jos skyriuje tai pekla verda-arba žmonės išeina, arba keliaklupsčiauja, visi jos bijo. Jo nieko negerbia, pikta, surūgusi. Kažkokia vis bandanti tarsi įrodyti save, kokia ji reikšminga. Gal kokkie kompleksai ar ką:) Tai va-nusprendžiau daugiai jai nebesyšypsoti:) užteks.į kovą neisiu, pykčio nerodysiu, bet ir nenusileisiu.Šiaip ir toliau stengsiuos matyti jos geras savybes, ją gerbti už jos reiklumą, principingumą, bet ir savęs žaminti neleisiu. Tiesiog atsibodo. O tie žmonės, kurie, matau, lankstosi jai ir padlyziauja, kažkaip aš jų negerbiu.Ir savęs negerbsiu, jei taip darysiu, brrr. Bandžiau taikytis prie jos, bet...daugiau nebenoriu. Svarbiausia-gerai dirbti, būti pavyzdinga darbe, stengtis, būti tvirta visumi ir nejausti pykčio, panaudoti kartais humorą:) Jei jau eisim peiliais, tai eisim, kur bezdėsies jau tada:) atrodo, gi smaigiau, kai darbe gera nuotaika ir darbai geriau, kai draugišųka atmosfera, kai ne kova, o bendradarbiavimas ir pagalba. Bet yra žmonių, kurie tarsi maitinasi kaip šiukšlynų varnai tik blogom emocijom,kai ką įskaudina, nustumia, perlipa. Taip ji ir karjera padarė. Ak.Bet vaikas jos tai geras užaugo-garbingas, doras, visai kitoks. Na, tai pabandysiu ją gertbti bent už tai, kad ji tokį sūnų užaugino, o pačiai gal sunku , gal nesijaučia tvirtai, jei tvirtinasi ant kitų pasilypėdama. Nu ką padarysi:) Bet kažkaip nebenoriu būti ta, ant kurios sprando pasilypėja.Ir dar kantriai šypsotis.

Dina
Pranešimai: 102

2015-09-02 21:09

šiandien, t.y. jau vakar:) kai numigau, nesusilaikiau, ir išvažiavau į mišką pasižvalgyt. Oi kaip atsigavau, ten toks gražus miškas, jau buvau labai išsiilgusi, o dar baravyką radau! Tokį gražučiuką, užsimaskavusį. Pirmadienį, kai viskas švariai nugrybauta, ten išeiginėm dienom grybautojų daugiau nei grybų! Vienu žodžiu, po poros valandų laimikis buvo nedidelis, tik trys baravykai ir keli kitokie, bet dar geriau, nebereikėjo ilgiausiai valyti. Tai va, dr:) teisingai rašo, grybavimas, teigiamos emocijos, norėtųsi depresuojančių forume pasiūlyti. Pati tokia neperseniausiai buvau, bala žino, gal vėl būsiu..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 16 ir 0 svečių