Renata
Pranešimai: 102

2015-12-29 12:12

Labutis, siulau apsilankyti jo internetiniame puslapyje, ten yra kainynas.As mokejau 350.

art
Pranešimai: 46

2015-12-20 18:12

man jau 3 metai kai paiso kad nervai bet man atrodo visai kitaip.panasu kaip ir tau.noriu paklausti kiek kainuoja apsilankimas pas prof.pauliuka.

Danutė
Pranešimai: 65

2015-12-10 20:12

Labai noreciau prie jusu prisijungti.As taip pat visokiu bedu turiu ir osteochondroze stuburo ir galvos stiprius skausmus iki vemomo ir sanarius visus skauda.Ojojoj kiek vargelio ir galo nematyti.Baisu darosi kaip reiks gyventi.Pensija dar toli o dirbti beveik nieko nebegaliu.Nezinau ar su tokiom ligom galima invaliduma gauti.Parasykit gal kas zinot kaip su tuo nedarbingumo nustatymu.Aciu.

raminta
Pranešimai: 141

2015-11-09 15:11

ai , rasau bile kaip ir bile kam :)...gal kas uzklys ir perskaitys ...svaigsta galva , tai isgeriau bromazepamo puse tabletes-padejo!Bet taip bijau as tu vaistu ir priklausomybes nuo ju.Bet nuo galvos skausmo nepadejo nei citramonas, nei kavintonas, jau norejau eiti pirkti betaserc, bet va isgeriau raminamuju ir praejo, keistai jauciuosi ir bijau priprasti , nes ir taip labai viska pamirsti pradejau , o dabar dar visai nuvaziuos stogas....

Renata
Pranešimai: 102

2015-11-09 09:11

sveiki, sveiki, jau parvykau is vilniaus ,kur atliko radiologini tyrima,kraujotakos nepakankamumo nerasta :), taigi operacija nereikalinga:).

raminta
Pranešimai: 141

2015-11-08 20:11

oijeiii , tu vargeli...nu as tai jau pabuvus, bet tu toks jaunas.Zinau viena jauna panele , kuriai labai svaigsta galva, o jai tik 22 metai .Geria magvita, visokias arbatas nuo nervu.Mangvita geria istisai , kazkiek gal ir padeda, o gal ir nelabai.O tie vaistai tavo parasyti tai tikrai nepadeda,va ir dabar internete ieskau vaistu atminciai gerinti , ir kiek randu tai visus jau isbandzius ir tikrai NEPAMENU:))) kad man jie padeje butu:)

Renata
Pranešimai: 102

2015-10-26 08:10

tai, va si penktadieny aplankiau dar ir Vilniaus angiochirurga, atliko kraujotakos tyrima, taciau jokio suletejimo nepastebejo.Kai papasakojau apie tai, kokios patalogijos buvo rastos nusprende padaryti kraujagysliu rentgena, turiu vilti gal nereiks operuotis, nes labai bijau
Sake galvos svaigimo priezasciu yra labai daug, tik reikia rasti gera specialista, kuris tai nustatytu

kriste
Pranešimai: 56

2015-10-24 11:10

man ir ranka skauda is peties ir tirpsta. Gal kam taip yra buve. Ka darot? Nugara jau skauda 4 menesius. dare stuburo korekcija ir nieko. koki manksta darot?

Renata
Pranešimai: 102

2015-10-22 08:10

Labutis susidomejusiai, Kaltos kraujagysles, kurios yra tarp slanksteliu, mano atveju kaire tarpslanksteline arterija yra perspausta simpatinio nervo, o desne kazkur isaugusi ne toj vietoj ir kadangi yra per ilga ji uzsirietusi kaip kabliukas, tad kraujas normaliai neprateka per sia kilpute ir smegenims truksta deguonies, todel ir svaigsta galva, pykina.Tokios anomalijos nelabai atsiranda laikui begant, jos buna igimtos.Nors man jau 30 metu, taciau iki praeitos vasaros neturejau jokiu nusiskundimu, kai staiga pakilo spaudimas ir sirdis pradejo dauzytis, kaip varpas.Apejau as tuomet visus gyditojus-sake nervai kalti ir siuntinejo jie mane vienas pas kita.Sia vasara susilaukiau vaikucio, na ir prasidejo visi svaigimai:(Is pradziu buvo sumazejas hemoglobinas, nors gyditojai zinojo, taciau jokiu priemoniu nesiieme.Pati nusipirkau Floradiks ir susitvarkau , gelezies kieky kraujyje.Na o nuo rugpjucio jau pradejo svaigti galva:(.Kartais atrodo, kad zeme po kojom linguoja:(Dare visokius tyrimus ir nusprende, kad yra kraujotakos nepakankamumas baseine(na smegenu).Taciau rekomendavo tikmasazus ir sukusti, kadangi priaugau nemazai svorio.Perskaicius internete apie kraujagysliu chirurga P.Pauliuka nedelsiant kreipiausi ir suzinojau gana liudna diagnoze, bet geriau anksciau ir laiku issioperuoti, negu taip kankintis.

Renata
Pranešimai: 102

2015-10-21 08:10

Sveiki visi ligoniukai, as ir esu susidurusi su tokiais reiskiniais, kai svaigsta galva, pykina, arba tiesiog skauda visa savaite.Du metus vaiksciojau pas gyditojus,ir privaciai ir ne , niekas nieko nerado, visi sake nuo nervu, taciau kreipiausi pas PROFESORIU P.Pauliuka, kuris man nustate tarpslanksteliniu arteriju anomalija abiejuose pusese, dabar laukiu operacijos, tikiuosi , kad pageres:)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių