karolina
Pranešimai: 30

2015-12-29 22:12

nemataw del ko ce kompleksuoti :) kartais net grazew tie spuogai atrodo :P

saulė
Pranešimai: 170

2015-06-26 15:06

niu man taipat problema su veideliu merginos ,na nebezinau ka ir bedaryti.jei turit kokiu patarimu bukit geros parasykit man i el .pasta.pasidalinsim ziniomis..galbut mano patarimas tiks jums.

ieva
Pranešimai: 86

2015-01-13 15:01

suprantu, kaip jautiesi. Paauglysteje isgyvenau ta pati, nesmagu budavo buti spoguotai salia vienmeciu draugiu su svaria oda. ir ko tik nedariau ir rodos niekas nepadejo. pirmiausia tai reikia labai rupintis veido svara, kad neuzkrestum ir nespaudineti spuogu nesvariomis rankomis (geriausiai su pincetu nugnybti virsunele ir leisti laisvai isbegti serumui, o po to dezinfekuoti), arbatmedzio aliejus gerai bet deje stebuklu man nepadare. Ziurek, ka valgai butinai: astrus maistas, saldumynai ir visokie cipsai bei gazuoti gerimai labai padeda spuogams augti ir pletotis. Dar mano pasiulymas butu pasitikrinti organizma, gal kasa nelabai gerai veikia, nesuvirskintas medziagas ir slakus salina per oda, o gal kirmelyciu turi. As manau, kad brendimas, tai nera tinkamiausias paaiskinimas del ko tavo oda spoguota. Aisku tai dasideda irgi, bet gali buti kad yra ir rimtesniu sveikatos sutrikimu bei prieziuros stoka. Sekmes tau

liuda
Pranešimai: 105

2015-01-08 10:01

Pavieniams spuogams labai padeda arbatmedžio aliejus arba muilas su tulžim. Nakčiai įtrinkit ir jie pradeda greitai nykti, mano sūnus taip nuo jų gelbėjasi.
Turintiems daugiau pinigų brangesnėms priemonėms ir ypač, kurių visas veidas nusėtas spuogais, yra labai veiksmingas gydomasis kompleksas USA gamybos, kurį reiktų užsisakyti internetu iš Vokietijos. Šiuo momentu nepamenu internetinio adreso, bet galiu pasekti reklamas ir jums parašysiu, nes tikrai įsivaizduoju, kokia tai baisi problema. Kad tie preparatai tikrai veiksmingi, yra rodoma daug žinomų dainininkų, kurie taip pat turėjo šią problemą.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 7 ir 0 svečių