dr
Pranešimai: 175

2015-02-16 14:02

na, bandyti su kaimymo žmona..hmmm, hmmmm, :)))) ne, nenoriu:) kodėl čia atrodo sudėtinga? o kas tas paprasta? na, gerai, pažiūrėsiu knygose, dabar skaitau daugiau dėl teorijos, kad supratį turėčiau:)šiaip tai būtų viskas įveikiama, bet mane dažnai užpuola bejėgystės bangos, tai nėr jėgų tada niekam, neprisiversiu per prievartą atsipalaiduoti, jaučiu.man jau tada geriau kažką fiziškai dirbti, judėti.o kai atsigulus bandau sau įteigti-atsipalaiduoja koja, atsipalaiduoja ranka, tai imu tik nerimauti, kaip tik ima mintys durnos lįsti.jau geriau stadione apibėgti kelis ratus-galva prašviesėja tada, nervai atlėgsta.

sveikas
Pranešimai: 323

2015-02-16 12:02

Paskaitau ir tyliai žaviuosi - kai kas savyje mato lyg kokį specialios paskirties dalinio supermeną...

dr
Pranešimai: 175

2015-02-16 09:02

oho, tai jūs daug iš savęs reikalaujate.aš dabar jogą esu metus, mat su stuburu neaišku kiek, dar pas vieną gydytoją reik nuvažiuot.bet šiaip esu labai pasiilgusi jogos.namie padarau tuos pratimus, kur žinau, kad man tikrai tinka.grįžau va paslidinėjus.tingėjau eiti, bet taip gražiai saulė spigina sniegą-nuodėmė būtų neiti. šunis dar pavedžiojau.bet nuo slidinėjimo taip sukaitau, kad grįžus į dušą.dabar va apsirengiau baltai kaip tikra jogė:) ir eisiu dar kelis pratimus padarysiu.o paskui...eisiu cepelinų daryti.virtuvėj ant sienos pasirašysiu-šiandie aš suvalgau du cepelinus-vieną su varške, kitą-su mėsa ir stop.žinot, sunkoka susivaldyti, juk verdu tik kokį porą kartų per metus:)nuotaika nebloga.atgaivino grynas oras, saulė, judėjimas ir vanduo.natūralūs produktai, tpsknt:)

Dina
Pranešimai: 102

2015-02-15 18:02

du tris kart savaitėj lankau treniruoklius ir baseiną, jogą lankysiu papildomai, labai jau smalsu savo kailiu išbandyt kas tai yra:) Man ir aerobika patinka, nes ten dirbi kaip reikiant, negali nusileisti jaunesnėm, tik vat tas grafikas man ne prie širdies:(

dr
Pranešimai: 175

2015-02-15 16:02

ar ten tokia mažutė? plona? labai nebloga patiems pradedantiesiems.joga gerai yra-nuramina kiek protą, lankstumo suteikia kūnui,saugi.bet kam reikia energingų pratimų-geriau aeroibika.o aš aerobikos negalėčiau pakęsti, man per makalai.man norisi ramiai, lėtai, tempimo pratimus daryti.žinoma, joga yra ištisa filosofija ir jos krypčių yra daug, bet, mums, vakariečiams, paprasta joga-vadinamoji kapha joga labai tinka.į visą kitą giklintis galima taip, galim ne.pagal knygą nelabai padarysi taisyklingai.čia ypač svarbu padaryti taisyklingai, nepersistengti, daryti atsipalaidavus, derinti su kvėpavimu, įsijausti, būti toje asanoje mintimis ir pojūčiais.svarbu gerai ištiesinti nugarą ir t. t. tad, reikia, kad parodytų kas jau išmano.nors porą, trejetą mėnesių reikia kažkur palankyt.jei darysit bet kaip-galit pakenkti, o paskui bus kalta joga atseit...aš, darydama paprasčiausią pratimą, sugebėjau raiščius patempti.nes mintys buvo kitur, negalvojau, paforsavau ir..nieko nedarykit per prievartą, bet kaip.geriau lėtai, apgalvojant, kad tai būtų atgaiva...

violla
Pranešimai: 980

2015-02-15 10:02

Gal žinote,kur nusipirkti želmenų sulčiaspaudę?
Ačiū.

Dina
Pranešimai: 102

2015-02-13 17:02

nu dr:), negi gaila papasakot kaip atostogos? Jau rašėt apie planus, na ir kaip? Che.., o aš nuo pirmadienio eisiu į jogos mokyklą:)Vat kaip:)))

dr
Pranešimai: 175

2015-02-13 06:02

Nu nežinau, Sveikas, gal suareštuotas buvai, kad Tavo sveikinimą tik šiandien-vasario 15 radau:) Iš ryto reikia sveikinti, iš ryto... Ryte per tv rodė tokius fainus šunes, kurių vienas kainuoja apie 2000-5000 eurų, nepamenu veislės, sako, paskolas ima iš banko, kad nusipirktų. O aš šiandien pirksiu šunims pavadėlius. Šiaip tai pasileisdavau be pavadėlio, kai anksti ryte parkelį bėgam,žmonių anksti nebūna, bet kad kartais sumąsto pabėgti nuo manęs savais keliais. Nepiktybiniai tie mano šunes,maži kiemsargiukai, bet visgi gali ką išgąsdinti, kas žino.... Tai bus suareštuoti ir eis šalia manęs per 2 metrus. Parėjus iš darbo labai neblogai pasivaikščioti su šunim-geriau paskui miegas:)

sveikas
Pranešimai: 323

2015-02-12 19:02

Su Valentino diena!

Roberta
Pranešimai: 723

2015-02-11 10:02

Taip, pritariu. Tai stiprus žmogus. Noriu tokia būti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių