audra
Pranešimai: 47

2015-04-16 12:04

Be reikalo įsižeidei. Žmonės visokie, įvairiai ir priima. Gal kokia nauja mintis tau kils iš jų pasamprotavimų?
200 km-nemažas kelias, ypač sergant. Palauk, kol žmogus pasveiks. Apmąstyk viską, ko pati norėtum ir lauktum iš jūsų santykių, ką jam jauti. Pasitark su namiškiais, tik nuoširdžiai, be jokių isterijų, pykčių, kaip suaugęs žmogus, o ne
kaip nuskriaustas vaikas. Nejaugi nerasit išeities? Tik viską apmąsčius, reikia priimti kokį nors sprendimą, tada, manau, palengvėtų ir pamatytum kažkokią švieselę tunelio gale. Labai linkiu, kad viskas išsispręstų.

sara
Pranešimai: 19

2015-04-16 10:04

taip ir supratau ir zinojau jau seniai kad manes niekas nesupranta ir nesupras as be jokio cia reikalo rasau. ir durnai pasielgiau.kad mane cia izeidinetu, laikytu mazvaike man nereikia. gerai kad draugui nesakaiu kad cia prirasiau. jis mane isbartu..tada net ir susipyktume tikrai. atsakau. noriu bendrauti. draugauti. taip jis serga.jau ir gulejo ligonineje laseliniu leido. bet nuo nauju metu jam vel tas pats..skausmai kas diena.tai ka man daryti.. jis atvyks ane, pats sako kad jei jma skaudes nenores niekur eiti, bus be nuotaikos ir taip toliau. tad sakau jam gydytis. ir tiesa mums abiems virs 20 metu. aj zodziu be reikalo cia rasineju kaip kvaile..

jurga
Pranešimai: 99

2015-04-15 17:04

Kasos uždegimas yra rimta liga bet pagydoma. Padeda ir vaistai, o jeigu stiprus uždegimas labai gerai laselines. O gal tavo draugas labai megstra stikliuka islenkti, tai irgi verta susimastyt.Tai tik pora savaičiu klausimas pasveikti nuo kasos uždegimo.

Leta
Pranešimai: 705

2015-04-15 11:04

Sara, pasakyk vienareikšmiškai, nori tu ar nenori su tuo vaikinu būti? Jei jūs taip neprieinami vienas kitam, darosi neaišku iš kur tada atsirado meilė? Gal tu jo daugiau nenori, negu nori. Atsakyk pirmiausia pati sau. Ko tu nori?

dr
Pranešimai: 175

2015-04-15 05:04

žinai-tu visai kvaila esi.nu rimtai.o tai ar negalit susitikti ne namie? kavinej, gamtoj ir t. t. pati sau darai kalėjimą.taip ir žlugsi.atsiprašau, kad griežtai rašau, bet baisu daros dėl tokio tavo ištižimo, atsiprašant.nedrįsti visai gyventi.vegetuoji ir tiek įsikirtus į tėvus-jie maitina, prižiūri, su kuo kur ką kada.atrodo, kad tau trys metukai.pati esi savo laimės kalvė, tpsknt.nestenėk, o imkis veiksmų.

sara
Pranešimai: 19

2015-04-14 18:04

tiesa pamirsau parasyti.su seneliais ir tevais gyvenu. seneliai kartu negyventu galeciau.jis nuomousi viesbuti. vasara gal bandysiu.bet taip trokstu.o pyktis nenoriu nei su vienu.draugas nusivyles manimi jau..neneoriu jo prarasti.as ieskojau darbo ir tebeieskau ir darbo birzoje uzsiregistravau.bet nieko nerandu.. nevykele tikra.:( man draugas ir sako kad man tevai ir vyra suras.ir pvz pateikia:( o jis anksciau ir apie bendra gyvenima kalbejo, ir atvaziavima pas mane.minejo anksciau kad gali per gimtadieni mano atvykti, ir pasakyt kad myli.o as neisdrisau..mes nesusitikom.tada jis susirgo sunkia liga..:rdquo;( kasos uzdegimu, pastovus skausmai..vaistai nei vieni nepadeda..jezau, baigiu isproto iseit..jokio romantiskumo pas mus nebeliko:(anksciau el pastu atvirukus isunte.daug ka.db jau nieko.. jam lb skauda, o as negaliu jam padeti.:((

Greta
Pranešimai: 148

2015-04-14 14:04

Tavo tevai turbut senamadiski. Jie bijo Taves prarasti, nes esi jiems kaip tarnaitė (turbut gyveni kaime).Reikia stengtis kurti savo gyvenimą. Juk 20 metu pats žydėjimas ir veliau nebus taip įdomu , kaip dabar. Nežinau, stenkis kad jie maziau kištusi ir net gal nežinotu ka tu planuoji? Stiprybės Tau, nepulk deptesijai į nagus - ji žiauri...

Roberta
Pranešimai: 723

2015-04-14 06:04

Tai negi tėvai ištisai šalia? negi nerandat rsquo;tarpeliorsquo;, per kurį galima susitikti? Kažkas čia ne taip. Nebūtinai gi namuose susitikinėti.20 metų-pats laikas mokytis savarankiškumo. Reikia viską daryti, kad mažiau priklausytumėte nuo tėvų- mokytis ir dirbti, tvirtintis gyvenime. Kada jau mylėti, jei ne tada, kai tau 20 metų. Daugiau drąsos!o tai ir liksit vis1 gyvenim1 kaip vergė. Manao draugei 43, bet ji dar be mamos leidimo nieko nedrįsta.ir vyrą taip prarado, ir sveikatą-vis gyvendama mamos gyvenimu.

Leta
Pranešimai: 705

2015-04-14 05:04

Sveika Sara, o tavo vaikinas ar gali tave aplankyti? Gal tėvai sutiktų, kad jis aplankytų pradžiai tave jūsų namuose?

sara
Pranešimai: 19

2015-04-13 17:04

man 20 metu.o namie tokie dalykai dedasi.taip labai griezti..tai mane siutina, ir ziauriai nervina, nesupranta manes..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 15 ir 0 svečių