Auksė
Pranešimai: 18

2015-08-28 17:08

pritariu, padeti reikia visiem. tokie garsus žmones geras pinigines garantijas ir taip turi, o ka daryti tiem,kur ju neturi? organizuokite bendras akcijas veziui gydyti visiem. as ir daug daug zmoniu prisides, nekyla net klausimas.

gabija
Pranešimai: 203

2015-08-28 16:08

Mano gydytoja onkologė stažavosi užsienyje ir sakė, kad mano vėžį irgi tuo pačiu gydo.Na gal ten diagnostinė aparatūra geresnė, privačiose ligoninėse gražiau patalpos atrodo, personalas apšoka.Gal prie geresnės aparatūros kitas operacijas tik ten gali padaryti.Vakar skaičiau, kad Kauno klinikose širdį ir plaučius persodino.
Tai gal nenuvertinkim mes savo daktarų.
Nežinau nuostabesnės gydytojos kaip onkologė Regina Nutautienė.Ir dirba mūsų gydytojai tikrai ne šiltnamio sąlygomis.
Bet mūsų onkologinių 70 000, kasmet po 14000 ar 16000, prisideda naujų ir išeina.
Kiekvienam akcijos nesuorganizuosi.Reikalinga bendra akcija ,tiksliau sveikatos apsaugos reforma, kurios metų būtų nupirkta pažangi aparatūra, organizuojamas profilaktinis žmonių švietimas ir diagnozavimas.Tada mažiau ateitų žmonių su 4-a stadija, kai jokie vaistai nepadeda.
Praktiškai nėra psichologinės pagalbos.
Mylėkim ir gerbkit savo atsidavusius gydytojus ir tikėkim , kad jų ir savo valios pastangų dėka visi pasveiksime.

Anonimas
Pranešimai: 242

2015-08-28 15:08

Kad ir kaip gerbiu ši žmogu,bet negaliu sutikti,kad jam rodomas toks išskirtinis dėmesys,jau geriau ne vienkarinėmis akcijomis remkime tuos ka užklupo liga,juk serga ne jis vienas,daugelis sergančiųjų norėtų irgi pasigydyti užsienyje ,ypač vėžininkų,bet dėja....jiems niekas akcijų nerengia ir pinigų nerenka.Jau geriau daugiau darykime tokias akcijas,kurių metu surinktas lėšas skirkime geros aparatūros,vaistų įsigyjymui vėžiniams susirgimams gydyti,tada nerikės dairytis i užsienio ligonines ir tik dalįrdquo;išrinktųjųrdquo;ten pasiųsti,o ką daryti tam žmogeliui,kuris irgi serga ir neturi lešų gydytis geriau ir tobuliau,juk nei vienas nežinome kada mus užklups ši klastinga liga.Gerb.Kernagiui linkiu tik stiprybės ir kantrybės kovojant su liga.Sveikatos.

violla
Pranešimai: 980

2015-08-28 10:08

Manau teigiamai. Bet ką mes galėtume padėti, net neįsivaizduoju.
Dar manau, kad yra kas jam padeda, nes jis ryškus žmogus.
Ir dar manau, kad reikėtų padėti visiems. Visi vienodi žmonės ir skauda visiems. Tik dažnai jų niekas nepastebi.
Žinoma, reikia tikėtis pačio geriausio. Bet liga klastinga. Kiekvienas atvejis - kitoks. Todėl gal jam pasiseks. Labai gera būtų tai išgirsi.

Vita
Pranešimai: 413

2015-08-28 10:08


Vita
Pranešimai: 413

Ka manote apie pagalba onkologine liga sergančiam maestro V.Kernagiui?

2015-08-28 10:08

Ka manote apie pagalba onkologine liga sergančiam maestro V.Kernagiui?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 21 ir 0 svečių