pagrandukas
Pranešimai: 3

2015-12-15 15:12

lygoninei viksta nuolatinis bardakas ir toliau neuztenka personalo. darbuotojos dirba kaip verges izauros, o administracijai nerupi sis dalikas. Jie nenory priimt naujus darbuotojus nors laisvu etatu yra. Nuo to kencia lygoniai. B aisu lb baisu :o kad sis dalikas nerupi administracijai.

jonas
Pranešimai: 117

2015-11-01 01:11

Mirties namai.

daina
Pranešimai: 31

2015-10-21 16:10

MANO MAMA GULEJO SIOJE LIGONINEJE IR TIKRAI ESU DEKINGA PERSONALUI YPATINGAI SLAUGYTOJOMS ;PIRMOJO SKYRIAUS , LAIMUTEI , DALEI ; SLAUGEI VERAI [ DAUGIAU TOKIU ZMONIU REIKIA KURI ZINO KUR DIRBA IR KA DIRBA ] ZINOMA KRUVIS LABAI DIDELIS PERSONALUI , BET JOS STENGIASI KAI IMANYDAMOS PADETI, PATARTI...TT.

pagrandukas
Pranešimai: 3

2015-10-18 18:10

Jus visi rasote apie personala bloga nuomone.
Gimine nenori priziuret namie savo artimuosius,guldo i ligonine lanko labai rietai o visos pritenzijuos parejskia personaluj. nes tas kas priziuri savo gyminajti namuose tas supranta kaip yra sunku slaugit viena toki ligoni ,o ant venuo slaugitojo buna 3o-4o ligoniu , tai neimanoma aptarnaut jaigu ir labai nuori tuoki kruvi ,lengviau savo sunkumus permest kitems ant pieciu.Musu valstibe atsidare tokie ligonine o nepagalvojo apie ta kad tas kuris guli ligoniniai 4menesius turi atiodot savo pensija arba invaliduma iligonines saskaita , as galvojiu kad tokiu ligoniu butu daug maziau nes gimines guldo i tokia ligonine savo artimuosius kad paimti sau pinsija arba invaliduma nemokiet 4 menesius uz buta o paskuj nenori imt namuo ir stengesi itejsit savo giminajcius i seneliu namus nes kei klausi kodel jus taip elgetes atsakimai: miezalu kvapas,kad artimas zmuogus klikaus trugdis kvies prie saves kad padetu atsikelt ar panasej.. gimine nenuori tuo daryt.manuo nuomone rejkia pasiziuret iskart i save o nerejkst kitems pritenzijas. o as dekingas personaluj is 3 slaugos skiriaus uz prieziura ir pagalba manuo giminajciuj.LABIAUSEJ DEKOJU : ypac SLAUGITOJOMS,Linai,Annai,
Sigitai,Teadorai ir visiems kitems didelis ACIU.

pagrandukas
Pranešimai: 3

2015-10-14 14:10

Del mirtingumo jus nezinot diagnozes.
jus turbut nezinot kad vienai seselei tenka net 40ligoniu o venai padejejai apie 60. jusu nuomone ar gali but geras aptarnavimas nes beveik visi ligoniai yra gulintis kurie pilnai priklauso vien tik nuo personalo. kaip manot ar toks aptarnavimas yra geras..?? turbut cia viskas priklauso nuo vyr. gyditojo kad butu daugiau priimto personalo arba sumazintas ligoniu skaicius vienai bendrosios praktikos slaugei..

dana
Pranešimai: 132

2015-09-15 08:09

Slaugytojas Andrius,labai geras,gerai atleka savo sunku darba.Mes buvome labai patenkinti!

G
Pranešimai: 6

2015-09-15 08:09

Ligonine valdo-DIKTATORE,toks ir personalas!Kolektyvas blogas,tik pletkai apie sl. Andriu,o ligonius ne ziuri!9 Fortas,o ne ligonine!

ONUTE
Pranešimai: 80

2015-08-07 12:08

labai bloga ligoninė-ligonių nežiūri, grubūs, melagiai, negalima toleruoti

Ugne
Pranešimai: 28

2015-08-04 19:08

Antrame palaikomojo gydymo ir slaugos skyriuje dirba laaabai sauni slauge Rita, jos padejeja irgi saunuole:) ir, aplamai, nieko blogo negaleciau pasakyt. O, kad suremontuotos sienos neteikia jaukumo, nieko nuostabaus - ne namai gi...Lyginant su kt. pan. istaigom - viskas ten gerai. Aciu personalui!

ona
Pranešimai: 51

2015-07-18 14:07

Ligonine baisi, ir personalas ne zmones, o robotai. Jei kas mato juos is lankytoju, tai vaizduoja gerus ( galbut nori apdovanojimo), o siaip tai darbuotojai i palata gali neuzeiti keleta valandu, sunkesniems ligoniams tai dazniausiai yra kancia, tuo labiau, jei ligoniai negali padeti vienas kitam. Personalas i ligonius ziuri kaip i nereikalingus, atlikusius daiktus, zmogiskumo jokio, slaugytojos ir sesutes dazniausiai plepa savo kabinetuose, ilsisi ir pyksta, jei ko prasai. Baisiausia, kad tenai visai negydo, sako, kad visai neturi vaistu, atseit viska pirk, atiduok jiems, o kur jie tuos vaistus deda, tai jau ju reikalas, geresniu vaistu, nors ir paciu nupirktu, ligoniams nekliuna. Dar baisesnis yra maitinimas, sunku tai isivaizduoti paciam neparagavus, kalejime tikrai geriau maitina. As, budama sveika, karta paragavau pietu maisto, tai gal dvi valandas man grauzrsquo;e skrandi, teko gerti mineralini, svieziu sulciu, kol praejo srsquo;lyksrsquo;tus skrandzio grauzimas. Ligoniai maitinami maltomis atliekomis, niekam netinkamu maistu. Sitokia ligonine reikia greiciau naikinti, viska keisti. Baisiausia, kad tai vadinama ligonine, nors tenai VISAI!!!! negydo, kam yra klaidinami zmones ir nukreipiami atseit sveikatos palaikymui. Kodel patys daktarai, seimos gydytojai to nezino ir nukreipineja tenai ligonius?!
Butu teisingiau pervardinti benamiu prieglauda, tada bent labiau atitiktu turini.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 23 ir 0 svečių