123laura
Pranešimai: 1

2016-05-23 20:05

Sveiki, turiu klausia paskutini karta pradejau sirgti Balandzio 26 sirgau kazkur iki balandzio 30.uzvakar pasirode iskyros pagalvojau kad susirgau bet ne nes vakar ju nebuvo siandien vel atsirado tokios isskyros kaip pries menesines bet va nesusergu. ar tai gali reiksti jog esu pastojusi?

žibutėė
Pranešimai: 1

2016-05-12 13:05

Sveiki, prie tos pačios temos norėčiau išgirsti nuomonių :)
Pavasarį sirgau, vartojau antibiotikus. Būtent tą mėnesį mėnesinės atėjo savaite anksčiau nei įprastai. Sekantį mėnesį ciklas buvo lyg ir normalios trukmės. Tačiau po to šį mėnesį, kažkur savaitė po mėnesinių prasidėjo tepliojimas iš pradžių labai nedidelis tamsiai rudom išskyrom, po to išskyros pasidarė rausvos - viskas truko apie 4 dienas. 5 dieną po lytinių santykių (visada saugomės prezervatyvais), tepimas sustiprėjo, kol galiausiai atrodo lyg būtų prasidėję mėnesinės. Dabar jau 5 diena kai tai trunka, nesuprantu ar čia mėnesinės, ar kažkokios problemos. Šiaip sirgimas turėtų būt apie gegužės 23 d. (jeigu prieš tai buvusiu ciklu, dabar jis susipainiojo, nieko nebesuprantu). Iš esmės mėnesinės visada būdavo labai tikslios, su keletu nedidelių nukrypimų per metus. Kaip manote, ar gali būti nėštumas netipiškas, ar kažkas man negerai?

chemikas
Pranešimai: 2

2016-05-10 19:05

mano anūkei 16,ji turėjo lytinius santykius,darėsi testą,nerodo nėštumo,serga po lytinių santykių 5mėn,bet kai darė ehoskopiją dėl skrandžio gydytoja pasakė,kad pas ją matyti ar nėstumas,ar cista,darė praėjus nuo lytinių santykių3 mėn,db pasirodė rudos išskyros,o sirgti turi po 2savaičių.Ar gali būti nėštumas? Ji užsirašė pas ginekologą,bet ar gali būti nėštumas jei sirgdavo reguliariai?

chemikas
Pranešimai: 2

Ginekologines

2016-05-10 19:05

Ginekologines

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 23 ir 0 svečių