Joana
Pranešimai: 8

2015-11-11 14:11

Puiki priemone plaukams, o taip pat ir nagams, bei odai "Vision" maisto papildai "Beauty"- moterims, o vyrams "Sheviton". Nuo "Beauty" net po chemoterapijos plaukai greiciau atauga, o nagai net po geliniais nagais islieka kieti. Nuosirdziai rekomenduoju.

jurate
Pranešimai: 83

2015-11-07 07:11

O kur garantija, kad tas aliejus tikrai mociutes sukurtas?O gal bus supiltas alyvuogiu ar linu semenu ogal palmiu aliejus, kurio galima isigyti tokio turio parduotuvese ir uz mazesne kaina.Man keista...Kiek zinau, gamintojai taip pat pilnai neparaso ant produktu visos sudeties.Bet bent jau dali mes galime pamatyti.O sioje situacijoje Jus siulote pirkti kate maise.

vaiva
Pranešimai: 53

2015-09-27 07:09

Savo plaukus tausoju, kaip akis ir sirdy, nes diru kai pplauku modelis (taip taip, yra ir toks pragyvenimo saltinis!).Tad galite manimi pasitiketi - Zinau isties nemazai visokiu paslapciu ;))
Plauku augima laabai sekmingai skatina produkas, kuri galima isisgyti visose vaistinese - kosmetinis zibalas. Juo reikia pries plauku plovima trinkti sausas plauku saknis, t.y. masazuoti galvos oda. reikia tik prie pat galvos, nes jo labai riebi aliejine konsistencija. SAZININGAI tas sudrekintas saknis masazuoti 10mminuciu ir paskui per kelis kartus nplauti sarmgu sampunu. Tai kartoti ilgai - menesy ar net kelis. taciau verta, nes rezultatas - labai greitai ir vesliai augantsy plauakai!

edita
Pranešimai: 118

2015-09-09 07:09

vaikinams taip pat aktualu ;)

edita
Pranešimai: 118

2015-09-09 07:09

Mielos paneles , noriu su jumis pasidalinti neitiketinu atradimu, kuris dabar vissikai pakeite mano problematiskos veido bei nusiurusiu plauku struktura.Tai gydomasis mociutes aliejus, kuri ji pati gamina, kaip as net nezinau, nes neisduoda paslapciu, bet turi ten visokiu misinuku labia geru prisigaminus,kuriu poveikis super..Skamba labia keistai, bet tik sis naturalus preparatelis man pagelbejo, nes, kad ir kiek bandziau tu priemoniu naudoti, tai atrasti tinkama prilygtu kaip kokioj loterijoj laimeti.Si alieju mano mociute vartoja jau labai ilgai ir tai puikiai matosi paziurejus I jos skaiscia oda bei standzius tvirtus blizgius plaukus.Pati ji vartoju tik menesi laiko ir negaliu patiketi, koki poveiki jis daro.Visu pirma labai patiko, kad ji uztepus pries einant gult ant veido jis nepalieka tokio riebalo poveikio, kuris uzkemsa poras.Ypac tinka sausai bei jautriai veido odai, aisku tinka ir riebesniai , tik tada jo maziau vartoti reikia.Kaip minejo mociute , tai jis regeneruoja lasteles, sutraukia visus odos itrukimus, naikina bakterijas, turi pries uzdegimini poveiki, o plaukams suteikia ypatinga tvirtuma bei blizguma, o imasazavus galvos oda puikiai tinka kaip augimo skatinimo priemone.Dar man asmeniskai labai patiko, kad per nakti ji laikant jis labai graziai susigeria, ryte oda kaip kudikelio, tada galima labai puikiai bei lygiai padengti veida pudra, odo issilaiko labia skaisti visa diena bei makiazas nenubega.O dar jis puikiai tinka kaip balzamas po galvos isplovimo, jei plaukai elektrinasi, tereikia issiplaunant pora lasu dregnus plaukus suvilgyti ir jie ramut ramuteliai bei nesulipe.Dar sis aliejus tinka ir visam kunui , tik reikia poros lasu besiprausiant ir oda labai sveika atrodo ;) isties labia dziaugiuosi gavusi si aliejuka .Rasau ne todel, kad pasigirt, koks jis super, bet tiesiog noriu pagelbeti jums, ypac kaip minejau jis tinka sausesnei tipo odai, bet plaukams naudojant tai visoms idealiai tinka , akivaizdus pokytis matyti iskart panaudojus ryte , tai vat , noriu ir galiu siek tiek jo parupinti ir jums , jei susidomejote;) Kaina tikrai nedidele, manau 100ml.-25 lt. cia mazdaug , o uztektu geram pusmeciui,aisku dar galetume tartis, jei didesni kieki imtumete ir panasiai… Taip pat dar turiu ir kitokiu kuno prieziuros priemoniu, tiesiog parasykite, kokios problemos kankina, o as paziuresiu, kuo galiu pagelbeti ;) Nenoriu jums pasirodyti kaip kokia pardavimu agente, bet tiesiog labai dziaugiuosi jo poveikiu, o uz dyka dalinant siek tiek pati I nuostoli nueisiu :D tad labai lauksiu susidomejusiu merginu laiskuciu, rasykit I gmail : lululu.edita@gmail.com ;)

ingrida
Pranešimai: 28

2015-09-08 10:09

gal turi gracke daugiau tokiu sampunu?nupirkciau is taves...atrasyk

Greta
Pranešimai: 148

2015-08-01 08:08

as tai geriu kapsules perfectil tai galiu tik pagirti, nagus vos kirpti speju ir plaukai smarkiai paaugo :) aisku ne po pirmos pakuotes, isgerus dvi pakuotes pasijuto poveikis ir gan stiprus :) rekomenduoju ;)

vision
Pranešimai: 1

2015-07-07 10:07

sheviton, beauty, antioks pades sustiprinti ne tik plauku augima, bet ir viso organizmo bukle. Tai naturalus, pripazinti PSO produktai. Padeda pratesti ilgaamziskuma, apsaugoti oda, tai grozis is vidaus.

Greta
Pranešimai: 148

2015-07-06 10:07

siuo metu labai noriu tureti ilgus plaukus ;D nors tokius turejau anksciau bet nukirpau lig peciu ;/... dbr internete skaiciau visas galimas priemones ,kad plaukaj imtu greiciau augti ... ir radau sias:
kirpyklose galite nusipirkti tonika ampuolese(trinti galva 2k savaiteje);
sampunas Pregaine(isigyti vaistineje) + naudoti cinko su selenu kapsules;
salon+ (plauku kauke);
kosmetinis zibalas (kaina apie 7lt) ir vitaminai MERZ SPEZIAL DRAGEES (40lt);
serumas su placenta (20-30 lt viena kapsule);
SP ENERGY SERUM is WELLA 125 lt- salone ;
eukalipto aliejus skatina plauku augima;
FORTICEA sampunas ir ampulytes RENE FURTERES;
FITOVAL KAPSULES + FITOVAL SAMPUNAS;

CIA VISKAS KA PAVYKO RASTI :)

Akvile
Pranešimai: 14

2015-06-13 19:06

gal galite tiksliau pasakyti kaip vadinasi tas vaistazoliu aliejus is egipto? kurioje vietoje isigijote?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių