vi
Pranešimai: 188

2015-12-28 09:12

labas.noriu ir aš įsijungti į diskusiją...Žmogus tikrai nėra mėsėdis pagal savo virškinamojo trakto sandarą. Tai aprašoma daugelyje knygų... Ir žmogus puikiausiai gali gyventi be mėsos. Aš nevalgau jos jau 3 metus. Žiauriausias dalykas yra ŽUDYMAS. Tai tikrai nėra taip nekalta...Žudyti dėl to, kad būtų pamalonintas tavo išsigimęs skonis, tai nėra pateisinama...Manau, kad reikėtų per televizorių, ar internete prasukti filmuką, kur būtų nufilmuotas gyvulių pjovimas...manau, kad po to daugelis nebevalgytų mėsos...juk dauguma nėra net matę kaip tai daroma, mėsą perka parduotuvėje, o užimtos galvelės net nepagalvoja iš kur ji gaunama...

Ausrele
Pranešimai: 2

2015-11-12 17:11

Man 20 metų. Nevalgau mėsos jau beveik 2 metus. Ir nė kiek nesigailiu. Energijos tikrai daugiau, nekamuoja silpnumas, sunkumas, ir ligos beveik nepuola. pasidariau kraujo tyrimą ir išvada - jis puikus. Tai tik patvirtino mano požiūrį į vegetarizmą. rašiau apie tai darbą ir radau begalę informacijos apie vegetarinės mitybos teikiamą naudą. Ateitį norėčiau atsisakyti ir žuvies, gal kiaušinių dėl etinių sumetimų. Juk savo malonumui lieti nekaltų gyvūnų kraują žiauru. Tai agituoju ir kitus pasidomėti ne tik sveika, bet ir vegetarine mityba! ;)

egle
Pranešimai: 191

2015-10-18 14:10

nevalgau mesos jau 2tras menuo :) ar gali buuti,kad del to krenta svoris?,nors pradejau daug daugiau valgyti,vistiek svoris nekyla :) zinoma labai dziaugiuosi,bet ar ilgai tai truks?:)

Ina
Pranešimai: 73

2015-10-17 23:10

Nesu vegetare..Ir pries mesa nieko pikto neturiu..Bet,na nelenda man ta mesa i burna..Nezinau,ar tai gerai ar tai blogai,bet sveikata nesiskundziu.Manau svarbiausia cia yra saikas...

simona
Pranešimai: 24

2015-10-07 13:10

as vegetare jau 4 metai ir labai tuo dziaugiuosi. nesu liesa ir tiesa sakant noriu suliekneti. visai nesvarbu ar tu vegetaras ar ne. zmogaus svoris priklauso pagrinde nuo to kiek jis valgo, o ne nuo to, KA valgo. mesos man netruksta ir i ja man net paziureti nesinori. beje, kai atsisakiau mesos tapau daug linksmesne, o ir sergu daaaaug reciau.tiesa sakant, as beveik visai nebesergu:)

braske
Pranešimai: 38

2015-10-03 18:10

as mesos nevalgau gal kokius 4 metus, kiausinius valgau tik tuos kuriu nematau ir nrjauciu(pvz, pyraguose, blynuose), zuvies, suriu ir jogurtu tai nei uz ka neatsisakyciau. siaip svoris tai neauga (nebent kai labai daug bulku valgai), kazkiek kg numeciau. ligos siaip nepuola, bet reikia butinai gelezies preparatus vartot kad kraujas normalus butu. kai tapau vegetare tai organizmas issivale ir dabar nelabai pakeliu didelius kiekius riebalu ir alkoholio. sveikata tai gera.

Irma
Pranešimai: 30

2015-10-03 16:10

nium nevalgau tik mesos:)gyvulines kilmes produktu:pvz.varske, grietine, sviesta ir t.t.atsisakyti negalima..per daug rizikinga, nes organizmui truks gyvybiskai svarbiu medziagu:)va, o del virssvorio nznau..gal kazkiek svoris nukrenta, bet siaip, jei normaliai maitiniesi, svoris nekinta:)

jolita
Pranešimai: 33

2015-08-29 18:08

Nevalgau mesos, miltiniu... Lasisos gabaliuka suvalgau jau kokie 3 metai- karta per 2 sav... (pritruko agresijos siam pasauliui- juk sako, ka valgai- tas esi..)... nuo 1989 metu- beveik 20 metu. Man dabar 40, bet prisistatau- 28mete- visi tiki. Esu aktyvi tiek fiziskai, tiek protiskai.
Tiesa, myliu medu, sokolada ir raudona sausa, rusini vyna.. kasdien, saikingai.
Ir niekas neirodys man, kad atsisakes mesos zmogus kazko netenka, visi laukia, kol jis taps vos ne invalidu... O gal igija zymiai daugiau..
vaikysteje buvau stora. Su amziumi kiekvieno apykaita leteja. Todel valgau tik kai esu alkana ir kai skrandis sako Stop, taip ir....... na, stengiuosi. 5kart min sportuoju po 1val per savaite. Svoris 56kg, ugis 1.68m. Kraujo analize: viskas normoje. Jokiu anemiju, nesamoniu....!Nesergu niekuo, tiesa, pagimdziau du sveikus berniukus, 11 ir 4 metai. Kokiu irodymu dar reikietu? O gal teisingai sako biblija: nesvarbu, ka dedame i burna, nes viskas iseina rdquo;pro iseinamajardquo;. Svarbiausia, kas iseina is burnos, nes zodis, kuri sakome- musu teisejas.. O gal svariame kune- siela svarintis ima? Bet gal neatvirksciai?
O gal ir tarp zmoniu yra sanitarai- apvalntys aplinka gyvunai ir vegetarai- linke i dvasinius rdquo; aukstejimusrdquo;?

varna
Pranešimai: 2

2015-07-02 19:07

Besidomintys vegetarizmu labai daug informacijos ras puslapyje www.animalrights.lt . Atsakyta i visus cia uzduotus klausimus ;)

makavelis
Pranešimai: 5

2015-07-02 19:07

Taip pat rekomenduoju pasiskaityti kuo mūsų organizmui naudingi agurkai: zinom.lt/kuo-naudingi-agurkai/

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 6 ir 0 svečių