Migla
Pranešimai: 2

2015-11-22 07:11

Bet visgi... gal yra koks trumpas apibudinimas pagal fizines pasekmes ju mentaliniame lygyje priezastis?

mecislovas
Pranešimai: 57

2015-02-02 08:02

sąmonė organizmą valdo visais trancedentiniais lygiais ir fizinį kūną septyniuose funkciniuose lygiuose. Tai išeina ,kad kiekviena ląstelė.vidaus ląstelės lygis.atomo lygis(dnk lygis),audiniai,organai,sistemos,organizmas bendrai yra ir fiziniu lygiu,eteriniu lygiu,astraliniu lygiu,intuityviniu-užuojautos sluoksnio lygiu,karmos(kauzaliniu lygiu),mentaliniu lygiu,dvasiniu lygiu. Kiekvieno lygio problema atsiliepia ir fizinėje struktūroje.Dabar galima įsivaizduoti ,kad tokią energijų,informacijos,medžiagos-substancijų(subtiliame nemedžiaginiame organizmo lygyje) apykaitą mūsų smegenys paprasčiausiai nesugebėtų suvaldyti.Mokslas yra paskaičiavęs kad bendra organizmo informacijos srauto apimtis gali siekti 10 x 32 laipsnyje kbit. Tokius srautus gali suvaldyti tik sąmonė kartu su pasąmone.Aukščiausias organizmo valdymo organas yra AUKŠTASIS AŠ arba šventoji ŽMOGAUS TREJYBĖ susidedanti iš dvasios dievo idėja AŠ ESU),SIELA(jėga,energo-informacijos ir meilės sintezė),sąmonė,kuri tik viena tiesiogiai valdo organizmą. Sąmonė turi septynius centrus-AUKŠTASIS INTELEKTUALINIS-intelektas,protas,mąstytojas,AUKŠTASIS EMOCINIS -emocinis ,sąžinė.Intelektualinis - vietinio proto ,intelekto informacijos valdymas.Judėjimo centras-atsako už bet kokios rūšies judėjimą. instiktyvinis-atsako ir valdo organizmo apsaugą-imunitetas,pastovumas,atsparumas ir tt
Lyties centras-atsako už organizmo lytines funkcijas,ląstelių dalijimąsis,organų atsinaujinimas ,išgijimo funkcijos ir pan.emocinis centras-emocijos-juk kraujas gali tekėti lėtai,liūdnai ir tt.Emocijos yra visur ir tt.Sąmonė nėra vienalytė,nekintanti o susidedanti iš keletos asmenybių dažnokai,agregatų,nuostatų ir tt. Sąmonės erdvėje gali gyventi ir svetimos asmenybės-dvasios,(ALKOCHOLIKO DVASIA,IR PAN),PRIVERČIANČIOS žmogų elgtis vienareikšmiškai. Protingosios ir -arba nesąmoningosios struktūros iškraipo valdymo signalus ,sukuria sąmoningas protingas struktūras iškraipančias tikrus žmogaus asmenybės ir sveikatos bruožus.
Kiekvienas sąmonės centras valdo tiesiogiai ir per grįžtamąjį ryšį.Fizinio kūno nervais teka 135 ma/v energijos charakteristikos srovės,nešančios biokompiuterių komandas. Sąmonės komandos,ryšiai vyksta eterinio kūno kanalais,meridianais,čiakrų sistemomis ir tt. Organizmas yra daugiamatis,daugiaplanis ir nuostabios architektūtos,paklūstantis tik dvasiniams įstatymams.Jokiais vaistais ,cheminėmis medžiagomis išgydyti jokios ligos yra neįmanoma,daryti poveikį fiziniam kūnui -reiškia daryti chaosą dvasinėse struktūrose ir daryti tik laikiną poveikį... Jei būtų kitaip,tada vieną kartą panaudojus bet kokį med preparatą ir išgijus -liga nesikartotų.Žmogaus sąmonė nuolat kontroliuoja organizmą,daro korekcijas,tačiau žmogus savo fizinio proto pastangomis,operuodamas tik fizinio pasaulio logika dažnai padaro veiksmus atvedančius prie chroniškos ligos,prie ankstyvios mirties(negalimybės išgyti...).

mecislovas
Pranešimai: 57

2015-01-31 11:01

Daugiamatės medicinos metodas gali sunaikinti holografinius solitonus su ten esančia informacija,išlaisvinant ir atstatant savireguliacijos ir valdymo struktūras specialiu metode esančiu įrankiu-vibracine eile. Energetinį darinį galima sunaikinti tik su analogišku įrankiu.
Vibracinė eilė-tai spec diagnostikos pagrindu sukurta žodinė loginė mentalinė programa turinti tikslinę sąvoką ir iš pasąmonės paimtų simbolių sekomis (simboliai ir yra ta kalba ,kurią supranta sąmonė),o paveikus atitinkamu būdu -vibracinė eilė sunaikina ,anihiliuoja holografinį konkretų solitoną,turintį poveikį vienam ar kitam simptomui,arba sunaikina infekcijas(virusus ,bakterijas,ir tt),gali sunaikinti ir pvz tulžies akmens atsiradimo,išvystymo,priežasį,sunaikinti tuos ryšius tarp elementų ,kurie ir sudaro tą tulžies akmenį ,leidžia akmenukui suirti be jokios operacijos ar vaistų... Tokiu būdu švelniai,be jokių vaistų organizmo savireguliacijos sistemos valdo organizmo homeostazę ,organizmas pats išgyja be jokių vaistų .Metodika tinka absoliučiai visų ligų priežastims šalinti,metodika gali kontroliuoti visas organizmo organų funkcijas,nepriklauso nei nuo ligos įsisenėjimo,nei nuo ligonio amžiaus.

mecislovas
Pranešimai: 57

2015-01-31 10:01

Daugiamatė medicina-metodas yra vienintelis tarp alternatyvios medicinos metodų ,kuri diagnostuoja subtilių energijų laukų lygius ir pažeidimus,diagnostuoja ,bet moka net pašalinti savireguliacijos pažeidimus,o tada organizmas pats išgyja be jokių vaistų.
Giluminės energoinformacinės priežastys žmoguje fiksuojasi tarpląsteliniuose erdvėse holografinių solitonų forma. Holografija turi savybę kaupti informaciją tokiais kiekiais ,kokių net neįsivaizduoti negalime.Dažnas žmogus per savo gyvenimą neigiamos agresyvios informacijos tiek sukaupia,kad net sąmonė nesugeba jos suvaldyti ,ir dalis tos informacijos patenka į pasąmonę ,iš kur jau valdo žmogaus dvasinio kūno struktūras,dargi ir kitų ,žemesnių organizmo sluoksnų struktūras,taip suorganizuojamos sunkios ir nepagydomos ligos. Kad informacija galėtų judėti,būti aktyvia ,holografiniai solitonai irgi turi judėti,suktis ,slinkti -taip sukuriant energijų srautus.Holografiniai solitonai sukasi į kairę pusę,o visos organizmo struktūros sukasi į dešinę-tokiu būdu yra stabdomi fizikiniai fizinio kūno reiškiniai-magnetizmas,elektrovaros jėgos,cheminių reakcijų greitis,pobūdis ,iškraipant hormonų gamybos funkcijas,reakcijas ,organų ir audinių funkcijas ir tt. Tai ir yra ligų priežastimi.Kiekvienoje priežastyje yra tam tikra agresyvi organizmui informacija,o įgijusi tam tikras formas gali būti ir ,,protinga,, mokanti daryti pastovų poveikį intelektualinėms organizmo vidinėms struktūroms -valdymo centrams.
taip susikuria savireguliacijos-valdymo defektiniai klasteriai ,kurie tampa chroniškų nepagydomų ligų ir fizinės mirties pasekme

mecislovas
Pranešimai: 57

2015-01-31 10:01

Daugiamatės medicinos metodas moka diagnostuoti visus organizmo sluoksnius,moka pašalinti visokius atsiradusius pažeidimus ,deformacijas ir aktyvias (pasyvias) priežastis,keliančias organizmui sunaikinimo programas.Iš ankstesnių tekstų matome,kad žmogaus organizmas dažnai yra tokių išmatavimų,kuriuose mes kontaktuojame net patys to nenorėdami su gamtos objektais per atstumą(su kanalizacijos ,užterštomis geologinėmis strukūrų energoinformacinėmis struktūromis),gyvūnais,žmonėmis,kosmoso ir noosferos objektais,darydami joms poveikį ir gaudami atsaką į savo organizmą iš pradžių energoinformacinių organizmo laukuose,o po kiek tai laiko ir pasikeičiant (susergant) ir fiziniam kūnui.Fizinis kūnas,organai ,audiniai ,jų funkcijos reaguoja su tam tikru vėlavimu,todėl dažniausiai mes nesiejame su tokiomis sąveikomis. Kontaktai ir poveikio pėdsakai yra ištęsti laike ir erdvėje,jokiais vaistaisa yra nevaldomi,net mintimis neįmanoma atsekti.Tą gali tik pasąmonė ir sąmonė daryti ir tai tik spec metodų pagalba. Vienas iš tokių diagnostikos metodų yra biologinės lokacijos principas.... Yra ir kitokių metodų(psicholokacija,aiškeriagystė ir pan),tačiau tokias būsenas pasiekti reikia labai mokintis,reikia turėti tikrus mokytojus,o tokių retai sutinkama.Biolokacijos efektas yra užprogramuotas pas kiekvieną žmogų genetikoje,jis lengvai sužadinamas,yra absoliučiai saugus ir nereikalaujantis spec išsilavinimo,nereikia įeiti į pakitusios sąmonės būsenas(kas yra pavojinga tiek operatoriui ,tiek ir pacientui).Daugiamatės medicinos mtode naudojama švytuoklė ir tam reikalui(diagnostikai) sukurtomis vėduoklės formos diagramomis(jų kiekis siekia apie tris šimtus),kas leidžia apibūdinti praktiškai viską ,ką tik įmanoma suprasti logiškai. Švytuoklę juduna žmogaus rankos raumenys,raumenimis komanduoja nervų fiziologinė sistema,nervų sistemą valdo sąmonė,o sąmonė gauna informaciją iš pasamonės. Tik pasamonėje yra informacija apie visus organizmą ištikusius kontaktus,nesvarbu ,kad prie žmogaus prisilietė mintimi,emocija,energetiniu spinduliu ar kitaip-absoliučiai nesvarbu ,miegant ar kitu laiku-pasamonė niekada nemiega ir visada fiksuoja ir savo atminties failuose saugo tą informaciją. Tik pats ligonis ir tegali žinoti ,kas atsitiko su jo organizmu,kokios priežastys iššaukia skausmo signalą,kokios priežastys iššaukia organizmo lygiuose esančių saviregukiacijos sistemų sytrikimus,valdymo erdvės pažeidimus ir tt. Joks ekstrasensas to žinoti negali ,ir tos informacijos ,,nuskaityti ,, taip pat.Tai klaidinga nuomonė. Tai žino tik pačio ligonio pasamonė ir per ideomotorinį impulsą galima galima nuskaityti informaciją , naudojant sąmoningą algoritmą.

mecislovas
Pranešimai: 57

2015-01-31 10:01

Žmogaus mentalinė veikla ,jos tipas atsiliepia viso organizmo valdymui,savireguliacijai,o auštoji mentalinė veikla(meditacija,psichotreningai ir tt)atsiliepia net žmogaus likimui.
Visus organizmo sluoksnius apjungia DVASINIS ORGANIZMO SLUOKSNIS. Tai dažnai lyginama su gaubiančia organizmo AURA,nors tai yra klaidingas supratimas. Dvasinis organizmo sluoksnis-kūnas su fiziniu kūnu jungiasi per klasterį;DVASINIS KŪNAS-ryšio kanalai su SACHASRARA čiakra-SACHASRARA čiakra-RYŠIO KANALAI SU ORGANU-EPIFIZE.
Tai centrinis endokrininės sistemos organas valdantis visus kitus endokrininės sistemos organus hormonais,speccheminėmis medžiagomis .Dvasinio kūno sandara yra labai silpnai išstudijuota,dažno žmogaus silpnai išvystyta,o fiziniame gyvenime pasireiškia kaip moralinės nuostatos ir religinio patyrimo pojūtyje,bendrumo pojūtyje su dievu .Dvasinio kūno ribos yra apie keliasdešimt metrų rutulio formoje,o pas individų, mokančių dirbti dvasiniais metodais(ekstrasensų,tyro tikėjimo religijos pasekėjų,okultinio darbo meistrų..)gali siekti iki kelių tūkstančių km. Dvasinio kūno vystymas yra tiesioginis geros sveikatos ,sėkmingo gyvenimo garantas

mecislovas
Pranešimai: 57

2015-01-31 09:01

Žmogus yra mintys.Minties(mentalinis kūnas)aspekto koncentracija yra apie galvą koncentruotas kamuolys,o jo diametras ,priklausomai nuo minčių intensyvumo,nuo minties išvystymo būna diametre 50cm iki kelių šimtų metrų. Mentalinis kūnas su fiziniu kūnu jungiasi per klasterį;mentalinis kūnas-ryšio kanalai su čiakra ADŽNA- adžna čiakra-ryšio kanalai su organais-galvos smegenys,hipofizė,antras kaklo zonos stuburo slankstelis. Visi organai apjungti skystų terpių fiziologine sistema-kraujas,limfa,smegenų skysčiai. Žmogaus endokrininė sistema yra labai jautri žmogaus minčių pobūdžiui,intensyvumui mąstant,poilsio režimui(nakties-dienos režimui). Mentaliniame kūne išskiriamos sąmonės ir pasamonės formacijos,AUKŠTASIS AŠ ERDVĖ ,KURI YRA PAGRINDINE ORGANIZMO VALDYMO ORGANU,yra virtualinė erdvė ,kurioje kaupiama informacija(atmintis,mąstymo pirminiai EIDOSAI). sĄMONĖ IRGI GALI BŪTI SKIRSTOMA Į TRIS DALIS-AUGALO SĄMONĖ,GYVULIO SĄMONĖ IR ŽMOGAUS SĄMONĖ.Sąmonė nėra vienalytis organas ir savo turiniou tarp atskirų individų labai skiriasi. Tai gal būt tik tuo žmonės skiriasi vienas nuo kito,jei nborime išsaugoti savo individualumą turėtume labai pasirūpinti tuo savo sąmonės turiniu. Dalis sąmonės turinio pereina į PASĄMONĘ,ir ten pasilieka amžinai,tampa DVASIOS,SIELOS SĄMONĖS dalimi ir pereina į AUKŠTĄJĮ DVASINĮ ŽMOGAUS ASPEKTĄ kuris yra ŽMOGAUS DIEVIŠKŲJŲ KŪNŲ dalimi-formacija.

mecislovas
Pranešimai: 57

2015-01-31 09:01

Žmogus turi ir savo likimą ,dar kitaip vadinama karma. Tai informacinis laukas,susidedantis iš priežastinės-pasekmių informacijos. Priežastinę-pasekmių informaciją,jos tėkmę,intensyvumą valdo žmogaus moralės nuostatos esančios žmogaus dvasioje,sieloje ir pasamonėje,sąmonėje. Tai tarsi gyvenimo upė-kurioje žmogus plaukia,jį neša gyvenimo srovė,o žmogaus laisvė apribojama tik gyvenimo upės pločiu ir teise pasirinkti kokiu upės farvaterio dalimi jam pačiam judėti.
Tačiau žmogus turi teisę ir čia valdyti tą dalį ,kuri priklauso nuo priežasties pasirinkimo laisvės. Žmogus renkasi priežastį savo gyvenime ir gauna pasekmes.Pasekmių pasirinkti neįmanoma-tai žmogaus likimas. Galima keisti savo likimą ,pasirenkant švelniasnes likimo tėkmes.
Žmogaus organizmo karmos kūnas koncentruojasi apie kaklo-pečių zoną ir į jį yra įrašomas viso gyvenimo norai,siekiai,suplanuoti tikslai,mintys,veiksmai.(gyvenimas yra toks ,kokiu mes įsivaizduojame,leidžiame sau gyventi...)Su fiziniu kūnu jungiasi per klasterį;Karmos (kauzalinis kūnas)kūnas-ryšio kanalai su čiakra VIŠUDCHA- višudcha-ryšio kanalai su organais-skydliaukė,užskydliaukės liaukos(paraskydliaukė),pečių-kaklo-ryklės nervų raizginys. Žmogaus gyvenimą likimo kūnas valdo per nuodėmių aktyvavimo kompleksą. Sutinkamai su norų,moralės,jausmų ir jutimų siekių valdymu-nevaldumu žmogui leidžiama rinktis kokiu gyvenimo keliu eiti-sunkesniu ar lengvesniu.Iš tikro ,tai pats žmogus renkasi priežastį ,o gauna pasekmes. Skydliaukė,paraskydliaukės liaukos yra vienas iš pagrindinių endokrininės sistemos organų reaguojančių bendravimo metu į patiriamą spaudimą. Bendravimo agresija yra pagrindinė likimo posūkių jėga ...Ligų irgi tikriausiai?

mecislovas
Pranešimai: 57

2015-01-31 08:01

Žmogus turėdamas emocijas ,turi ir jausmus.Jais galime jausti kitą ,jausti gamtos procesus,jausti simpatiją kitam žmogui ,ir taip tampti jiems artimu ar kolektyvo-sociumo nariu. Tai jau aukštoji dvasinė veikla. Galima į tai pažiūrėti paprastai-tuo užsiima žmogaus siela. Siela žmoguje pasireiškia meile,bendravimu.Tai aspektas ,kuris vadinamas žmogaus gerumo ir užuojautos kūnu. Daugeliui tai yra siejama tik su organizmo seksualiniu potraukiu ir yra aukščiausio dvasinio išsivystymo lygiu. Intuityvusis-užuojautos aspwekto koncentracija yra fizinės žmonijos meilės apraiška ir išskiriamas daugiamatės medicinos metode į atskirą kūną-intityvinį-užuojautos kūną. Int-užuojautos kūnas KONCENTRUOJASI APIE KRŪTINĖS LĄSTOS ZONĄ ir savo centru yra laikoma pati širdis su jai priskiriamu nervų raizginiu ir su fiziniu kūnu susijungia per tokį klasterį;INTUITYVINIS-UŽUOJAUTOS KŪNAS-ryšio kanalai su anachata čiakra-anachata čiakra - čiakros ryšio kanalai su fiz.organais-apieširdies nervų raizginys,,širdis,plaučiai,timusas(čiobrelinė liauka),5- krūtinės zonos stuburo slankstelis.
Meilės jausmas,neapykantos jausmas ,baimės jausmas yra pagrindiniai ir beveik vieninteliai žmogaus jausmai,griaunantys žmogaus gyvenimą per šitą dvasinį sluoksnį. Kiekvienas šitas jausmas veikia į kraujotakos surikimus,imunitetą(per čiobrelinę liauką ),deguonies įsisavinimo ir dujų apykaitos procesus organizme per poveikį į kvėpavimo centrą esantį vegetatyvinėje nervų dalyje(stuburo smegenys),o gal būt ir yra tokių ligų priežastimi ,kaip plaučių vėžys(baimė būti laisvu gyvenime,),,,,

mecislovas
Pranešimai: 57

2015-01-31 08:01

Žmogus yra energija -tai jau supratote.
tačiau žmogus yra ir emocijos. Emocinis žmogaus aspektas pačiam žmogui yra labai svarbus ,ir tik emocijomis žmogus skiriasi nuo kitų gamtoje esančių gyvūnų(nors jie turi irgi ,tačiau juose yra neišvystytos.)
Žmogaus emocinis apvalkalas yra koncentruotas apie klubų zoną-pas moteris yra regbio kamuolio formos ir yra gulščias ,o pas vyrus yra stačias. Nuo emocijų eksploatavimo intensyvumo,emocinio kūno apimtis labai skiriasi. skiriasi ir jame vykstantys procesai. Tai menkai ištyrinėtas organizmo sluoksnis. Yra žinomos tik keletas struktūrų -tai emocinio kūno(astralinio kūno) apvalkalas ,vidinė vibracija ir apvalkale esantis specialus imuniteto centras ,ginantis organizmą nuo to ,kad į organizmą nepatektų svetimos energijos,emocijos,minties dariniai ,įdėjos ir tt.Net fizinio kūno lygiu mes iš to centro esame ginami ir saugomi ,kad į organizmą neplūstų mikroorganizmai,kad veiktų mūsų fizinio imuniteto elementai Pažeidus astralinio kūno imuniteto centrą ,žmogus tampa be galo jautrus,verksmingas,dažnai tokį žmogų lydi suicido mintys,žmogus labai jautriai reaguoja į kritiką,emocijas ,minties atakas,jausmų atakas(nuo ekstazės iki absoliučios sąmonės netekimo).Žmogus emocijomis ginasi nuo kitų emocijų skverbimosi .Tačiau be emocinių paykaitos procesų neįmanomas vystymasis. Su pažeistu emociniu kūnu žmogus irgi negali gyventi,sutrinka imunitetas,maisto medžiagų įsisavinimo mechanizmas, žmogus ima vengti visuomenės,bendravimo,poelgiai tampa kitiems nesuprantami,žmogus nustoja elgtis moraliai...
Astralinis kūnas yra vadinamas valios kūnu. Astralinis kūnas su fiziniu kūnu jungiasi per klasterį;ASTRALINIS kūnas-ryšys sU MANIPURA čIAKRA-MANIPURA-čiakros ryšiai su organais-saulės nervinis raizginys,kepenys,tulžies pūslė,blužnis,skrandis,kraujagyslės,plonasis žarnynas,kasa,penktas juosmens zonos stuburo slankstelis
Dabar tampa aišku ,kad emocijos gali ,,valdyti,, organizmą labai smarkiai,įtakoti virškinimo procesus,funkcijas,kraujo spaudimo valdymo procesus veikdamos į kraujagyslių nervus ir raumens audinį,kraujodarą ir endokrininę sistemą per blužnį,kasą,kepenis ie vegetatyvinę nervų sistemos dalį -stuburo smegenis.Suprantama iš kur pasakyma liaudyje toks gajus-kad viskas iš nervų... Pasirodo,liaudyje tos žinios visada buvo,tik ne moksliškai užšifruotos...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 29 ir 0 svečių