Eexpert
Pranešimai: 1180

2015-07-18 20:07

Zizitop007- greiciausiai pastebejau tik ismuse is veziu kai kas. O siaip pas gydytoja turetum paklausti ar kraujas nerode uzdegimo, jis tai turi zinoti kraujo duomenis. Paprasciausiai pasidomek paskutinio kraujo meginio rezultatais, o gal uzdegimas, ir jis negydytas tampa letiniu ir visur metosi, kencia ir nervai ir sausgysles ir raumenys.

Zizitop007
Pranešimai: 5

2015-07-18 17:07

to eexpert - nepasiduok tiem komentuotojams. Buna tokiu, kurie specialiai prisikabineja ir mato, kad erziniesi, o po to jaucia malonuma nuo to. Demesio stoka zmogeliams... As tai net nematau tikslo gincytis, nes paprasciausiai nebus galo :)

Kraujo tyrima tai as neperseniausiai dariau. Eme is venos. O koks butent rodiklis turetu parodyti, kad uzdegimas? Gal as kazko nepaklausiau ar nepasakiau gydytojos? Jeigu apie ta pati magnetini tyrima (magnetinis rezonasa) kalbam tai as turiu ji pasidares netgi du, butent kaklines dalies. Galbūt nepastebejai bet pacioje pradzioje idejau linka su visa savo informacija (rentgenas, mr ir t.t.).
Sekmes:)

Eexpert
Pranešimai: 1180

2015-07-18 16:07

Zizitop- zinai del komentuotoju kartais net supykstu. Man didziausias malonumas is visu yra padeka jei padejai zmogui, nesvarbu vyrui, moteriai, ar vaikui- paaugliui, kurie juo labiau bijo gydytoju ir tevu, kad ko nors tik nesuzinotu. Tai pasak komentatoriaus, jiems tureciau nepadeti, nes kaip ir esu istvirkelis. Gal reiktu jo paklausyti ir baigti. Tegul visi klausia,o atsakymu taip ir nesulaukia, gal ir komentuotojo artimas nesulauks.

O del taves, tai manau, reiktu tau per nauja eiti visus tyrimus, kazkur turetu uzstrigti. Ar darei klinikose magnetini tyrima, kur visa organizma nuskenuoja ir po to isanalizuoja, jei ne tai reikalauk. Kaip tu sakai, cia ne juokas. Nors as pasiliksiu prie savo nuomones, kad cia uzdegimo pagrindas. Nors issiaiskinti nesudetinga. Ta diena kai lb skauda reiktu paimti kraujo tyrimui. Ir jei kraujas rodys uzdegima, tai kaip ir viskas aisku. Ir kol nepaims kraujo negerk vaistu, pakentek, kad butu kuo objektyvesnis tyrimas.

Zizitop007
Pranešimai: 5

2015-07-18 09:07

As nevartoju Diclac pastoviai, gan retai, tik, kai labai skauda. Vartojau as tuos priesuzdegiminius (Brexin, Hotemin), bet jokio rezultato jie man nedave. Galbūt per trumpai jos vartojau, nes dazniausiai tai tukdavo 1-2 savaites, bet kadangi niekas nesikeisdavo, nematydavau tikslo juos vartoti ir nuodyti saves. as labai rimtai ziuriu i sia problema, netgi galbut per daug rimtai. As daug labai esu gydytoju praejes, o pas savo vidaus gydytoja, einu kaip pas darbdavi:D, žodžiu tikrai dažnai Neseniai konsultavausi su vienu gydytoju internetu ir jis mano kad yra susiaurejes tarpslankstelinis tarpas ir uzspaudzia nerva. Taip pat isiskaiciau vienam forume kad gali buti uzspaustos kaklo kraujagysles, siaip du kartus dariausi ultragarsini kaklo arteriju tyrima, nieko ten nerado, galvoju pakartotinai gal but reiketu pasidaryti:) jauciuosi pasimetes ir issekes, nes niekaip nerandu to isgijimo kelio.
PS. Nekreipk demsio i visokius komentuotojus. kurie neturi ka veikti ir raso ne i tema. Gerai, kad yra tokiu zmoniu kaip tu eexpert, kurie gaista savo laika ir nori padeti kitiems, nes pastaruoju metu pastebejau, kad visi ziuri tik saves ... Aciu :)

Eexpert
Pranešimai: 1180

2015-07-17 10:07

Zizitop007- siaip diclac yra tik kaip vienkartinis vaistas esant labai greitam staigiam skausmui nuimti, jo pastoviai vartoti negalima. Jums pagal foto labai panasu i uzdegimus, reiktu pas vidaus gydytoja issirasyti vaistu kursa nuo uzdegimo. Siaip galvoje ir kakle yra tu paciu raumenu, tad gali buti, kad per tas pacias sausgysles skauda ir galvoje. Siaip siulau rimciau i tai paziureti, nes neisgydyta liga nepradings, o vis kitaip atsilieps organizmui. Del sio atvejo nesu uztikrintas tad vaistu pavadinimu jokiu neparasysiu. Sekmes. :)

Eexpert
Pranešimai: 1180

2015-07-17 10:07

to neregistruotas- matyt pavydas tau kazkoks kirba. Jei jau nieks nieko nepatars, tau geriau nuo to bus? Kaip pastebejai, as prasau foto tik tais atvejais jei reikia tiksliai kazka pasakyti. Kazin kodel jei skaitei nera nei vieno blogo aprasymo apie mano patarimus? Gal visdelto kazka sugebu, o tamsta jei skaitineji matyt turi problemu? NEREIKIA PAVYDET, O JEI KAS MANE TIKRINS TAI TEGUL, NETURIU KO SLEPTI. NESU PEDOFILAS. :D

Zizitop007
Pranešimai: 5

2015-07-17 07:07

Duriant ,pavyzdziui, i mentes plota skausmo nejauciu, duriant i mentes keliamaji raumeni skausmas jauciasi. Tai tarkim man yra tas uzdegimas. Tai man tiesiog vartoti Diclac 150? Ar kazka kita? Is esmes tai jis retai man padeda, o jei padeda tai tik sumazina mentes skausmus, kiti skausmai kuo puikiausiai lieka. Man toks jausmas susidaro, kad mano raumenys pertempti ir niekaip per tuos metus neatsipalaiduoja, nes nuo pat ryto as jauciu spaudziamojo tipo skausma pakausy ir raumenu tempimo skausma kuris tesiasi nuo pakausio iki desnio peties, o veliau kiek praejus laiko zymiai paastreja skausmas desnej mentej,peti. Dabar vartoju tik Flexit papilda ir Diclac 150mg, miegu ant zemes su ortopedine pagalve, taip pat darau tempimo pratimus kaklui 2k. dienoj, o po to su itvaru vaikstau. Gal galetumete parekomenduoti kokius vaistus, papildus ir t.t.? Taip pat kokius nors specialistus? Ar nereiketu man kokiu tyrimu pasidaryti? Cia foto su mano skausmo vietom

www.putpic.com/image/61648/7844545

Eexpert
Pranešimai: 1180

2015-07-16 19:07

kaip ir tu pasakojai, kur smarkiai skauda duri pirstu i ta vieta ir pasirodo, kad skausmas arba tarp raumens arba tarp kaulu.

Eexpert
Pranešimai: 1180

2015-07-15 18:07

Siaip as trumpai pasakysiu, jei padeda diclac 150, tai cia liga susijusi su uzdegimu. Tai gali buti tarpslankstelinis uzdegimas (nedeagnozuotas- neisgydytas), kuris metosi po visa kuna. O gal ir ne, cia daugiau galbut ir nepadesiu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių