wioleta
Pranešimai: 23

2015-02-02 10:02

Mes pristatome Jūsų dėmesiui naująją peptidų kartą, kuri yra ilgo ir kruopštaus Sankt –Peterburgo Revitalizacijos ir Gerontologijos mokslinio tyrimo instituto darbo rezultatas.
Dar visai neseniai atrodė, kad jaunystė labai trumpa ir, deja, prabėga labai greitai. Tačiau mūsų kompanijos NPCRIZ moksliniai tyrimai, kurie tęsiasi jau 30 metų tyrinėjant senėjimo problemas, atvertė naują puslapį senėjimo prevencijai. Tyrinėjant senėjimo procesą, buvo atlikti unikalūs tyrimai su natūraliais peptidais.
Peptidai – tai labai trumpi baltymai, kurie susideda iš amino rūgščių. Peptidai vaidina labai svarbų vaidmenį žmogaus organizme. Absoliučiai visi organizmo gyvybės procesai vyksta dalyvaujant peptidams. Peptidai atjaunina žmogaus organizmo ląsteles, apsaugo organizmą nuo toksinų ir įvairių žalingų faktorių.
Peptidai palaiko aktyvių ląstelių lygį, o taip pat apykaitos procesus jose. Jie kovoja su ligomis, išsaugodami kiekvienos ląstelės sveikatą ir jaunystę, tuo pačiu išsaugo ir visą organizmą sveiką, jauną ir gyvybingą.
Peptidiniai preparatai visiškai saugūs, jie neiššaukia priklausomybės. Tai preparatai, kuriuos gali naudoti kiekvienas žmogus. Peptidinė produkcija NPCRIZ – tai grįžusi jaunystė be operacijų ir be pooperacinių pasekmių.
Peptidų naudojimas – tai viena iš svarbiausių naujovių medicinoje, ji dėl audinių regeneracijos, o taip pat padidėjus ląstelių energetiniam lygmeniui, leidžia žymiai sumažinti senėjimo procesus. Dar viena labai svarbi peptidų savybė – tai jų priešvėžinė veikla.Daugiau info rasite svetainėje:
www.peptides-npcriz.weebly.com/

wioleta
Pranešimai: 23

Žmonės nori būti jauni ir sveiki , o NPCRIZ produkcija skirta būtent šiam tikslui.

2015-02-02 10:02

Žmonės nori būti jauni ir sveiki , o NPCRIZ produkcija skirta būtent šiam tikslui.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 16 ir 0 svečių