Patarejas
Pranešimai: 24

2015-07-10 16:07

ane...tik nereikia taip manyti, ne nu tikrai nereikia. Ne susipažinimui aš taip atkakliai reiškiu savo mintis :) Tiesiog greitai spausdinu ir be to noriu padėti žmogui, kuris, tiesą sakant, vienintelis sau ir tegali padėti. Ne seiliotis, ne žudytis ar pan., bet padėti.

Patarejas
Pranešimai: 24

2015-07-10 16:07

ajo, norėjau pasakyti, jei bachuras nevedęs, ištekėti kol kas oficialiai gali tik merginos, ar ne? Nors girdėjau, kad kažkoks gėjus LT ištekėjo :(

Jovita, gydytojai, beje, čia niekuo dėti, nevargink jų :) Tu gi ne šizoidė kokia, normali mergina, ieškanti meilės. Analizuok save nuolat. Aš taip darau. Analizuok, bet jokiais būdais ne su gruzais kokiais, o ramiai, išmintingai. Depresija dar nepadėjo niekam. Žinau, lengva man kalbėti, tačiau aš šaltas, aš cool, sakau, ką galvoju, darau, ką sakau. Dažnai būdavau suknistai liūdnas, nes esu vėžys blemba zodiakas kreivas, tačiau galiausiai nusibodo parintis dėl visko ir gyvenu nors ir ne laimingai, bet taip...nu normaliai. Tau linkiu pasiekti dar geresnių rezultatų.

jovita
Pranešimai: 17

2015-06-29 15:06

Neseniai nutiko taip, kad jausdama jog vienas vaikinas tikrai mano zmogus, tiesiog matydama ji akyse, jausdama begaline trauka nieko nedariau, o vis tempiau draugyste su kitu, kurim meile jau buvo isgaravusi. Kai pagaliau isiskyriau su tuo vaikinu, ir paskambinau tam kuri taip jauciau, supratau, kad jau velu. Dabar atrodo, kad praradau tikraja savo gyvenimo meile, kad padariau didizausia gyvenimo klaida, kad gyvenimas galejo pasisukti visiskai kitaip. Suprantu, kad kaltindama save, nieko nelaimesiu, kad reikia islipti is sio jausmo,bet uzklupo baisi depresija, gyvenimas pasidare visiskai nebemielas. Kiek skaiciau, kad grauziant save galima isivaryti liga, bandziau ir pati su savim susitvarkyti ir pas gydytojus eiti, bet savigrauza dingsta, tik jei kuo nors labai uzsiimu, bet tik atsipalaiduoju minutei ir vel uzgirna visu baisumu. Noreciau pasitarti, gal kas patyre ka nors panasaus, gal rado iseiti.

jovita
Pranešimai: 17

Kaip issigydyti savigrauza.

2015-06-29 15:06

Kaip issigydyti savigrauza.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 22 ir 0 svečių