lina
Pranešimai: 1775

2015-11-14 08:11

mieloji Ama1950, sprendžiant iš jūsų vartojamų vaistukų sąrašo, padėtis tikrai kebli :(
mane tas ir gąsdina labiausiai: anksčiau ar vėliau pasireiškia pašalinis metotreksato, sulfasalazino, poveikis. Medrolis, man rods, taip pat ne rdquo;dovanėlėrdquo; (jei neklįstu, hormoninis vaistas?). Tame rusiškame forume, kur kalbasi Bechterevininkai, istorijos lygiai tos pačios rdquo;pradžioj vaistai padėjo, o po to turėjau mesti, nes...rdquo; viltį suteikia, tai, kad, vis tik, daug kas randa kokią nors alternatyvą: kam padėjo degtinė su nerafinuotu aliejum ( šiam gyd. būdui ištisa svetainė paskirta, jei įdomu , galėsiu rasti adresą) kam fizioteerapija, dieta ir pan. - kiekvienas randa ką nors rdquo;tik saurdquo; - ir tokių, išsikapstymo iš beviltiškos situacijos, istorijų tikrai yra - tik nepraraskite vilties ieškoti :)
ar negalėtumėt pasakyti, kiek laiko Jūs vartojat sulfasalaziną, metotreksatą? ar iškart juos ėmėt gert kartu, ar pradžioj vieną, po to kitą ? man Jūsų patirtis labai svarbi - labai ačiū, jei atsakysit... ir sveikatos Jums

audra
Pranešimai: 47

2015-11-13 16:11

Labas visiems. Daug kas teiraujasi išsamesnės info apie endoprotezavimą.
Šiame forume ši tema buvo pradėta berods 2005 metais.
Norėdami perskaityti visas diskusijas, prie temos pavadinimo rdquo;Sanarių endoprotezavimasrdquo; esančiame meniu (langelyje), turite pasirinkti rdquo;Seniausias viršujerdquo;. Galėsite susipažinti su visomis forume paskelbtomis žinutėmis.

lina
Pranešimai: 1775

2015-11-06 15:11

va adresiukas :)

www.artritu.net.ru/forum/topic11.html

o dėl neįgalumo, tai mano vyrui (kuris serga B) iš karto tą grupę (2) pasiūlė. Tik jis jos iki šiol neturi - matyt, ne taip paprasta sau pripažinti, kad esi 2gr invalidas :( nepaisant to, susidariau nuomonę, kad svarbiausi dalykai kiekvieno bechterevininko gyvenime - judėjimas, mityba, geros emocijos ir kiek galima mažiau vaistų (deja, dažnam, tikriausiai, jų reikia kiekvieną dieną)
be to, yra manoma, kad uždegiminis procesas anksčiau ar vėliau nurimsta savaime - nelygu tik kiek žalos padaro.
apie protezavimą ten (rusiškam puslapy) taip pat labai daug medžiagos yra, bet neskaičiau, nes mums tai dar neaktualu (tfu tfu tfu!)
gaila, bendrauti ten sunkoka (kirilica):)
man, pvz. labai įdomu ar kas nors yra vartojęs metotreksatą ?? (tai bazinis imunosupresinis vaistas ) jei galit, pasidalinkit patirtim :)

lina
Pranešimai: 1775

2015-11-06 15:11

sveiki!
radau puikų rusišką Bechterevininkų tinklapį. Jei skaitote rusiškai, ten galima gauti labai daug naudingos, išsamios ir kompetetingos info.
Bent jau man labai įdomu pasidairyt pas juos :)

ama
Pranešimai: 3

2015-11-01 06:11

man 57 metai bechterevu sergu 5 metai labiausiai nukentejo kelio sanarys blogai vaikštau įdomu ar galiu gauti 2 grupę kaip jums su grupe jei galit atsakykit

aistė
Pranešimai: 162

2015-10-31 08:10

Man 19 metų ir jau kenčiu didelius klubo sąnario skausmus.Medikų išvados-klubo sąnario uždegimas su ataugom.Gal kasnors turėjote tokią pačia bėda?

saulius
Pranešimai: 152

2015-10-27 07:10

Sveiki. Žmonės turintys problemų su sąnariais ir draugaujantys su internetu galėtų apsilankyti naujame puslapyje www.biomet.lt . Čia rasite visą reikalingą informaciją (pacientams) apie sąnario ligas, endoprotezavimą. Taip pat šiuo metu naujus dalykus - biomedžiagas. Sąnarių skausmams lengvinti yra skirtas sąnario tepiklis Fermathron. Apie jį informacijos taip pat rasite šiame tinklapyje. Sveikatos visiems ir jėgų!

laima
Pranešimai: 175

2015-10-17 15:10

Turiu sąnarių ligą. ataugos subjaurojo mano kojų pirštus, ypač didžiuosius. jau net batus turiu pirkti keliais dydžiais didesnius. Jau galvoju apie operaciją, bet esu girdėjusi, kad po kiek laiko gali vėl ataugti. Bet kaip operuoja, kur apie tai nieko nežinau. Gal kas esate tai patyrę, ir galėtumėte pasidalinti patirtimi. Labai lauksiu. Ačiū.

wika
Pranešimai: 9

2015-10-16 18:10

anoli, nesupratau-kaip tai NEISNYRANTIS SANARYS??? nalabai suprantu, pirmakart girdziu, kad endoprotezai yra neisnyrantys..

Luka
Pranešimai: 9

2015-10-16 10:10

Anoli,papasakok daugiau,kur operavaisi,kas dare operacija,kiek turetu protezas laikyt?Man 29 m.ir laukia klubo operacija,noreciau su tavim pabendraut meilu

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 19 ir 0 svečių