Tichuanos troškinys

· 2-3 morkos · 1 brokolis · 2 saldžios paprikos · 4 maži pomidorai · 1 svogūnas · 1 vištos krūtinėlė · ryžiai · malti baltieji pipirai · kvapieji pipirai · lauro lapai · druska TIK ryžiams
 

1. Supjaustytas šiaudeliais morkas ir brokolį išvirkite garuose.
2. Smulkiai supjaustytą vištos krūtinėlę 15-20 min. apkepkite BE riebalų plieninėje keptuvėje.
3. Smulkiai supjaustytus svogūnus apkepinkite aliejuje, kol pagels, sudėkite į svogūnus stambiai pjaustytas paprikas ir išmaišę bei uždengę dangčiu, pakepinkite porą minučių.

{banner-25}
4. Svogūnus ir paprikas sudėkite ant apkepintų vištienos gabalėlių.
5. Įdėkite prieskonius.
6. Ant viršaus sudėkite perpjautus pusiau pomidorus.
7. Troškinkite 10-15 min. Patiekalo NESŪDYTI!
8. Ryžius išvirkite biriai (silpnai pasūdykite).
9. Patiekite plokščioje plačioje lėkštėje, nepakenks taurė balto vyno (geriausia Chardone).
Gero apetito!

Populiariausi straipsniai

Lankytojų komentarai

Dalia
2009-07-21 18:42
Labai paprasta ir skanu.Tik kodel Tichuanos troskinys?As jau senokai pati ta troskini gaminu,nezinojau kad jis kazkieno,o ne mano:))

Parašykite savo nuomonę

  • :)
  • (happy)
  • :D
  • (super)
  • (hi)
  • (red)
  • (fu)
  • (fool)
  • (weird)
  • :P
  • :(
  • (hooray)
  • (bad)
  • (think)
  • 8|
  • (ok)

Straipsniai šioje grupėje

Video

Naujausi gydytojų atsakymai

Mūsų draugai

Mūsų draugai