Tichuanos troškinys

· 2-3 morkos · 1 brokolis · 2 saldžios paprikos · 4 maži pomidorai · 1 svogūnas · 1 vištos krūtinėlė · ryžiai · malti baltieji pipirai · kvapieji pipirai · lauro lapai · druska TIK ryžiams
 

1. Supjaustytas šiaudeliais morkas ir brokolį išvirkite garuose.
2. Smulkiai supjaustytą vištos krūtinėlę 15-20 min. apkepkite BE riebalų plieninėje keptuvėje.
3. Smulkiai supjaustytus svogūnus apkepinkite aliejuje, kol pagels, sudėkite į svogūnus stambiai pjaustytas paprikas ir išmaišę bei uždengę dangčiu, pakepinkite porą minučių.


4. Svogūnus ir paprikas sudėkite ant apkepintų vištienos gabalėlių.
5. Įdėkite prieskonius.
6. Ant viršaus sudėkite perpjautus pusiau pomidorus.
7. Troškinkite 10-15 min. Patiekalo NESŪDYTI!
8. Ryžius išvirkite biriai (silpnai pasūdykite).
9. Patiekite plokščioje plačioje lėkštėje, nepakenks taurė balto vyno (geriausia Chardone).
Gero apetito!

Populiariausi straipsniai

Lankytojų komentarai

Dalia
2009-07-21 18:42
Labai paprasta ir skanu.Tik kodel Tichuanos troskinys?As jau senokai pati ta troskini gaminu,nezinojau kad jis kazkieno,o ne mano:))

Parašykite savo nuomonę

  • :)
  • (happy)
  • :D
  • (super)
  • (hi)
  • (red)
  • (fu)
  • (fool)
  • (weird)
  • :P
  • :(
  • (hooray)
  • (bad)
  • (think)
  • 8|
  • (ok)

Straipsniai šioje grupėje

Video

Naujausi gydytojų atsakymai

Mūsų draugai